Columbus – LA Kings 4:1 (kon.) | Buffalo – Arizona 3:1 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 4:1 (kon.)
Montreal – Carolina 6:4 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:3 (po pr.) | Minnesota – Florida 5:1 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 5:4 (po pr.) | San Jose – Dallas 3:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Dallas Stars
cz Piatok 14.12.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:24 Miro HEISKANEN - 3:2
     
    52:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Sedmou branku v letošní sezóně dává obránce Dallasu MIRO HEISKANEN. Toho po rychlé kombinaci dokázali spoluhráči uvolnit, zůstal osamocený ve výborné pozici a domácí brankář jeho střelu nezastavil. Asistence: Jamie Benn a Tyler Seguin.
    47:56 Joe THORNTON - 3:1
     
    47:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Výborně to udělal Radim Šimek, jehož projektil se dostal do míst, kde byl zcela volný a obranou zapomenutý JOE THORNTON. Ten zakončoval do odkryté branky. Pěkná kombinace Sharks. Asistence: Radim Šimek a Marcus Sörensen
    42:50 Timo MEIER - 2:1
     
    42:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Najednou je všechno jinak, domácí celek se dostává do vedení. Logan Couture a TIMO MEIER si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný zakončoval z první přesně pod horní tyčku. Asistence: Logan Couture a Erik Karlsson.
    36:20 Timo MEIER - 1:1
     
    36:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek dokázal v závěru třetiny vyrovnat. Ránou od modré čáry prostřelil hradbu těl před brankou i samotného gólmana TIMO MEIER. Asistence: Brent Burns a Logan Couture.
    23:35 Radek FAKSA - 0:1
     
    23:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Julius Honka zakončoval, jeho ránu ještě domácí brankář vyrazit dokázal, následná dorážka RADKA FAKSY už byla nechytatelná. Laxní přístup obrany Sharks znamená, že vedou hosté. Asistence: Julius Honka a Valerij Ničuškin.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 37. Meier (Burns, Couture), 43. Meier (Couture, E. Karlsson), 48. J. Thornton (R. Šimek, Sörensen) – 24. Faksa (Honka, Ničuškin), 53. Heiskanen (Ja. Benn, Seguin)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – R. Šimek, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Meier – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Radil, Goodrow, M. Karlsson.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, Heiskanen, Fedun, R. Polák, Honka, Hanley – Ja. Benn, Seguin, Radulov – D. Shore, Spezza, B. Ritchie – Ničuškin, Faksa, Pitlick – Janmark, Dickinson, Comeau.

    Rozhodca: Brenk, Pollock – Mills, Gawryletz

    Diváci: 17 185