Augsburg – Schalke 1:1 (kon.) | Düsseldorf – Freiburg 2:0 (kon.) | Hannover – Bayern 0:4 (kon.)
Hoffenheim – Mönchengladbach 0:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:1 (kon.) | Dortmund – Brémy 2:1 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
2:1 (2:1)
Werder Brémy
Sobota 15.12.2018, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Nemecká Bundesliga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vitajte pri zápase 15. kola nemeckej Bundesligy medzi Borussiou Dortmund a Werderom Brémy.
     
    Borussia Dortmund

    Domáci tím je jednoznačne dominantným tímom Bundesligy. Na prvom mieste má pred druhým Mönchengladbachom už sedembodový náskok a je jediným neporazeným tímom súťaže. Aktuálne ťahá Borussia sériu piatich víťazstiev za sebou, keď porazila i Bayern Mníchov či v revírnom derby Schalke, a jednoznačne zatiaľ kráča za nemeckým titulom. Dortmund má tiež najviac strelených gólov (39) a druhý najmenší počet inkasovaných gólov (14). Do dnešného zápasu tak idú domáci ako jasný favorit.

    Posledných 5 zápasov:
    Wolfsburg – Borussia Dortmund 0:1
    Borussia Dortmund – Bayern Mníchov 3:2
    Mainz – Borussia Dortmund 1:2
    Borussia Dortmund – Freiburg 2:0
    Schalke – Borussia Dortmund 1:2
     
    Werder Brémy

    Werder je pred dnešným zápasom na deviatom mieste so ziskom 21 bodov. Výrazne bližšie má k pohárovým priečkam ako k zostupovým pozíciám, takže sa dá zatiaľ povedať, že bojuje o miesta v pohárovej Európe. Brémy ťahali päťzápasovú sériu bez víťazstva, kvôli ktorej sa po skvelom štarte zosunuli tabuľkou dolu, tú však dokázali v minulom kole pretrhnúť domácim víťazstvom nad nováčikom z Düsseldorfu 3:1. Do dnešného zápasu ale vzhľadom k skvelej forme domácej Borussie idú ako jasný outsider.

    Posledných 5 zápasov:
    Mainz – Werder Brémy 2:1
    Werder Brémy – Mönchengladbach 1:3
    Freiburg – Werder Brémy 1:1
    Werder Brémy – Bayern Mníchov 1:2
    Werder Brémy – Düsseldorf 3:1
     
    Čo sa týka vzájomných zápasov, tak za posledných 5 rokov je jednoznačne úspešnejší Dortmund, ktorý z 10 zápasov 7 vyhral, jeden remizoval a dva prehral. V minulej sezóne však nedokázal Werder Brémy zdolať – doma prehral 1:2 a vonku len remizoval 1:1. Keď sa pozrieme i na zápasy doma, tak z posledných desiatich zápasov vyhral Dortmund doma 9, jedinou prehrou bola práve vlaňajšia porážka.
     
    Úvodné zostavy:

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Akanji, A. Diallo, Hakimí – Witsel, Delaney – Sancho, Reus (C), Guerreiro – Alcácer.
    Náhradníci: Hitz – Toprak, Weigl, Pulisic, M. Götze, Dahoud, Philipp.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, N. Moisander, Augustinsson – Şahin, M. Eggestein, Klaassen – M. Kruse (C) – Harnik, Rašica.
    Náhradníci: Plogmann – C. Pizarro, Möhwald, Kainz, Osako, Sargent, Friedl.

    Rozhodca: Winkmann – Bandurski, Blos.
     
    Oba tímy práve nastupujú na ihrisko. Domáca Borussia bude hrať v tradičnej žltočiernej kombinácii, hostia v bielych dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí loptu len nakopli dopredu a hneď sa k nej dostal brankár Borussie Bürki.
     
    2
    Ten ale loptu pod tlakom napádajúceho Rašicu len odkopol na druhú stranu, a tak postupnú kombináciu hostí zakladá Pavlenka.
     
