NY Islanders – Pittsburgh 1:2 (1:2 po s.n.) | Detroit – LA Kings 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Rangers 6:3 (kon.)
San Jose – NJ Devils 5:2 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
New York Rangers
cz Utorok 11.12.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Anthony CIRELLI - 6:3
     
    59:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Alex Killorn posunul puk za obranu na rozjetého ANTHONYHO CIRELLIHO, který zamířil do prázdné branky Rangers – 6:3. Asistence: Alex Killorn a J. T. Miller.
    57:34 Jesper FAST - 5:3
     
    57:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Steven Stamkos v útočném pásmu ztratil puk a hosté ujeli ve dvou proti jedinému obránci Coburnovi. Filip chytil to udělal šikovně, když si počkal, až mu Coburn bude padat do přihrávky, ještě kouč kousek potáhl a teprve pak našel před brankou JESPERA FASTA, jenž snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Filip Chytil.
    50:41 Steven STAMKOS - 5:2
     
    50:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    O pouhých 24 sekund později přidávají Blesky pátý gól! Přečíslení 3 na 2 vyřešil Ondřej Palát nahrávkou na z druhé vlny najíždějícího kapitána STEVENA STAMKOSE, který se opřel do kotouče z mezikruží. Lundqvist jeho ránu lapačkou pouze ztlumil, ale nezastavil a puk tak doskákal až za brankovou čáru. Ledovou plochu zasypaly čepice, Stamkos totiž dovršil hattrick – 5:2. Asistence: Ondřej Palát a Braydon Coburn.
    50:17 Anthony CIRELLI - 4:2
     
    50:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Fantastickou práci teď odvedl domácí útočník ANTHONY CIRELLI! Ten důrazným forčekinkem obral o puk Zibanejada a ze strany se natlačil až před branku. Lundqvistovi nasadil kličku do forhendu a kotouč zasunul k tyčce za pravý beton hostujícího gólmana. Asistence: Erik Černák.
    32:42 Ryan MCDONAGH - 3:2
     
    32:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Henrik Lundqvist se teď pod maskou asi červená! Hostující brankář totiž propustil poměrně nenápadnou střelu RYANA MCDONAGHA. Ten si nabruslil dopředu z pozice falešného levého křídla, dostal přihrávku od Pointa a jeho rána proklouzla Lundqvistovi do sítě pod levým betonem. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    26:19 Steven STAMKOS - 2:2
     
    26:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí sehráli přesilovku stejně jako při prvním gólu! Hedman našel z modré čáry na levém kruhu číhajícího STEVENA STAMKOSE, který se z voleje trefil tentokrát do bližší šibenice – 2:2. Asistence: Victor Hedman a Brayden Point.
    15:07 Kevin HAYES - 1:2
     
    15:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté si rychle berou vedení zpět! Hayes obral v souboji hráčů s číslem 13 za brankou o kotouč Paquetta a našel před brankou Jimmyho Veseyho. Jeho střelu vyrazil Domingue jen před sebe a byl to právě KEVIN HAYES, jenž kotouč doklepl za záda gólmana Tampy – 1:2. Asistence: Jimmy Vesey.
    14:09 Steven STAMKOS - 1:1
     
    14:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí v přesilovce vyrovnávají! Victor Hedman nabil na levý kruh STEVENOVI STAMKOSOVI a ten z první zamířil do vzdálenějšího horního růžku Lundqvistovy svatyně. Asistence: Victor Hedman a J. T. Miller.
    12:19 Kevin HAYES - 0:1
     
    12:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se radují krátce po skončení své přesilovky! KEVIN HAYES z levého kruhu bekhendem nametl puk před branku a bruslí si ho nešťastně srazil do vlastní sítě Ryan McDonagh. Asistence: Ryan Strome a Vladislav Naměstnikov.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 15. Stamkos (Hedman, J. T. Miller), 27. Stamkos (Hedman, B. Point), 33. McDonagh (B. Point, Kučerov), 51. Cirelli (Černák), 51. Stamkos (Palát, Coburn), 60. Cirelli (Killorn, J. T. Miller) – 13. K. Hayes (R. Strome, Namestnikov), 16. K. Hayes (Vesey), 58. Fast (Chytil)


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Girardi, Hedman (A), Černák, McDonagh, Sergačov, Coburn – Gourde, Stamkos (C), Palát – Kučerov, B. Point, T. Johnson – J. T. Miller, Cirelli, Killorn – Callahan (A), Paquette, Joseph.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Tokarski) – Pionk, M. Staal (A), DeAngelo, Skjei, Shattenkirk, Claesson – Namestnikov, Zibanejad, Kreider (A) – R. Strome, K. Hayes, Vesey – Fast (A), B. Howden, Chytil – Fogarty, L. Andersson, Beleskey.

    Rozhodca: Charron, Dwyer – Barton, Alphonso