Liberec – Salzburg 3:0 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:6 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 14.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 5. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to tímto všechno. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (19:41:49)
     
    Karlovarská Energie vyloupila ROCKNET ARÉNU a díky čtyřbodovému zisku přeskakuje Piráty v tabulce. Piráti sice vedli, ale Energie otočila. Ustála i vyrovnání domácích ve třetí třetině, čtyři minuty před koncem totiž rozhodla v přesilové hře. V prodloužení pak Jan Bednář vytáhl dva skvělé zákroky a Daniil Petrov rozhodl.
     
    Konec zápasu.
     
    63:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Poté se ale hosté prosadili a berou z utkání i čtvrtý bod! DANIIL PETROV si najel na levý kruh a parádním bekhendem o tyčku vstřelil branku v nadstavbové části, stoprocentní duel pro Karlovy Vary. Asistence: Filip Bernáth.
     
    63:07
    Energetici byli následně na puku v pásmu a stihli prostřídat. Filip Bernáth nahazoval z levého kruhu, ale nakonec trefil jen betony připraveného Běhuly.
     
    62:02
    Kryštof Ouřada následně našel před brankou Petra Chlána, jenž po ledě zakončoval mezi betony přesouvajícího se Bednáře. Ani tentokráte ale skvělý karlovarský brankář neinkasoval!
     
    60:58
    Následně byli aktivní domácí a Denis Zeman našel u pravé tyčky Tomáše Koblížka, jenž měl na hokejce bod pro domácí. Beton Jana Bednáře ale nepřehodil ani nadvakrát!
     
    60:18
    První snažení hostujícího celku v nadstavbové části bylo ukončeno odpískáním úmyslného ofsajdu. Hra se přesouvá do útočné třetiny chomutovského celku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Piráti si nedokáží přihrát a nátlaková hra v posledních sekundách zatím nepřišla. Energetici nejspíše hubené vedení udrží a připíší si do tabulky důležité tři body.
     
    58:23
    V posledních minutách hrají pouze a jen hosté, kteří kontrolují tříbodovou výhru! Tomáš Křehlík měl na hokejce pojišťující branku, ale z mezikruží se mu svižným pokusem nepovedlo prostřelit Běhulu v brance!
     
    57:46
    Aktivní Michal Hotěk si následně najel do útočné třetiny a zkoušel to z levého kruhu. Jeho pokus byl nicméně tečován a skončil na zadním mantinelu.
     
    56:48
    Daniil Petrov se nyní podél levého mantinelu dostal do zakončení a střílel z velkého úhlu. Nakonec tak trefil jen přední tyčku branky Richarda Běhuly!
     
    56:21
    Nakonec domácím to směrem dopředu v posledních momentech nejde. Petr Chlán se pokoušel rychle rozehrát, ale místo toho vyhodil na icing a vhazuje se před Běhulou.
     
    55:46
    Hosté pokračovali v aktivní hře a u pravé tyčky se jeden z hráčů pokoušel překvapit Běhulu pokusem zpoza branky. Puk v brance sice neskončil, ale vhazovat se v pásmu bude.
     
    55:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté prosazují a jdou v závěru třetí třetiny do vedení! ADAM KŘEMEN se u levé tyčky dostal do kličky, ale nezakončil. To se mu povedlo až následně u pravé tyčky, kde střílel bekhendově po ledě do odkryté branky. Asistence: Vít Jiskra a Tomáš Křehlík.
     
    54:24
    Karlovarští si najeli do první zajímavější akce, kterou zakončoval z levého kruhu Filip Novák. Jeho střela po stahovačce byla ztečována nad branku.
     
    54:01
    Hra bude pokračovat přesilovkou západočeského celku. Dominik Vaněk inkasuje dvě minuty za zákrok za vlastní brankou, potrestán je za držení.
     
    53:42
    Timeout se málem vydařil na jedničku s hvězdičkou! Energetici ujeli do přečíslení a Michal Maydl z levého kruhu zakončoval po ledě. Richard Běhula si ale připsal důležitý zákrok!
     