    3
    Rašica centroval do pokutového územia z ľavej strany, loptu bez väčších problémov odhlavičkoval Diallo. Hostia ale zostávajú pri lopte a kombinujú na polovici Dortmundu.
     
    4
    A po odkope Delaneyho získava Werder rohový kop.
     
    4
    Na center Kruseho si najvyššie vyskočil Gebre Selassie, hlavička českého obrancu ale k Bürkimu ani nedoletela cez žltočiernu hradbu v pokutovom území.
     
    5
    Na druhú stranu bleskurýchlo zaútočili domáci. Reus prenikol do pokutového územia a prihral ešte voľnému Guerreirovi, ten ale stál v ofsajde, takže jeho strelecký pokus sa počítať nebude.
     
    6
    Hostia sa trochu zahrávali s rozohrávkou, keď si prihrávali nakrátko po zemi pomedzi troch napádajúcich hráčov Borussie, napokon to ale zvládli.
     
    7
    Rašica sa po nákope z vlastnej polovice tlačil do pokutového územia z ľavej strany, Akanji loptu odkopol na rohový kop.
     
    7
    Rohový kop bol ale kopnutý tak mizerne, že založil rýchly protiútok domácich. Alcácer dostal prihrávku za obranu od Guerreira a preloboval Pavlenku, loptu letiacu do brány ale vykopol na bránkovej čiare s pomocou tyče Klaasen. Následná hlavička Sancha z bezprostrednej blízkosti končí nad Pavlenkovou bránou.
    7. Paco Alcácer (DOR)
     
    8
    Klaasen pri svojom defenzívnom zákroku narazil dosť nebezpečne do bránkovej konštrukcie a musí byť ošetrený. V zápase ale bude našťastie pokračovať.
     
    9
    Na druhej strane dostal kolmú prihrávku medzi obrancov Dortmundu Harnik, na poslednú chvíľu mu ale lopta odskočila, a tak ho telom odstavil Akanji. Loptu rozohráva brankár Bürki.
     
    11
    Alcácer sa uvoľnil pred pokutovým územím a prihral voľnému Reusovi, ktorý si loptu ešte potiahol okolo obrancu a po súboji s ním spadol. Rozhodca mu hneď ukazuje, že penaltu pískať nebude a má vstávať.
     
    12
    Hostia však loptu dlho neudržali, pretože domáci ich okamžite začali napádať, a tak museli loptu odkopnúť len k brankárovi domácich.
     
    13
    Guerreiro centroval do pokutového územia na Alcácera, pred ním však loptu chytil brankár Pavlenka. I on ale rozohral veľmi nepresne a loptu len vrátil žltočiernym.
     
    14
    Teraz sa ale hosťom podarilo svojim vysokým presingom získať loptu na polovici domácich a okamžite rozvíjajú svoju kombináciu.
     
    15
    Klaassen opúšťa ihrisko a mieri do šatne. Vypadá to na vynútené striedanie.
     
    16
    Domáci medzitým zakladajú ďalšiu svoju tradičnú útočnú akciu plnú krátkych a rýchlych prihrávok.
     
    17
    Nepresný pas na Alcácera ale končí u brankára Pavlenku, ktorý s pomocou obrancov zakladá akciu Werderu.
     
    18
    Držanie lopty: 55 % : 45 %
    Strely: 3:2
     
    18
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Davy Klaassen, prichádza Kevin Möhwald.
     
    19
    Striedajúci Möhwald hneď po svojom príchode na ihrisko fauloval Sancha, ktorý si ho obhodil. Domáci tak budú mať k dispozícii priamy kop z pravej strany.
     
    20
    Dortmund dal gól!

    Domáci predviedli fantastický signál pri rozohrávke priameho kopu! Guerreiro odbehol od lopty a vypadalo to, že centrovať bude Reus. Guerreiro sa ale rýchlo vrátil a loptu okamžite nakopol na nabiehajúceho PACA ALCÁCERA, ktorý presnou hlavičkou k ľavej tyči nedal Pavlenkovi žiadnu šancu. 1:0 pre Borussiu!
    20. Paco Alcácer (DOR) - 1:0
     
    22
    Delaney fauloval v strede poľa Harnika, hostia ale priamy kop nerozohrali dobre a center odhlavičkoval prvý brániaci hráč Dortmundu.
     
