Singapur – Thajsko 3:4 (kon.) | Poľsko – Japonsko 6:2 (kon.) | Austrália – Slovensko sk 3:12 (kon.)
Švajčiarsko – Nórsko 3:2 (po pr.) | Kanada – Estónsko 2:9 (kon.) | Česko – Dánsko 10:1 (kon.)
koniec
Singapur
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Thajsko
cz Štvrtok 06.12.2018, 09:30 • Aréna Sparta • Majstrovstvá sveta mužov • O 13. - 16. místo
Predzápasové kurzy
    54:01 Pawat THAIDIT - 3:4
     
    54:01
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Jenže Thajci se znovu prosazují a berou si své vedení zpět! Ztráta na polovině hřiště znamenala přečíslení tři na dva. Rinefalk dobře viděl PAWATA THAIDITA, který rovnou vypálil a nedal gólmanovi Singapuru šanci. Asistence: Alexander Rinefalk.
    50:58 Muhammad Syazni Ramlee - 3:3
     
    50:58
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Dnešní utkání tedy slibuje drama až do samotného závěru. MUHAMMED SYZANI RAMLEE vypálil na vzdálenější tyč. Přestože to nebyla nějaká velká rána, srazil si Kevin Hoglenius míček do brány loktem. Asistence: Hamka Shah.
    39:52 Aphichet RATANAPRATHUM - 2:3
     
    39:52
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Osm vteřin před koncem třetiny Thajci střílí již třetí brankou, díky které jdou dnes poprvé do vedení! APHICHET RATANPRATHUM se dostal ke střele v dobré pozice a střelou na zadní tyč se nemýlil! Asistence: Alexander Rinefalk.
    38:07 Tnakit KAYAIRIT - 2:2
     
    38:07
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Singapurci sportovně odevzdali míček, ale vzápětí inkasují! TNAKIT KAYAIRIT byl znovu na svém místě, když si naběhl na střed hřiště, kde byl úplně sám. Tam také dostal přihrávku a dnes podruhé rozvlnil síťku! Asistence: Jimmy Holmstrom.
    32:14 Akmal SHAHARUDIN - 2:1
     
    32:14
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Singapurci nabídnutou šancí nepohrdli a prosadili se! Ramlee posunul míček na AKMALA SHAHARUDINA, jehož rána po zemi projela až do síťky v brance, kdy dokázala překonat silný obranný blok. Asistence: Muhammad Syazni Ramlee.
    21:14 Tnakit KAYAIRIT - 1:1
     
    21:14
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Thajsko nakonec zúročilo svou převahu v dnešním zápase a jasně vyrovnává! TNAKIT KAYARIT inkasoval přihrávku a svou ránou nedal singapurskému gólmanovi nejmenší šanci. Asistence: Chusak Narkprasert.
    09:05 Gary WONG - 1:0
     
    09:05
    Tým Singapur právě vstřelil branku! A tak přichází trest, jelikož do vedení jdou Singapurci! Abdul Hafiz Zubir nádhernou zadovkou našel před brankou úplně volného GARYHO WONGA, který z jasné pozice nemohl minout. Asistence: Abdul Hafiz Zubir.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 10. Wong (Zubir), 33. Shaharudin (Ramlee), 51. Ramlee (Shah) – 22. Kayairit (Narkprasert), 39. Kayairit (Holmstrom), 40. Ratanaprathum (Rinefalk), 55. Thaidit (Rinefalk)


    Singapur: Sidhu (Roslan) – Lee, Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua.
    Thajsko: Hoglenius (Sohtree, Chaiphring) – Chaiyakul, Ratanaprathum, Narkprasert, Pimpa, Kaewsuwan, Namsawang – Khambanlue, Rinefalk, Thaidit – Holmstrom, Kayairit, Sukkasem – Phoosinoi, Yaemyim, Onsuk – Dueankhao, Sangmongkhol.

    Rozhodca: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger

    Diváci: 937