Brighton – Leicester 1:1 (kon.) | Everton – Cardiff 1:0 (kon.) | Fulham – Southampton 3:2 (kon.)
Manchester United – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Watford – Liverpool 0:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 0:4 (kon.)
Tottenham – Chelsea 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United
0:0 (0:0)
Crystal Palace FC
Sobota 24.11.2018, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Wilfried Zaha, prichádza Jordan Ayew.
     
    89
    Rashford po dobrom centri ľavačkou míňa bránu aj vďaka teču, séria rohov pokračuje.
     
    88
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Andros Townsend, prichádza Jeff Schlupp.
     
    83
    Rýchle vhadzovanie, center Darmiana na hranicu malého vápna a hlavička Lukakua! Wayne Hennessey vytesnil gólovú hlavičku smerujúcu k tyči na roh!
     
    78
    Anthony Martial sa so šťastím dostal k strele zvnútra pokutového územia. Snaha o koncovku na prednú žrď, lopta trafila bočnú sieť!
    74. Andros Townsend (CRP)
     
    74
    Andros Townsend predviedol neskutočné sólo od deliacej čiary! Prešiel cez Matića, Fellainiho a Lindelofa, vystrelil cez blížiaceho Smallinga už zvnútra šestnástky, avšak krížna rana mierila mimo! Neuveriteľný moment.
     
    68
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Paul Pogba, prichádza Alexis Sánchez.
     
    63
    Najprv koncovka Kouyatého a potom aj dorážka van Aanholta! De Gea s dvomi famóznymi zákrokmi drží United čistý štít!
     
    60
    Dvojité striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádzajú Juan Mata a Jesse Lingard, prichádzajú Marcus Rashford a Marouane Fellaini.
    57. Romelu Lukaku (MAN)
     
    57
    Lukaku skóruje z dorážky po strele Younga a zákroku Hennesseyho. Rovnako ako v prípade Kouyatého to bolo o chlp, každopádne správne rozhodnutie.
     
    47
    Ashley Young ukázal svoje centrovacie schopnosti a vyzval Lukakua ku gólu. Urastený útočník loptu nezasiahol možno o pol metra, bude z toho ale roh.
    43. Cheikhou Kouyaté (CRP)
     
    43
    Neuveriteľné! Po dlhočíznom nákope Milivojevića sa do súboja dostal Cheikhou Kouyaté a Victor Lindelöf. Hráč United si strelil vlastný gól, hostia sa už tešili. Nie však nadlho, keďže spomínaný Kouyaté sa v čase rozohrávky nachádzal v ofsajde!
     
    30
    Youngov prízemný center zľava našiel Lingarda, ktorý spred malého vápna triafa iba rukavice Hennesseyho. Lopta sa vrátila do hry, Lingard ju preposlal centrom na Martiala, ktorý hlavičkou do vrchnej časti brány rýchlo postaveného brankára Crystal Palace neprekonal.
     
    28
    Juan Mata to svojou ľavačkou zahral na zadnú žrď. Wayne Hennessey tam zašiel, loptu nezachytil. Do hlavičky sa dostal Chris Smalling, ktorý sa dostal cez Tomkinsa, no jeho zakončenie končí nepochopiteľne mimo brány!
     
    27
    Mamadou Sakho totálne zlyhal pri defenzívnom odkope. Zamotal sa do lopty, stratil ju proti Lingardovi a všetko hasil očividným potiahnutím za dres. Je to žltá karta pre bývalého hráča Liverpoolu.
    25. Patrick van Aanholt (CRP)
     
    25
    Toto mal byť gól a Patrick van Aanholt to dobre vie. Prehraný súboj Lindelofa a Matića, Zaha po šprinte Meyera preposielal pred pokutovým vápnom na z druhej strany nabiehajúceho van Aanholta. Ten z prvej strieľal ľavačkou len tesne vedľa pravej tyče!
     
    20
    Zaha už s výraznejšou delovkou. Krížna strela k tyči, minula ju len o niekoľko centimetrov! De Gea sa zbytočne naťahoval po lopte, Španiel môže byť rád, že neinkasoval po chybnej rozohrávke Lingarda.
     
    9
    Lingard sa už rútil na posledného obrancu súpera, zozadu ho ale jasne stiahol k zemi nestíhajúci Luka Milivojević. Zaslúžená žltá karta.

    Viktor Kalinács

    Góly:

    Karty:   9. Milivojević (CRP), 27. M. Sakho (CRP)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:9. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:10.
    Manchester United: de Gea – Darmian, Lindelöf, Smalling, Young – N. Matić, P. Pogba (68. Alexis Sánchez) – Lingard (60. Fellaini), Mata (60. Rashford), Martial – R. Lukaku.
    Náhradníci: Grant – P. Jones, Alexis Sánchez, Rashford, Fred, A. Valencia, Fellaini.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Wan-Bissaka, Tomkins, M. Sakho, van Aanholt – McArthur, Milivojević, Kouyaté, Meyer – Townsend (88. Schlupp), Zaha (90+1. J. Ayew).
    Náhradníci: Guaita – J. Ward, Sörloth, J. Ayew, Schlupp, Kelly, Puncheon.

    Rozhodca: Lee Mason