    23
    Lopta sa ale hneď vrátila k hosťom, ktorý postupne od vlastných obrancov zakladajú ďalšiu útočnú akciu.
     
    24
    Möhwald krížnym pasom našiel na druhej strane Eggesteina, ktorému loptu do autu odkopol Hakimí.
     
    25
    Ďalšiu štandardku vybojoval Möhwald, ktorého poslal k zemi Witsel. Kruseho center odvrátil Diallo na rohový kop.
     
    26
    Rohový kop rozohral Kruse, jeho center bol ale malinou pre brankára Bürkiho. Ten chcel bleskovou rozohrávkou založiť rýchly protiútok domácich, jeho vyhodenie bolo ale veľmi nepresné a končí u hostí.
     
    27
    Dortmund dal gól!

    Moisander trafil pri rozohrávke vlastného spoluhráča, od ktorého sa lopta odrazila k domácim hráčom. Následne ju dostal na pravú stranu Sancho, ktorý ju ešte vrátil z dobrej pozície do druhej vlny MARCOVI REUSOVI a kapitán domácich trafil po zemi presne k pravej tyči. 2:0 pre Dortmund!
    27. Marco Reus (DOR) - 2:0
     
    28
    Domáci stále nemajú dosť a znovu útočia. Alcácer našiel na ľavej strane úplne voľného Sancha, ktorý si loptu posunul do pokutového územia a tvrdou strelou trafil len do bočnej siete.
     
    30
    Po rohovom kope Kruseho sa hlavami zrazili Gebre Selassie s Piszczekom. Obaja sú ale našťastie v poriadku a budú pokračovať po ošetrení v zápase.
     
    31
    Bürki sa po malej domov zahrával s osudom, keď si loptu posúval v pokutovom území a na poslednú chvíľu odkopol loptu pred napádajúcim Rašicom.
     
    32
    Kruse sa tlačil po pravej strane do pokutového územia, čo sa mu síce nevydarilo, lopta sa ale dostala za pokutové územie k Möhwaldovi, ktorý z prvej trafil presne pod brvno. Bürki jeho pokus skvelým zákrokom vyráža na rohový kop.
     
    33
    Rohové kopy Kruseho zatiaľ nie sú veselým príbehom. I tento bez väčších problémov odvrátila obrana domácich, ktorí držia loptu na vlastnej polovici a snažia sa roztiahnuť obranu hostí.
     
    34
    Strely na bránu: 4:1
    Rohy: 0:5
     
    35
    Werder Brémy dali gól!

    Werder sa vracia do hry! Gebre Selassieho center odvrátil Diallo pred pokutové územie, kde sa k lopte po priklepnutí od Möhwalda dostal kapitán hostí MAX KRUSE a ten ju strelou z prvej poslal do ľavej šibenice. Brankár Bürki nemal najmenšiu šancu.
    35. Max Kruse (BRM) - 2:1
     
    37
    Domáci sú po góle evidentne trochu otrasení a hosťom sa podarilo podržať loptu na ich polovici bez toho, aby ich domáci napádali. Ich útočná snaha ale končí faulom Möhwalda na Witsela.
     
    38
    Guerreiro sa uvoľnil na ľavom krídle a prihrával do pokutového územia, kde sa k lopte dostal Sancho. Jeho strelu zablokoval Moisander a následne sa k lopte už nedostal Alcácer.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Sebastian Langkamp (Werder Brémy), ktorý fauloval pred pokutovým územím prenikajúceho Hakimího. Domáci budú mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    40
    Reus tentokrát pálil priamo na bránu, konkrétne k pravej tyči. Pavlenka jeho strelu skvelým zákrokom vyrazil.
    40. Marco Reus (DOR)
     
    41
    Ďalšiu peknú kombináciu domácich zakončil Witsel, ktorý si nabehol na prihrávku od Alcácera. Pavlenka opäť podržal hostí a strelu k pravej tyči chytil.
     