    53:28
    Piráti hodně dlouho motali karlovarskou defenzívu, která musela vyhodit na icing. Trenéři Energie dobře zareagovali a vzali si oddechový čas, pokračovat se bude po pravici Bednáře.
     
    52:40
    Nerozhodný stav se pokoušel následně zlomit Petr Chlán, jenž se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu. Jan Bednář ovšem celou situaci viděl a zakročil.
     
    51:36
    Hostující celek se pokoušel dostat zpátky do třetiny, ale přihrávka do pásma skončila odpískáním icingu. Vhazovat se tak bude po levici hostujícího brankáře.
     
    51:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští junioři pokračovali v aktivitě a nakonec se dočkali vyrovnávací branky! MICHAL GUT se dostal na pravém kruhu k odraženému kotouči a přesnou střelou do bližší šibenice nedal Bednářovi jedinou šanci. Asistence: Patrik Pech a Denis Zeman.
     
    50:14
    Dvakrát to od levého mantinelu zkoušel Jakub Šuráň. První rána byla Bednářem vyražena, druhý pokus se na branku karlovarského brankáře ani nedostal.
     
    49:07
    Daniil Petrov na levé straně přebruslil bránícího Kleinera a dostal se do zakončení. Střílel z levé strany, ale Richard Běhula parádně zakročil vestou.
     
    48:14
    Hosté v plném počtu.
     
    47:50
    První povedenější akci v přesilovce zakončoval po solidní kombinaci Michal Gut. Jan Bednář ovšem pokryl i tento pokus z levého kruhu od reprezentační kolegy.
     
    46:50
    Piráti kombinovali, ale vše nakonec zazdil Dominik Vaněk, kterému se nepovedla přihrávka z pravého kruhu. Západočechům se povedlo vyhodit přes všechny čáry.
     
    46:14
    Po pravé straně se pokoušel dostat do útoku Erik Mežnar, ale ten byl nakonec povalen. Dvě minuty dostává Michal Hotěk, trest zní – hákování.
     
    45:10
    Následně se hrálo spíše v útočné třetině hostů, ale ti nevymysleli naprosto nic. Po nepřesné přihrávce zpoza branky se kotouč dostal do střední třetiny.
     
    43:59
    Petr Chlán mohl následně navýšit svůj gólový účet v sezóně, ale jeho rána z levého kruhu v brance neskončila. Jan Bednář proti střeleckému pokusu skvěle zasáhl!
     
    43:15
    Piráti následně napadali rozehrávku hostujícího celku, ale jeden z borců se v pásmu zapomněl a píská se úmyslný ofsajd. Hra se tak přesouvá před branku Běhuly.
     
    42:30
    Josef Koláček postupoval do útoku, ale ve střední třetině tvrdě narazil do ramena hostujícího Michala Hoťka. Pokračuje se hrou Energie.
     
    41:19
    Od levého mantinelu to zkoušel Michal Hotěk, jenž zakončoval na vzdálenější tyčku. Běhula jeho pokus ztlumil, ale kotouč mu z rukavice vypadl. Dostali se k němu ale domácí.
     
    40:22
    Hosté v plném počtu.
     
    40:07
    Petr Chlán se hned po buly dostal do útoku, ale nakonec ve vzájemném souboji upadl. Kotouč se nicméně doklouzal k Bednářovi, jenž jej ukryl v lapačce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina plná přesilovek nakonec končí výhrou hostujícího celku, který se prosadil v závěru druhé periody. Adam Křemen je zatím střelcem rozdílové branky. Sledujeme vyrovnaný a bojovný duel, který rozhodne opravdu maličkost. Pokračujeme v 18:59.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Do dobré střelecké pozice si následně najel Petr Chlán, který z levého kruhu zakončoval do pravé šibenice. Jeho pokus ale nakonec skončil těsně vedle.
     
