Lipt. Mikuláš – Zvolen 2:1 (kon.) | Poprad – Budapešť 1:0 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:0 (kon.)
Detva – Košice 2:5 (kon.) | Miškovec – Žilina 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:4 (kon.)
koniec
HK Detva
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
HC Košice
Utorok 20.11.2018, 18:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Ale pozor! Je tu ešte presilovka piatich na troch. Patrik Koch sa štuchal pred Habalom so Sládokom, posledná šanca pre Detvu urobiť niečo s výsledkom.
     
    57:14
    Martin Dudáš mieri po druhý raz v dnešnom zápase na trestnú lavicu, skúsený bek Košíc si na nej odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    54:27
    Vylúčenie Martina Ďalogu ruinuje i posledné iskričky nádeje Detvy v tomto meraní síl. Krídelník druhej formácie si ide sadnúť na dve minúty za napadnutie.
    43:23 Jere Pulli (KOS)


    Zdroj: huste.tv
     
    43:23
    Hra je prerušená, v obrannom pásme Košíc zostáva ležať Peter Valent. Pri mantineli ho postrčil Jere Pulli, je z toho ďalšie vylúčenie – vrazenie na mantinel. Pulli si pripísal aj desaťminútový osobný trest. Menší trest si odsedí Petráš.
     
    40:47
    Evan Brophey bol nalepený na Murčekovi, hlavný arbiter videl u košického centra hákovanie. Presilová hra s trvaním nanajvýš dvoch minút.
     
    35:06
    Roman Žitný mierne udivený z verdiktu hlavného rozhodcu, putuje ale na lavicu hanby. Dôvodom je nedovolené bránenie v hre – 2 minúty.
     
    28:42
    To je nevídané! Ladislav Ščurko mieri za Gachulincom na trestnú lavicu! Rozhodcovia mali ešte poradu, no bývalý ex-Košičan pri mantineli zahákoval Pretnara. Veľmi prísne vylúčenie.
     
    28:19
    Detva sa rozbehla, vzápätí je ale schladená vylúčením Daniela Gachulinca. Dve plus dve minúty pre tohto obrancu za hru so zdvihnutou hokejkou.

    Pred presilovkou ešte nasleduje reklamný brejk.
    25:36 Gašpar (DTV), Murček (DTV)


    Zdroj: huste.tv
     
    25:36
    Gašpar s Murčekom z bezprostrednej blízkosti neprekonali Habala, Detva ale bude hrať presilovku o dvoch mužov. Proti pravidlám hral Patrik Koch, hra so zdvihnutou hokejkou je dôvodom vylúčenia.
     
    24:34
    Ďalšie podrazenie v dnešnom zápase, na trestnú lavicu mieri na dve minúty za podrazenie Martin Dudáš.
     
    18:46
    Tomáš Klíma podrazil Surového v útočnej tretine a už putuje na trestnú lavicu.
     
    07:33
    Jasný faul Viktora Fekiača na Petra Galamboša. Vrazenie na matinel, je z toho trest 2+10.
     
    02:31
    Evan Brophey si pôjde oddýchnuť na trestanú lavicu po tom, čo v strednej tretine podrazil jedného z protivníkov.

    Viktor Kalinács


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Ďaloga (Fekiač, Sládok), 28. Žilka (Mat. Chovan, Mar. Chovan) – 6. Nagy (Haščák, Brophey), 9. Nagy (Haščák), 24. Šoltés (Netík, Pretnar), 32. Spilar (Pretnar, Netík), 46. Haščák (Koch, Petráš)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Kuklev, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Král – Puliš, Murček, Ščurko – Giľák, Gašpar, Ďaloga – Žilka, Valent, Tibenský – Surový, V. Fekiač, Mat. Chovan
    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Pretnar, Koch, McDowell, Dudáš, Čížek, Pulli, Krajňák, Šedivý – Nagy, Brophey, Haščák – Suja, Ignatuškin, Spilár – Šoltés, Galamboš, Netík – Petráš, Klíma, Žitný

    Rozhodca: Baluška, Müllner – Orolin, Rojík – Chudada

    Diváci: 372