    42
    Piszczek si neporozumel s Witselom a k lopte sa ostal Rašica. Ani on, ani potom Möhwald sa do pokutového územia nedostali.
     
    43
    Alcácer získal loptu v strede poľa a cez Reusa sa lopta dostala ku Guerreirovi, ktorému loptu na poslednú chvíľu odkopol Langkamp.
     
    44
    Prvý rohový kop domácich odhlavičkoval do autu Gebre Selassie. Následný strelecký pokus Delaneyho tečoval ešte Langkamp, Pavlenka ale dokázal chytiť i tento pokus.
     
    45
    Hostia sa nikam neponáhľajú a rozohrávajú veľmi pomaly.
     
    45
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    45+1
    Loptu ale opäť získali skvelým presingom domácim a Guerreiro okamžite centroval do pokutového územia, cez Langkampa sa ale lopta k Alcácerovi nedostala.
     
    45+2
    Diallo rozohrával priamo na Harnika, ktorý sa už mohol rútiť sám na vybehnutého Bürkiho. Delaneymu už potom nezostalo nič iné, len Harnika faulovať, a tak dostáva žltú kartu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Lepším tímom bola podľa očakávania v prvom polčase Borussia Dortmund, ktorá zaslúžene vedie 2:1. Werder ale rozhodne nebráni v hlbokom bloku, práve naopak, snaží sa hrať veľmi aktívne, a tak môžeme sledovať veľmi otvorený futbal. Všetky tri góly boli veľmi pekné, verme teda, že v druhom polčase uvidíme ešte niekoľko podobných gólov.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:36.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Borussia akoby ešte nebola plne koncetrovaná na zápas. Diallo hlavou sklepol loptu priamo ku Krusemu, ktorého strelu k pravej tyči skvelým zákrokom vyrazil brankár Bürki.
     
    48
    Krásna akcia domácich! Guerreiro pätičkou posunul loptu na Reusa, ktorého strelu z otočky musel vyraziť Pavlenka. Loptu potom nedokázal doraziť z ostrého uhlu do prázdnej brány Sancho.
    48. Jadon Sancho (DOR)
     
    49
    Žltú kartu dostáva Martin Harnik (Werder Brémy).
     
    50
    Hakimí sa prekľučkoval na ľavej strane a nacentroval do pokutového územia, kde loptu tesne pred Alcácerom odkopol Moisander.
     
    51
    Lopta sa dostala k hosťom, ktorý sa usadili na útočnej polovici a kombinujú okolo pokutového územia.
     
    51
    Rašica si obhodil Hakimího na pravej strane a prihral presne Möhwaldovi, ktorý si loptu dlho spracovával a za tento čas k nemu stihol dostúpiť Akanji. Obranca domácich Möhwaldovu strelu dokázať zraziť na rohový kop.
     
    53
    Hra sa trochu zasekla v strede poľa, kde po sérii niekoľkých súbojov o loptu získal loptu Möhwald a sám napokon vystrelil na Bürkiho bránu. Strela šla len do stredu brány, takže pre švajčiarskeho brankára nepredstavovala žiadny problém.
     
    54
    Moisander sa zrazil so spoluhráčom Langkampom vo vzdušnom súboji a musí byť ošetrený. Bude ale v poriadku a po ošetrení bude pokračovať v zápase.
     
    55
    Hakimí sa uvoľnil cez Augustinsson a prihrával pred bránu, kde chcel Alcácer asi ešte posunúť loptu nabiehajúcemu Reusovi. Jeho prihrávka bola ale Reusa príliš rýchla a lopta končí za bránkovou čiarou.
     
    56
    Na druhej strane si Kruse spracoval odkop od Pavlenku a hneď sa snažil poslať za obranu Rašicu, loptu zastavil Akanji.
     