    39:22
    Vyhození jednoho z hostujících hráčů skončilo až těsně pod střechou, přímo na vršku kostky. Vhazuje se před brankou Jana Bednáře.
     
    38:55
    Piráti se dostali do pásma a zakombinovali. Denis Zeman dostal přihrávku zpoza branky, ale mezi kruhy nezakončil. Trefil pouze bránícího hráče před sebou.
     
    38:23
    A další vyloučení. Pro změnu si v pěti proti čtyřem zahrají hokejisté Chomutova. Dvě minuty inkasuje David Holub, jenž pyká podruhé v duelu. Nyní za krosček.
     
    37:34
    Domácí celek se pokoušel odpovědět a hrál aktivně. Do žádné střelecké pozice se ovšem nedostal, následně puk skončil mimo ledovou plochu a pokračuje se vhazováním.
     
    36:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí sice oslabení přežili, ale inkasovali těsně po jeho skončení. ADAM KŘEMEN dostal přihrávkou zpoza branky a ránou na přední tyčku se zblízka nakonec dokázal prosadit! Asistence: Vít Jiskra.
     
    36:05
    Tomáš Křehlík následně dostal parádní přihrávku mezi kruhy, ale po svižné střele se neradoval. Kotouč skončil na zadním mantinelu, poslední sekundy přesilovky.
     
    35:41
    Následně musel Richard Běhula řešit nahazovaný kotouč od modré čáry, který těsně před ním tečoval David Holub. Chomutovský brankář ale betony parádně zasáhl.
     
    34:45
    Západočeský celek kombinoval v útoku, ale vše bylo pokaženo přihrávkou zpoza branky, kterou tečoval mimo pásmo chomutovský Patrik Pech. Hosté se tak vracejí až ke svému brankáři.
     
    34:15
    Energetici si zahrají přesilovou hru, nyní po docela nešťastném zákroku Stanislava Vrhela ve střední třetině. Domácí desítka inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    33:31
    Po vyhraném vhazování zakončoval od modré čáry obránce Filip Novák. Jeho pokus po ledě ovšem domácí brankář srazil hokejkou do ochranné sítě.
     
    33:24
    Následně domácí Piráti vyhodili na icing a trenéři severočeského celku si vzali timeout. Hra tak bude pokračovat po krátké pauze, hned po pravici Richarda Běhuly.
     
    33:13
    Michal Hotěk vybojoval kotouč u pravého mantinelu a najel si mezi kruhy, odkud mu střela nevyšla ani natřikrát. Jeden z jeho spoluhráčů následně objel branku, ale nezakončil.
     
    31:46
    Domácí v plném počtu.
     
    31:28
    Do dobré pozice dostával přihrávku Tomáš Křehlík, jenž před pravým kruhem zakončoval. Trefil ale jen bránícího hráče Chomutova, který bude brzy v pěti.
     
    30:22
    Energetici hned po vhazování kombinovali, aby následně pokazili přihrávku na modrou čáru. Bránící hráč Energie kotouč neudržel a hráči se vrací do středního pásma.
     
    29:46
    A další přesilovka, pro změnu si jí nyní zahrají hokejisté Karlových Varů. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje chomutovský bek Jakub Šuráň.
     
    29:08
    Daniel Zavřel následně zakončoval snažení svého celku. Z pravého kruhu střílel na vzdálenější tyčku, ale jeho rána nakonec přesná nebyla a puk skončil na zadním mantinelu.
     
    28:34
    Hosté v plném počtu.
     
    27:38
    V další akci byl obránce Denis Zeman, jenž nahazoval od modré čáry. Jeho pokus ovšem brankář vyrazil a hráči mezi kruhy se ke vzdušné dorážce nedostali.
     
    26:55
    Do individuální šance se dostal Stanislav Vrhel, jenž si do útoku najel a po stahovačce střílel k levé tyčce. Jan Bednář v brance ale rychle zareagoval a kotouč vyrazil.
     
