Chabarovsk – Dinamo Minsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – S.Moskva 2:4 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:5 (0:1 po s.n.)
Novgorod – Omsk 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan sk 4:0 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Avangard Omsk
cz Pondelok 19.11.2018, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Kirill PETROV - 2:4
     
    59:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Desharnais našel na pravém kruhu volného KIRILLA PETROVA, jenž poté v pohodě trefuje odkrytou domácí klec – 2:4. Nyní je už definitivně hotovo. Asistence: David Desharnais.
    53:10 Michail ORLOV - 2:3
     
    53:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají hostům na dostřel jediné branky. MICHAIL ORLOV z pravého kruhu napřáhl ke střele a trefil se k protější tyči – 2:3. Novgorod tak má stále ještě šanci na úspěch v tomto duelu. Asistence: Daniil Iljin.
    47:00 Andrej STAS - 1:3
     
    47:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hráči Omsku odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Z otočky od modré čáry poslal puk před branku Medvěděv a ANDREJ STAS poté přízemní střelou prostřelil Galimova – 1:3. Asistence: Jevgenij Medveděv.
    41:08 Sergej ŠIROKOV - 1:2
     
    41:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v úvodu třetí třetiny dostávají zase do vedení. SERGEJ ŠIROKOV zachytil puk po tom, co ho domácí obránce chtěl poslat pryč a v těsné blízkosti Galimova nedal brankáři domácích žádnou šanci a prostřelil ho – 1:2. Bez asistence.
    19:50 Michail SMOLIN - 1:1
     
    19:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí deset vteřin před koncem první třetiny srovnávají stav tohoto zápasu. MICHAIL SMOLIN objel hostující branku a poté těsně před Bobkovem dokázal protlačit kotouč za jeho záda – 1:1. Situaci ale musel posoudit ještě videorozhodčí, hosté se domnívali, že při brance šlo o atak Bobkova. Nic takového se neprokázalo a branka platí. Asistence: Denis Paršin a Dmitrij Sjomin.
    07:11 Nikita PIVCAKIN - 0:1
     
    07:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovou hru využívají. Před Galimovem vznikly velké zmatky, nakonec se k odraženému kotouči dostal NIKITA PIVCAKIN a z levé strany ho pak poslal k bližší tyči – 0:1. Asistence: Viktor Stålberg a David Desharnais.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 20. Smolin (Paršin, Siomin), 54. Orlov (Iľjin) – 8. Pivcakin (Stålberg, Desharnais), 42. Širokov, 47. Stas (Medvedev), 60. K. Petrov (Desharnais)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Holm, Bodie, Barancev (A), Orlov, Sergijenko, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Galuzin (A), Varnakov (C) – Sabolič, Miele, Žafiarov – Urakov, Iľjin, Veriajev – Smolin, Siomin, Calof – Makarenko.
    Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – Franson, Medvedev (C), Pokka, Jemelin, Čudinov, Pivcakin, Martynov – Košelev, Stas, Fisenko – Michejev (A), Zernov, Širokov (A) – K. Petrov, Desharnais, Stålberg – Manukjan, Semionov, A. Galimov – Jaremčuk.

    Rozhodca: Fraňo, Naumov – Sivov, Otmachov

    Diváci: 5 350