    57
    Alcácer si narazil loptu s Reusom a ešte mu ju vracal do pokutového územia, na poslednú chvíľu loptu s pomocou brankára Pavlenku odkopol Moisander.
     
    58
    Borussia má v posledných minútach zápas pevne pod kontrolou a loptu veľmi nepožičiava hosťom. Domáci si posúvajú loptu okolo pokutového územia.
     
    59
    Sanchov center sa zakrútil nebezpečne smerom na bránu. Pavlenka tak musel zasiahnuť a loptu vyraziť.
     
    60
    Následný rohový kop nebol ničím nebezpečný, pretože Guerreiro sa pokúšal spracovať loptu rukou.
     
    61
    Hostia však ani tentokrát loptu neudržali a darovali ju Hakimímu.
     
    62
    A práve Hakimí si nabiehal za prihrávkou Alcácera a v súboji s Moisanderom spadol. Faul sa nepíska, následne ale Rašica musel odkopnúť loptu pred Sanchom na rohový kop.
     
    63
    Guerreiro rozohral loptu po zemi na Reusa, ktorý vystrelil z prvej. Lopta sa mení na suvenír pre divákov na tribúne za bránou Pavlenku.
     
    64
    Hlavný rozhodca musí byť ošetrený. Vypadá to na nejaký svalový problém.
     
    64
    Napokon sa ale vracia na ihrisko a zápas môže pokračovať.
     
    65
    Witsel získal loptu a založil útok Dortmundu. Práve on ho ale i ukončil, keď nepresnou prihrávkou na Guerreira prihral Eggesteinovi.
     
    66
    Po dlhom čase útočí Werder. Augustinsson sa po ľavej strane nepresadil, tak to skúsil na druhej strane Gebre Selassie. Jeho center odvrátil Diallo, lopta ale zostáva pod kontrolou hostí.
     
    67
    Držanie lopty: 55 % : 45 %
     
    68
    Sancho dostal kolmú prihrávku za obranu a ocitol sa sám pred brankárom Pavlenkom, ten ho ale skvelým zákrokom vychytal. Následne český brankár vyrazil i nebezpečnú strelu Delaneyho.
     
    69
    Dortmund zostáva v tlaku. Hakimího center chcel tečovať na prednej tyči Sancho, to sa mu ale nepodarilo a lopta končí tesne mimo Pavlenkovu bránu.
     
    70
    Gebre Selassie podrazil pred pokutovým územím Reusa. Domáci budú mať ďalší priamy kop.
     
    71
    Guerreiro posunul loptu Reusovi, ktorého strela letí tesne nad.
     
    72
    Vo vzdušnom súboji sa zrazili Harnik a Akanji. Obaja ale napokon sú v poriadku a budú pokračovať v zápase.
     
    73
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Milot Rašica, prichádza Juja Osako.
     
    74
    Reus fauloval v strede poľa Möhwalda. Hostia ale priamy kop rozohrali len po zemi do strany.
     
    75
    Reus získal tentokrát loptu už čisto v strede poľa a založil postupný útok domácich. Ten ale zbrzdila dvojica Witsel – Piszczek, ktorá si prihrala veľmi nepresne.
     
    76
    A napokon loptu domáci po niekoľkých nepresnostiach i stratili. Hostia sa ale nedokázali presadiť ani len na útočnú polovicu.
     
    78
    Po rýchlej prihrávke strieľal aspoň z uhlu Harnik. S jeho pokusom nemal Bürki najmenší problém.
     
    79
    Witsel si obhodil v strede poľa Şahina, ktorý ho následne fauloval. Domáci sa ale s rozohrávkou neponáhľajú.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Kevin Möhwald (Werder Brémy).
     
    81
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Paco Alcácer, prichádza Mario Götze.
     
    82
    Sancho obišiel Moisandera a nacentroval do pokutového územia, loptu však odkopol Langkamp. Stále ju ale majú pod kontrolou domáci, ktorí ju nechcú dať hosťom.
     