    26:33
    Po vhazování přišel faul a po podrážení uvidíme další přesilovku domácího celku. Dvě minuty inkasuje hostující obránce Daniel Zavřel.
     
    26:28
    Následně se do útoku dostal domácí celek. Piráti zakončovali z levého kruhu, kde po přihrávce zadovkou střílel Petr Chlán. Pokus na zadní tyčku ovšem gólem neskončil.
     
    25:54
    Domácí v plném počtu.
     
    25:21
    Další parádní kličky Kryštofa Ouřady, nyní to domácí šikula zkoušel v oslabení. U levé strany se ale do zakončení nakonec nedostal, hosté nehrají dobrou přesilovku.
     
    24:27
    Energetici následně kombinovali, ale nakonec o puk přišli. Tomáš Koblížek se hnal po pravé straně do pásma, ale nakonec pouze o mantinel nahodil a odjel střídat.
     
    23:54
    Energie dlouho měla výhodu a zahraje si první přesilovku v utkání. Jakub Štochl inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    22:20
    Po krásné individuální akci se dostal až před brankáře Kryštof Ouřada, který zakončoval po ledě. Jeho pokus ovšem skončil na betonech pozorného Bednáře!
     
    21:30
    Michal Hotěk dostal přihrávku do útoku a před kruhy svižně zakončoval. Jeho rána se ovšem neujala a puk skončil za brankou Richarda Běhuly.
     
    20:55
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla vyrovnaný hokej, který nabídl dvě branky. Dokázaly se prosadit oba celky, a tak je stav nerozhodný. Nejdříve se šikovně z úhlu prosadil Josef Koláček, o vyrovnání se po přečíslení postaral produktivní bek Filip Bernáth. Hokej sledujeme slušný a nenudí nás, uvidíme co nám nabídne třetina číslo dvě. Ta startuje v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    V posledních sekundách si Piráti kombinačně nerozuměli a přihrávka z obrany skončila na icingu. Pokračuje se tak vhazováním po levici Richarda Běhuly.
     
    19:20
    Piráti přišli o pásmo, které se následně úspěšně pokoušel získat Michal Gut. Domácí hráč si najel po levé straně do zakončení, ale jeho pokus nakonec přesný nebyl.
     
    18:54
    Piráty na konci předposlední minuty čeká druhá přesilovka v utkání. Zbytečným útočným faulem se provinil David Holub, pykat bude za nedovolené bránění.
     
    18:23
    Karlovarští si následně najeli do brankoviště, ale Běhula kotouč udržel na betonech i po několika dorážkách. Následně se strhla menší strkanice, ale nic vážného z toho nebylo.
     
    18:05
    Snažení obou celků bylo nakonec ukončeno pokusem obránce Štochla od modré čáry. Domácí hokejista zakončoval z voleje, ale jeho rána skončila vysoko nad brankou.
     
    16:29
    Hned po vhazování se Západočeši dostali opět do pásma a snažili se být aktivní. Vít Jiskra nahazoval od modré čáry, ale jeho pokus s klidem ukryl v lapačce Běhula.
     
    16:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí bek Štochl zachyboval ve střední třetině a ke kotouči se dostali hosté, jenž unikali do přečíslení dva na jednoho. FILIP BERNÁTH vše vyřešil individuálním zakončením z pravého kruhu, které nakonec skončilo gólem! Bez asistence.
     
    14:48
    David Holub následně unikal podél pravého mantinelu do protiútoku, ale byl dobruslován. Mezi kruhy tak udělal kličku a vystřelil, Richard Běhula ovšem neměl s tímto pokusem problémy. Energie v plném počtu.
     
    13:59
    Následně chomutovský útočník přihrával od levého mantinelu na modrou čáru, ale šlo o velice nepřesnou nabídku. Domácí střídají.
     
    13:21
    Karlovy Vary na startu oslabení vyhodily, a tak se domácí dostávali do útoku zpoza branky. Petr Chlán si najel mezi kruhy a v dobré pozici zakončoval, jeho pokus byl ale sražen do ochranné sítě.
     
