Chabarovsk – Dinamo Minsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – S.Moskva 2:4 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:5 (0:1 po s.n.)
Novgorod – Omsk 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan sk 4:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 19.11.2018, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:00 Kirill Kaprizov (MOS) - 4:0
     
    46:00
    CSKA Moska dala gól!
    Opäť len pár sekúnd potreboval KIRILL KAPRIZOV na to, aby využil presilovú hru. CSKA Moskva rozobralo obranu Slovana, zblokovaný puk sa dostal na hokejku Grigorenka, ktorý ho naservíroval Kaprizovovi a ten sa z prvej nemohol lepšie trafiť. Mikhail Grigorenko si pripisuje už štvrtú asistenciu v tomto zápase.

    Asistencie: Mikhail Grigorenko, Greg Scott
    39:23 Kirill Kaprizov (MOS) - 3:0
     
    39:23
    CSKA Moska dala gól!
    Nepríjemný moment, gól do šatne je na svete. Veľká chyba v rozohrávke Slovana, za bránou sa dostal k puku Grigorenko, naservíroval ho pred bránu na nikým nekrytého KIRILLA KAPRIZOVA a ten pridáva svoj druhý gól v zápase.

    Asistencia: Mikhail Grigorenko
    25:05 Greg Scott (MOS) - 2:0
     
    25:05
    CSKA Moska dala gól!
    Grigorenko dostal od Nesterova ideálnu prihrávku na strelu z prvej príklepom, mieril k vzdialenejšej tyčke, kde ešte stál pripravený GREG SCOTT, ktorý puk jemným tečom usmernil do siete!

    Asistencia: Mikhail Grigorenko, Nikita Nesterov
    16:09 Kirill Kaprizov (MOS) - 1:0
     
    16:09
    CSKA Moska dala gól!
    Po pár sekundách sa ruskému tímu podarilo využiť presilovú hru. Akcia na jeden dotyk, nasledovala krížna prihrávka na KIRILLA KAPRIZOVA, ktorý z prvej trafil presne do vzdialenejšieho vinkla.

    Asistencie: Mikhail Grigorenko, Nikita Nesterov

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 17. Kaprizov (Grigorenko, Nesterov), 26. Scott (Grigorenko, Nesterov), 40. Kaprizov (Grigorenko), 46. Kaprizov (Grigorenko, Scott)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Pašnin, Naumenkov, Blažijevskij, Nesterov, Čmychov – Grigorenko, Šalunov, Kaprizov – Andronov, Hansen, Scott – Telegin, Slepyšev, Svetlakov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Rtiščev – Okulov.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen, Gelinas, Meszároš, Švarný, Jánošík, Klok, Bačik, Baranov – Taffe, Řepík, Červený – Jeglič, Sukel', Liška – Rau, C. Bailey, M. Sloboda – Chipchura, Hrnka, Buc.

    Rozhodca: Bukin, Soin – Galimov, Stroganov