Singapur – Japonsko 9:5 (kon.) | Lotyšsko – Nemecko 4:5 (kon.) | Austrália – Poľsko 4:2 (kon.)
Fínsko – Dánsko 7:1 (kon.) | Estónsko – Thajsko 11:4 (kon.) | Švédsko – Nórsko 9:1 (kon.)
koniec
Švédsko
9:1 (3:0, 4:0, 2:1)
Nórsko
cz Pondelok 03.12.2018, 19:30 • O2 Aréna, Praha • Majstrovstvá sveta mužov • Skupina B
Predzápasové kurzy
    59:56 Christoffer ØISTAD - 9:1
     
    59:56
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové se dočkali! Čestný úspěch zaznamenává norský tým, když se po rozehrávce z volného úderu prosazuje CHRISTOFFER ØISTAD nechytatelnou střelou do horního růžku..
    Asistence: Sindre Bjerknes.
    55:47 Rasmus ENSTROM - 9:0
     
    55:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko využívá rychlý kontr, když se k míčku dostal RASMUS ENSTRÖM, který kličkou do forehandu překonal norského brankáře!
    Asistence: Alexander Rudd
    54:50 Kim NILSSON - 8:0
     
    54:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi značně ubrali na aktivitě,ale i tak střílí další branku! Simon Palmen naznačil střelou na levé straně hřiště a předal míček KIMU NILSSONOVI, který se ze středu hřiště nemýlil.
    Asistence: Simon Palmen
    36:19 Albin SJOGREN - 7:0
     
    36:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu další branku! O další branku se znovu postaralo duo Sjorgren – Svahn, když druhý jmenovaný předložil míček z pravé strany na střed hřiště, kde si ALBIN SJORGREN věděl rady a překonal brankáře Norska.
    Asistence: Jonas Svahn
    34:29 Albin SJOGREN - 6:0
     
    34:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vicemistři světa navyšují vedení! Jonas Svahn našel krásnou kolmou nahrávkou rozběhnutého ALBINA SJORGRENA, který samostatný únik zakončil přesnou střelou na první tyč.
    Asistence: Jonas Svahn
    30:21 Simon PALMEN - 5:0
     
    30:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko navyšuje vedení! Nyní se po pěkné nahrávce od Wilhelmssona prosazuje SIMON PALMEN! Švédský tým tak vede již o 5 branek v polovině zápasu.
    Asistence: Johannes Wilhelmsson
    26:14 Jonas ADRIANSSON - 4:0
     
    26:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda v podání švédského hráče, JONAS ADRIANSSON si doslova pohrál s norským gólmanem a rychlou kličkou do backhandu upravuje skóre.
    Bez asistence.
    15:00 Kim NILSSON - 3:0
     
    15:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    KIMA NILSSONA neproměněná šance nemusí mrzet, protože následně dostal ze středu nahrávku na pravou stranu a pohotovou střelou pod horní tyč navyšuje skóre! Asistence: Mattias Samuelsson.
    06:39 Galante Carlstrom Alexander - 2:0
     
    06:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko zvyšuje svůj náskok opravdu povedeným gólem. Jeden ze švédských obránců nahodil balónek k brance, tam si ho našel Emil Johansson, který ho zpracoval a mezi nohama poslal na střed na volného ALEXANDERA GALANTE CARLSTROMA, který ho poslal do odkryté klece.
    Asistence: Emil Johansson.
    02:18 Jonas SVAHN - 1:0
     
    02:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku dnešního utkání! Švédský tým dostal soupeře pod tlak, když se míček dostal na levou stranu na Markuse Jonssona, který střílel do bloku,ale následně se míček odrazil na střed, kde ho dorazil JONAS SVAHN. Asistence: Markus Jonsson.

    Veronika Loudová

    Góly a asistencie: 3. Svahn (Jonsson), 7. Galante Carlstrom (Johansson), 15. Nilsson (Ma Samuelsson), 27. Adriansson (t.s.), 31. Palmen (Wilhelmsson), 35. Sjogren (Svahn), 37. Sjogren (Svahn), 55. Nilsson (Palmen), 56. Enstrom (Rudd) – 60. Øistad (Bjerknes)


    Švédsko: Parsjo-Tegner (Rehn) – Gustafsson, Hedlund, Johansson, Jonsson, Nilsberth, Ostholm, Ma Samuelsson, Sundstedt – Adriansson, Sjogren, Galante Carlstrom – Enstrom, Palmen, Nilsson – Rudd, Jo Samuelsson, Svahn – Wilhelmsson.
    Nórsko: Falkeid (Jelsnes) – Buraas, Fossum Normann, Fredriksen, Gidske, Kvisvik, Martinsen, Øistad – Bjerknes, Hansen, Hjemgård – Jansson, Kronberg, Lindgjerdet – Næss Valbye, Nilsson, Norstrøm – Olesen, Pedersen.

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 2412