Red Star Kunlun – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk sk 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Nedeľa 23.12.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Rasmussen dve minúty za podrazenie, presilovka pre aktívny klub domácich, potešia belasí zaplnené tribúny?
     
    50:58
    Hrnka s jeho delovka spoza ľavého kruhu, Košečkin v pokľaku aj tento puk zlikvidoval, všetko pri signalizovanom vylúčení hráča hostí.
     
    48:15
    Meszároš sa predviedol pekným príklepom od modrej z pravej strany, Košečkin pravým betónom puk usmernil do rohu klziska.
     
    46:24
    Sukeľ pekne vystrelil z pravého kruhu smerom k hornej žrdi, Košečkin cez lapačku puk zrazil dole na ľad a za svoju bránku.
    41:47 Denis Platonov (MET) - 1:4
     
    41:47
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Nekolenko poslal puk z pravej strany vľavo a strelou švihom zakončil DENIS PLATONOV. Asistencie: Archip Nekolenko a Andrej Čibisov.
     
    40:55
    Klok našiel kolmým pukom Sukeľa, Matúš puk potiahol stredom plochy vpred a vystrelil po prechode modrou, Košečkin puk cez hokejku poslal za svoju bránku.
    39:42 Jevgenij Timkin (MET) - 1:3
     
    39:42
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Koľkokrát to už platilo v tomto športe? Z ľavej strany od kruhu vystrelil JEVGENIJ TIMKIN a poslal hostí opäť do brejku dvoch gólov. Asistencie: Alexej Bereglazov a Grigorij Dronov.
     
    39:35
    Sukeľ naskočil na ľad a dostal puk v strednom pásme na hokejku, nakorčuľoval na Košečkina, Vasilij ho vychytal a Buc sa k dorážke nedostal, obranca hostí puk stihol pred Dávidom poslať do bezpečia.
    36:22 Andrej Meszároš (SBA) - 1:2
     
    36:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Sukeľ potiahol puk vpred po pravej strane, vyrobil kľučku na obrancu hostí a vystrelil, Košečkin puk vyrazil pred seba, nuž a ANDREJ MESZÁROŠ lišiacky bekhendom zakončil pod brvno Košečkinovej bránky. Asistencia: Matúš Sukeľ.
     
    33:18
    Timkin sa prezentoval krásnym a pohotovým príklepom spoza kruhov, Štěpánek puk poslal vpravo k mantinelu a opäť raz podržal tím domácich.
     
    26:06
    Buc a či Klok pálil z ľavej strany od kruhu, cez hokejku puk Košečkin poslal na svoje rameno a puk sa odrazil tesne vedľa jeho pravej žrde za bránkovú čiaru, aj keď priestor medzi ramenom a žrďou tam bol.
     
    22:57
    Za vyhodenie puku dve minúty pre Meszároša a Magnitogorsk bude hrať ďalšiu presilovú hru.
    19:10 Roman Ľubimov (MET) - 0:2
     
    19:10
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Bulíř od bránkovej čiary potiahol puk vpred, naservíroval ho na vnútornú stranu pravého kruhu a z prvej sa ROMAN ĽUBIMOV nepomýlil. Michal Bulíř a Andrej Čibisov.
     
    17:15
    Moziakin z ľavej strany poslal puk po ľade do bránkoviska, Ellison do rohu klziska, krásne nacvičený signál hráčov Magnitky.
     
    16:47
    Klok dve minúty za držanie hokejky, presilovka pre hostí v závere prvej tretiny.
     
    14:32
    Bulíř sa dostal s pukom po pravej strane až pred bránkovisko, vystrelil v dobrej pozícii, Štěpánek svojmu krajanovi radosť nedoprial a potešil fans na Slovensku, puk Jakub usmernil na ochrannú sieť.
     
    10:12
    Za hákovanie inkasuje menší trest Kuľomin, presilovka pre Slovan.
    06:42 Dennis Rasmussen - 0:1
     
    06:42
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    DENNIS RASMUSSEN z pravej strany od kruhu poslal puk po ľade medzi kruhy a od korčule Grmana sa puk odrazil do bránky domácich. Asistencie: Nikolaj Kuľomin a Viktor Antipin.
     
    05:33
    Chipchura za podrazenie v útočnom pásme dvojka, presilovka pre Magnitku.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 37. Meszároš (Sukel') – 7. Rasmussen (N. Kuljomin, Antipin), 20. Ľubimov (Bulíř, Čibisov), 40. Timkin (Bereglazov, Dronov), 42. Platonov (Několenko, Čibisov)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Švarný, Sersen (C), Grman, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Bačík – Řepík (A), Taffe, Červený – Bailey, Sukeľ, Lunter – Lamper, Hrnka, Buc – Jeglič, Chipchura, Rau – Baranov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Dronov, Antipin, Matuškin, Vereščagin, Bereglazov, Biriukov, Rylov (A) – Ellison, Kuľomin (A), Moziakin (C) – Jazkov, Rasmussen, Pakarinen – Čibisov, Bulíř, Ľubimov – Timkin, Nekolenko, Platonov – Dorofejev

    Rozhodca: Fatejev, Fraňo (CZE) – Sazonov, Šeľanin

    Diváci: 9.664