    83
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Maximilian Eggestein, prichádza Josh Sargent.
     
    84
    Akanji sa zahrával s osudom, keď ako posledný obranca začal kľučkovať proti Osakovi. Napokon sa mu to ale podarilo a zakladá útočnú akciu domácich.
     
    85
    Loptu však už získali hostia, ktorí sa snažia zatlačiť domácich k ich pokutovému územiu. To sa im ale vôbec nedarí.
     
    86
    Po zisku lopty prišiel bleskový protiútok domácich. Götze na jeho konci nacentroval pred bránu na Reusa, tomu ale chýbalo pár krokov, aby loptu zasiahol.
     
    87
    Reus fauloval Möhwalda pred vlastným pokutovým územím a hostia mali k dispozícii priamy kop. Kruseho center ale bez problémov chytil brankár Bürki.
     
    88
    Hostia sú opäť usadení na polovici domácich. Zatiaľ sa ale nedostali k centru.
     
    89
    Žltú kartu po faule na Guerreira dostáva Josh Sargent (Werder Brémy).
     
    89
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Raphaël Guerreiro, prichádza Christian Pulisic.
     
    90
    Pulisic sa hneď zapojil do hry, keď spracoval nákop Reusa a obišiel Gebre Selassieho, český obranca mu ale loptu napokon odkopol do autu.
     
    90
    Kruse poslal presný pas na Möhwalda medzi stopérov Borussie. Tomu však chýbalo možno pol kroku, aby loptu zasiahol.
     
    90
    Bude sa hrať ešte 5 minút.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Jadon Sancho, prichádza Maximilian Philipp.
     
    90+3
    Toto striedanie poslúžilo vyslovene na to, aby domáci trochu natiahli čas a rozkúskovali hru. Hosťom sa stále nedarí dostať sa do tlaku.
     
    90+4
    Teraz ich dokonca domáci vytlačili až na ich polovicu a Pavlenka pod tlakom odkopol loptu tak, že končí až u brankára domácich Bürkiho.
     
    90+5
    Osako sa uvoľnil na ľavej strane, jeho prihrávka ale neprešla do pokutového územia. Na rohový kop si nabieha do pokutového územia i brankár Pavlenka.
     
    90+6
    Hostia už hrali na maximálne riziko a úplne otvorili obranu, kam sa po zisku lopty vyrútili štyria hráči Dortmundu na jedného obrancu. Na konci tohto brejku bol Götze, ktorý strelil gól, kvôli ofsajdu ale neplatí a Borussia tak dnes vyhrá 2:1.
    90+6. Mario Götze (DOR)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Domáca Borussia Dortmund v druhom polčase kontrolovala priebeh zápasu a hostí prakticky do ničoho nepustila. Naopak, sama mohla ešte navýšiť svoj náskok. To sa jej ale nepodarilo a napokon tak víťazí len o jeden gól. To ale domácim rozhodne vadiť nebude, pretože si poistili prvé miesto a stávajú sa jesennými majstrami Bundesligy.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:32:02)

    Michal Sadlek

    Góly: 20. Alcácer, 27. Reus – 35. M. Kruse

    Karty:   45+2. Delaney (DOR) – 39. Langkamp (BRM), 49. Harnik (BRM), 80. Möhwald (BRM), 89. Sargent (BRM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:18.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Akanji, A. Diallo, Hakimí – Witsel, Delaney – Sancho (90+2. Philipp), Reus, Guerreiro (89. Pulisic) – Alcácer (81. M. Götze).
    Náhradníci: Hitz – Toprak, Weigl, Pulisic, M. Götze, Dahoud, Philipp.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, N. Moisander, Augustinsson – Şahin, J. Eggestein (83. Sargent), Klaassen (18. Möhwald) – M. Kruse – Harnik, Rašica (73. Osako).
    Náhradníci: Plogmann – C. Pizarro, Möhwald, Kainz, Osako, Sargent, Friedl.

    Rozhodca: Winkmann – Bandurski, Blos