Plzeň – Bolzano 6:2 (kon.) | Kärpät – Zürich 3:2 (kon.) | Skellefteå – Storhamar 3:2 (kon.)
Frölunda – Lugano 5:4 (kon.) | Tappara – Kometa Brno 5:5 (kon.) | Salzburg – Rouen 5:1 (kon.)
Zug – Mníchov 0:2 (kon.) | Bern – Redhawks 0:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC Bolzano
cz Utorok 20.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off Ligy majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Duel je u konce, Škoda poráží italské Bolzano 6:2, i podruhé se trefila šestkrát, a v celkovém součtu rozsekala Lišky 12:3! Stává se tak prvním letošním postupujícím týmem do čtvrtfinále Champions Hockey League!
     
    56:31
    Miltchakov upadl při návratu do branky po rozehrávce, možná byl i podražen, ale hosté netrefili odkrytou branku! Poprvé minuli a na druhý pokus už stihl při střele Blundena z úhlu zasáhnout plzeňský gólman.
     
    54:35
    Němec se vytočil zpoza branky a poté našel volného Indráka, jenž málem dloubl kotouč za Irvinga, ten nakonec dokázal zasáhnout a odolal veliké šanci!
    51:04 Miroslav INDRÁK - 6:2
     
    51:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to vyšlo a MIROSLAV INDRÁK po hattricku z prvního duelu přidává další gól! Měl hodně prostoru na pravém kruhu, zápěstím vypálil přes obránce ke vzdálenější tyči nad beton Irvinga, který se natahoval marně. Indiáni využili přesilovku čtyři sekundy před jejím koncem. Asistence: Lukáš Kaňák, Milan Gulaš.
     
    49:50
    Jakub Kindl tvrdě pálil od modré, Irving jen vyrážel a z dorážky mohl skórovat Stach i Preisinger, velkou šancí pohrdli.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Marchetti – 2 min., sekání).
     
    48:35
    Kantner se probíjel za vyhozeným kotoučem, možná i přihrávku, přebruslil obránce a sám před brankářem mohl vypálit, nasměroval kotouč pouze do Irvingovy lapačky. Následuje komerční přestávka.
     
    45:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Eberle – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:48
    Znovu Top Scorer Bolzana Blunden, tentokrát dostal pas před branku, jeho jemnou teč nakonec zvládl Miltchakov vytěsnit!
     
    37:18
    Pour napadáním vybojoval puk pro Stacha, ten si s ním ještě kotouč vyměnil a obkroužil branku, na poslední chvíli Irving přiložil beton na brankovou čáru!
     
    35:02
    Avšak Matthew Mackenzie hrubě chyboval na útočné modré, když jeho nahození srazil Denis Kindl, jenž ihned zamířil do úniku, ovšem Irvinga mezi betony nedokázal prostřelit!
    33:56 Brett FINDLAY - 5:2
     
    33:56
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Lišky ihned kontrují! Veliký závar před Dmitrim Miltchakovem, který nedokázal přikrýt kotouč a u levé tyče byl nejdůraznější BRETT FINDLAY. Je tak sníženo na 2:5, náskok Škodovky ovšem stále činí tři góly, v součtu obou duelů je to osm branek. Bez asistence.
    33:33 Milan GULAŠ - 5:1
     
    33:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán je dnes k nezastavení a přidává svou čtvrtou branku! Indiáni dnes dávají góly pouze z rychlých akcí. MILAN GULAŠ měl na hranici levého kruhu prostor ke střele a ranou zápěstím vypálil parádně k pravé tyčce. Bez asistence.
     
    31:48
    Po střele Carozzy z levého kruhu se k dorážce dostal z mezikruží Insam a pouze skvělý přesun Miltchakova a zákrok betonem zachránil Plzeň od inkasování!
     
    31:17
    Po střele indiánů hned po buly Irving puk jen vyrazil, k dorážce se dostal nehlídaný Gulaš, vybruslil si do lepší pozice a kotouč namířil do pravé tyčky! Svůj čtvrtý gól tak zatím nepřidal.
    28:58 Marco INSAM - 4:1
     
    28:58
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté v plném počtu a hned snižují! Kuparinen se protáhl u levého mantinelu a poté našel mezi kruhy volného MARCA INSAMA, jenž z první zakončil do odkryté branky, Miltchakov byl bez šance se přesunout. Asistence: Matti Kuparinen.
     
