Lipt. Mikuláš – Zvolen 2:1 (kon.) | Poprad – Budapešť 1:0 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:0 (kon.)
Detva – Košice 2:5 (kon.) | Miškovec – Žilina 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:4 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
MsHK Žilina
Utorok 20.11.2018, 18:30 • Ice rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:35
    Miškovec dal gól!
    Alexis Loiseau vystrelil od modrej čiary, domáci kapitán BÁLINT MAGOSI puk pred Fučíkom šikovne tečoval a pridáva svoj tretí gól v dnešnom zápase! Asistencia: Alexis Loiseau.
     
    45:05
    Miškovec dal gól!
    Lenže to už neplatí, pretože BÁLINT MAGOSI sa pohral so žilinskou obranou ako mačka s myšou, kľučkou sa zbavil aj Rudolfa Hunu a prestrelil nešťastného Tomáša Fučíka. Bez asistencií.
     
    42:26
    Žilina dala gól!
    Vlci napokon využívajú presilovú hru, pretože Rudolf Huna spoza bránky ideálne nabil MAREKOVI HUDECOVI, ktorý si po príchode z Trenčína otvoril strelecký účet v žilinskom drese. Asistencia: Rudolf Huna.
     
    33:29
    Miškovec dal gól!
    Jiří Kučný síce ležal otrasený na ľade, ale domáci hrali ďalej, Kulmala naservíroval puk spoza bránky JÁNOSOVI VASOVI, ktorý bol úplne nestrážený pred Fučíkom a bez problémov dostal Miškovec znovu do vedenia! Asistencia: Rasmus Kulmala.
     
    24:06
    Žilina dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia 3 na 2, Jakub Ručkay našiel na vrchu kruhov skúseného RUDOLFA HUNU, ktorý potvrdil povesť kanoniera a krásnou strelou vyrovnáva na 1:1! Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    11:24
    Miškovec dal gól!
    Ďalšia obrovská chyba žilinskej obrany, Piegl stratil puk v súboji s Louiseauom, ten našiel kapitána domáceho tímu BÁLINTA MAGOSIHO, ktorý si doslova vychutnal Fučíka a otvoril skóre dnešného zápasu. Asistencia: Alexis Louiseua.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 12. Magosi (Louiseau), 34. Vas (Kulmala), 46. Magosi, 47. Magosi (Loiseau) (t.s.) – 25. Huna Rudolf (Ručkay Jakub), 43. Hudec (Huna Rudolf)


    DVTK Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi. Slovák, Göz, Milam, Láda, Ritó – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Hajós. Vojtkó
    MsHK Žilina: Fučík – Kučný, Piegl, Jankovič, Hudec, Bagin, Matejka, Dubeň – Hvíla, Surovka, Balej – Milý, Podešva, Huna Ru. – Jenčík, Ručkay J., Hrazdíra – Rehák, Húževka, Síkela

    Rozhodca: Korba, Kalina – Jobbágy, Bogdaň

    Diváci: 890