Ostrava – Jičín 8:10 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Střešovice – Chodov 2:7 (kon.)
Bohemians – Panthers 7:4 (kon.) | Židenice – Slavia Plzeň 11:2 (kon.) | Ne – Olomouc 13:0 (kon.)
koniec
Crazy girls FBC Liberec
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 16.12.2018, 15:00 • Home Credit Arena, Liberec • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 14. kolo
     
    46:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Liberecká Aneta Foffová nyní nechtěně přihrála při rozehrávce SÁŘE SEEVALDOVÉ, která se tak ocitla sama před bránou a zamířila přesně do levého horního rohu. Bez asistence.
     
    36:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec si ale moravský celek bere zpět vedení! V rámci rychlého protiútoku přihrála Justyna Krzywak balonek BARBOŘE HUSKOVÉ a ta jej nekompromisní ranou poslala do sítě. Asistence: Justyna Krzywak.
     
    28:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Při přečíslení tři na dva přihrála Michaela Vejdělková na střed HANĚ KONÍČKOVÉ, která si sběhla před bránu a povedeným blafákem do bekhendu překonala Petru Klečkovou. Asistence: Michaela Vejdělková.
     
    14:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme sníženo! Do střely Markéty Rumlové šikovně vložila svou hůl HANA KONÍČKOVÁ, od jejíž čepele se balonek odrazil do horního rohu vítkovické brány. Asistence: Markéta Rumlová.
     
    12:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice nakonec přesilovku využívají! Zuzana Šponiarová přihrála od středové čáry na pravé křídlo BARBOŘE HUSKOVÉ a ta dělovkou z voleje zamířila do napůl odkryté klece. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    06:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otáčí skóre. Eliška Planková obdržela v rámci rychlé kombinace míček za bránu a z první jej adresovala sbíhající BARBOŘE HUSKOVÉ, která prostřelila Martinu Lerchovou. Asistence: Eliška Planková.
     
    02:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí je ale srovnáno! V podobné akci vybídla Zuzana Šponiarová svým křížným pasem k zakončení ALŽBĚTU ĎURÍKOVOU, která z bezprostřední blízkosti poslala míček za marně se přesouvající Martinu Lerchovou. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    01:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Crazy girls jdou do vedení! Hana Koníčková našla svou přihrávkou od levého mantinelu dobře postavenou MICHAEULU MLEJNKOVOU a ta z osy hřiště nasměrovala balonek do sítě. Asistence: Hana Koníčková.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 2. M. Mlejnková (Koníčková), 15. Koníčková (Rumlová), 29. Koníčková (Vejdělková) – 3. Ďuríková (Z. Šponiarová), 7. Husková (Planková), 13. Husková (Z. Šponiarová), 37. Husková (Krzywaková), 47. Seevaldová


    Crazy girls FBC Liberec: Lerchová (Štěpánová) – Leierová, Dlouhá, Foffová, Koníčková, Rumlová, Vejdělková – Bárková, Dostalíková, Horáková – Knotková, M. Mlejnková, Tomanová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Boľová, Novotná, Trošková – Z. Šponiarová, Husková, Maděrová – Suchánková, Krzywaková, Mikulová.

    Diváci: 102