    12:53
    Pirátská aktivita pokračovala a po faulu hostujícího Petra Kořána uvidíme první přesilovku duelu. Hostující bek se provinil držením.
     
    12:33
    Parádní individuální snažení nyní předvedl Jan Prokop. Za brankou vybojoval kotouč a nakonec se mezi kruhy dostal ke střele. Pokus po ledě srazil Jan Bednář hokejkou do ochranné sítě.
     
    11:36
    Michal Maydl se pokoušel vymyslet něco u levého kruhu a chytře hledal před brankou spoluhráče. K těm se ale kotouč nakonec nedostal, snažení Energie nicméně pokračuje.
     
    10:31
    Hrálo se dále a hra byla přerušena až po střeleckém pokusu z levé strany. Jeden z hostů to zkoušel ránou pod víko, ale puk nakonec skončil nad brankou. Vhazuje se po pravici brankáře Pirátů.
     
    09:45
    Richard Běhula vyrazil pokus hostujícího beka z pravé strany a do protiútoku se dostal Stanislav Vrhel. Domácí útočník osamoceně unikal, ale svižný pokus Jan Bednář pohotově vyrazil betony!
     
    09:11
    Domácí celek v aktivitě pokračoval a dostal se do dalších střeleckých příležitostí. Dominik Vaněk najel do pásma, ale jeho pokus v brance neskončil. Stejný hráč o pár sekund později zkoušel podruhé, nyní jeho rána z pravého kruhu skončila v lapačce karlovarského brankáře.
     
    07:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádně to nyní vyřešil chomutovský útočník JOSEF KOLÁČEK, který posílá Piráty do vedení! Domácí hráč dostal přihrávku od pravého mantinelu a bekhendem z pravého úhlu prostřelil Bednáře mezi betony. Asistence: Erik Mežnar.
     
    07:13
    Kryštof Ouřada následně vystihl přihrávku a hnal se sám na brankáře Bednáře. Tomu udělal kličku, ale do odkryté branky již kvůli hitu zezadu nezakončil.
     
    06:45
    Hru následně přerušil Tomáš Křehlík, který se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu. Hostující forvard zakončoval k pravé tyčce, ale našel jen lapačku Richarda Běhuly.
     
    05:52
    Nejlepší chomutovský střelec Petr Chlán si následně najel podél pravého mantinelu až na přední tyčku, kde zblízka zakončoval do šibenice. Nakonec ale trefil jen masku brankáře!
     
    04:50
    Energetici nakonec vyhodili na icing a vhazovalo se před brankou Bednáře. Tam ale neuspěl z otočky Josef Bajer, neúspěšný byl také Erik Mežnar, který z mezikruží mířil do betonů.
     
    04:16
    Za obranu Pirátů se následně dostal Michal Hotěk, který šel na branku po levé straně. Nesobecky přihrával najíždějícímu spoluhráči na vzdálenější tyčku, ale ten se do zakončení nakonec nedostal.
     
    03:05
    Z levého kruhu pokoušel pozornost brankáře Chomutova Vít Jiskra. Jeho rána na přední tyčku ovšem přesná nebyla a puk nakonec skončil na zadním mantinelu.
     
    02:54
    Severočeské mužstvo se následně dostalo do obrany a zpětná přihrávka do útoku byla dlouhá. Píská se icing a hra se přesouvá před Richarda Běhulu.
     
    02:10
    Domácí celek následně aktivní v útoku, ale přišel jen jeden pokus od modré čáry. Ten se až k Bednářovi nedostal, ale Piráti v aktivní kombinaci i tak pokračují.
     
    00:40
    Piráti se jako první dostali do útoku, kde ale nic nevymysleli. Do tutovky se tak dostal Tomáš Křehlík, jenž se zjevil před Běhulou. Jeho pokus ale domácí brankář vyrazil!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání dalšího kola juniorské extraligy brzy začne. Domácí v bílých dresech, hosté oblékli tmavou černou zelenou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Klejna, Pohanka, Kořán, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Prošek, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub, Černý, Křemen.