    26:51
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Miceli – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:40
    Findlay měl dobrou příležitost na snížení, byl osamocený na pravé straně, avšak nevypálil přesně! Puk byl možná ještě lehce tečován, každopádně Miltchakov zasahovat nemusel.
     
    25:29
    Střídání v týmu HC Bolzano: ze hřiště odchází Smith, přichází Irving.
    25:29 Miroslav PREISINGER - 4:0
     
    25:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ve druhé části rozstřílela a bylo to znovu po propadnutí defenzivy Bolzana! Blunden se sice proháčkoval ke střele po levé straně, ale Miltchakov vyrazil, do úniku se poté dostal po Indrákově pasu MIROSLAV PREISINGER, rychlou kličkou do bekhendu zasunul kotouč pod tělo padajícího Jacoba Smithe. Asistence: Miroslav Indrák.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Bernard – 2 min., sekání).
    23:44 Milan GULAŠ - 3:0
     
    23:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, hattrick je na světě! I ve druhém vzájemném duelu jeden ze Západočechů střílí tři branky, po Indrákovi je to tentokrát MILAN GULAŠ, který zaznamenal dokonce čistý hattrick! Hosté si ho znovu nepohlídali, Gulaš zůstal po chybě v defenzivě Lišek osamocený za obranou a předvedl parádní rychlý blafák mezi betony bezmocného Smithe. Asistence: Vojtěch Němec.
    21:16 Milan GULAŠ - 2:0
     
    21:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lišky dnes často propadají a indiáni toho podruhé v zápase využili! Znovu u toho byl MILAN GULAŠ! Ten tentokrát táhl přečíslení dvou proti jednomu po přihrávce Němce právě s tímto spoluhráčem, rozhodl se volit střelu a propálil Jacoba Smithe v brance Bolzana. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    16:31
    Z brejku mohli Západočeši udeřit znovu! Straka dostal pas do jízdy a ujel obránci, musel však pálit a branku přestřelil.
    15:13 Milan GULAŠ - 1:0
     
    15:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou do vedení brankou z trestného střílení! MILAN GULAŠ jel relativně rychle, míchal s kotoučem a nakonec forhendem vypálil zblízka pod horní tyč. Bez asistence.
     
    15:13
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Crescenzi – trestné střílení, hákování).
     
    15:13
    Gulaš nabral rychlost ve středním pásmu, prokličkoval se obranou, byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    12:09
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Rowley – 2 min., držení hole).
     
    09:58
    Gulaš se neprokličkoval před branku, ale odražený puk se dostal k Čerešňákovi, jehož sražená dělovka skončila těsně nad! Dobré šance měli ještě Gulaš a Němec, ale z dobrých pozic minuli.
     
    02:43
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kracík – 2 min., vysoká hůl). Zbytečný faul za bránou v útočném pásmu.
     
    01:18
    Indrák udržel útočné pásmo, odražený kotouč se dostal mezi kruhy k Němcovi, jehož rána z otočky skončila na tyči! První velikou šanci měli domácí.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 16. Gulaš (t.s.), 22. Gulaš (Němec), 24. Gulaš (Němec), 26. Preisinger (Indrák), 34. Gulaš, 52. Indrák (Kaňák, Gulaš) – 29. Insam (Kuparinen), 34. Findlay


    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (Frodl) – J. Kindl (A), Jones, Kvasnička, Čerešňák, Allen, Kaňák, Vráblík, Pulpán – Straka, Kodýtek, Eberle – Indrák (A), Němec, Gulaš (C) – Stach, Preisinger, Pour – D. Kindl, Kracík, Kantner
    HC Bolzano: Smith (26. Irving) – Nordlund, Marchetti, Gura, Rowley, Geiger, Campbell, Mackenzie, Deluca – Catenacci, Findlay, Blunden (A) – Miceli, Crescenzi, Petan – Carozza, Kuparinen, Insam (A) – Schweitzer, Bernard (C), Frank

    Rozhodca: Linde (SWE), Lemelin (SUI) – Ondráček, Špůr (oba CZE)

    Diváci: 4831
    06.11.2018
    Bolzano - Plzeň 1:6

    Góly a asistencie: 23. Petan (Kuparinen, Frigo) – 5. Allen (Eberle, Kaňák), 7. Indrák (Kodýtek), 26. Indrák (Kindl, Kodýtek), 33. Gulaš (Kracík), 39. Indrák (Kaňák), 50. Straka