    Rozhodčí: Petružálek – Tichý, Sýkora.
     
    Vzájemné duely v letošní sezóně

    8.9. – Chomutov 2:3 Karlovy Vary (N 0:0 – 1:0)
    23. Chlán (Ouřada), 54. Pech (Prokop), rozh. náj. Koblížek – 5. Berčík (Rozhon), 27. Klejna (Bernáth, Prošek), 49. Holub (Prošek)

    28.9 – Karlovy Vary 2:3 Chomutov (N 0:0 – 1:0)
    19. Jílek (Prošek, Holub), 53. Přibyl (Holub, Prošek), rozh. náj. Klejna – 52. Ouřada (Pech), 53. Gut (Ouřada), 55. Gut (Ouřada)

    20.10 – Chomutov 1:2 Karlovy Vary (N 0:0 – 1:0)
    26. T. Koblížek (Seemann, Chlán), rozhodující nájezd Chlán – 33. Křehlík (Jiskra, Zavřel), 34. Holub (Tureček)

    14.11 – Karlovy Vary 5:2 Chomutov (N 0:0 – 1:0)
    27. Záruba (Tureček, Jiskra), 34. Prošek (Hotěk, Bernáth), 37. Prošek (Hotěk, Jiskra), 44. Křehlík (Zavřel), 54. Křehlík, rozh. náj. Křehlík – 3. Chlán (Vrhel, Koblížek), 6. Chlán (Koblížek, Vrhel)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovským juniorům postup do play-off utekl o jediný bod, a tak severočeský celek musí zabojovat o vyřazovací část v nadstavbové skupině. Zatím se Pirátům daří a jsou na druhém místě skupiny o 13-24. místo. Chomutovské čeká již šesté utkání v řadě na domácím ledě, v případě výhry se mohou dostat opět na první flek před Mladou Boleslav.

    Poslední tři duely
    Chomutov 4:3 Kladno
    Chomutov 4:6 Boleslav
    Chomutov 4:2 Žďár nad Sázavou

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Petr Chlán – 24 zápasů, 37 bodů (24+13)
    Kryštof Ouřada – 23 zápasů, 34 bodů (13+21)
    Stanislav Vrhel – 22 zápasů, 20 bodů (6+14)
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Západočeský celek startoval ve stejné skupině, jako například Piráti. O této skupině se mluvilo jako o jedné z nejtěžších a Energetikům se nakonec postoupit nepovedlo. Karlovy Vary tak bojují o postup do play-off v nadstavbové skupině, kde jsou aktuálně na posledním postupovém fleku. Na první Mladou Boleslav ztrácí čtyři body, na Piráty tři. Energie odehrála posledních pět duelů na domácím ledě a ve všech případech uspěla.

    Poslední tři duely
    Karlovy Vary 4:1 Mladá Boleslav
    Karlovy Vary 3:2sn. Kladno
    Karlovy Vary 7:0 Jihlava

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Radek Prošek – 22 zápasů, 27 bodů (6+21)
    Filip Bernáth – 23 zápasů, 23 bodů (11+12)
    František Klejna – 24 zápasů, 20 bodů (10+10)
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! Piráti Chomutov i karlovarská Energie bojují o první čtyři fleky, které zaručují postup do jarního play-off. Oba celky z vrcholu tabulky se dnes utkají o důležité body. Utkání v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ startuje v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 8. Koláček (Mežnar), 52. Gut (Pech, Zeman) – 17. Bernáth, 37. Křemen (Jiskra), 56. Křemen (Jiskra, Křehlík), 64. Petrov (Bernáth)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Klejna, Pohanka, Kořán, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Prošek, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub, Černý, Křemen.

    Rozhodca: Petružálek – Tichý, Sýkora