Novosibirsk – D. Moskva 6:4 (kon.) | Barys – Ufa 0:3 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 4:3 (kon.)
Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Nedeľa 18.11.2018, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:00 Brandon KOZUN - 4:3
     
    57:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl snižuje a čeká nás zajímavých pár minut koncovky zápasu! BRANDON KOZUN vystřelil ze středu kluziště a čistě poslal puk do branky. Asistence: Andrej Loktionov a Jakub Nakládal.
     
    53:54
    Oliver Lauridsen si počínal před svou brankou poměrně hrubě a složil hráče na led. Dostává pět minut a trest do konce utkání. No, řekl bych, že hodně tvrdý trest. Každopádně velká šance pro Jaroslavl, která bude až do konce zápasu hrát prakticky přesilovou hru!
     
    49:38
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Averin – 2 min., hákování).
     
    48:10
    Ouu! Karl Stollery dostal pukem do tváře a ihned se zvedá z ledu a bruslí směrem ke střídačkám. S krvavým zraněním následně spěšně odchází na ošetřovnu. Jakmile se uklidí led, tak se bude pokračovat ve hře.
    44:57 Alex GRANT - 4:2
     
    44:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A nakonec se prosazují opět domácí a vrací si dvou brankové vedení. Dobré nahození z levé strany a ALEX GRANT úřadoval před brankou nikým nekrytý a tečuje puk záda Saláka. Asistence: Sakari Manninen a Pekka Jormakka.
     
    42:20
    Velký závar před Kalninšem, který v tísni nakonec chytil puk do své lapačky po pěkné dorážce od Loktionova! Následně byla posunutá branka a hra je přerušena.
     
    41:59
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Sami Lepistö – 2 min., podrážení).
     
    39:57
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Petri Kontiola – 2 min., sekání).
     
    38:44
    Stěpan Sannikov si nyní pohrál s obránci a po úspěšné kličce se dostal až před Kalninše, ale jeho zakončení nepřineslo vyrovnání a hosté byli blízko k vyrovnávací brance!
     
    37:28
    Oba celky nyní otevřely své obranné řady, Kalninš musel řešit útok v přečíslení, na druhé straně unikl Norman, ale Salák chytá jeho pokus.
     
    36:55
    Po konci přesilovky se hosté ještě drželi v pásmu soupeře, na druhé straně se pak do šance dostal Geoff Platt, kterého z pravé strany vychytal Salák! na druhé straně zakončuje Kartajev, ale taky do brankáře. Nyní pěkná pasáž hry.
     
    34:09
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Max Wärn – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:47
    Apalkov vyvinul až příliš velkou snahu před brankou Jokeritu a provinil se hákováním.
    23:33 Pekka JORMAKKA - 3:2
     
    23:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit si vrací vedení na svou stranu a nyní hodně smolná branka pro Lokomotiv. PEKKA JORMAKKA přihrával na střed hřiště, kde se snažil oslovit Manninena, ale do jeho přihrávky zasáhla hokejka hostujícího hráče tak nešťastně, že puk končí za zády Saláka. Bez asistence.
     
    Rozhodčí však něco řeší u video rozhodčího a abych pravdu řekl, nevidím nic, proč by vyrovnávací branka nemohla platit!
    18:51 Andrej LOKTIONOV - 2:2
     
    18:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl vyhrála buly a vzápětí se jim daří srovnat! ANDREJ LOKTIONOV si počkal a vystřelil z pravé strany. Jeho pokus našel přesně mezírku mezi tělem Kalninšem a jeho levou tyčkou! Asistence: Brandon Kozun.
     
    18:40
    Už jsem si myslel, že tato třetina bude bez vyloučení, ale nakonec uvidíme první vyloučení zápasu. Na trestné lavici sedí Moses za podražení.
    13:13 Jakub NAKLÁDAL - 2:1
     
    13:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po komerční přestávce dostali hosté svého soupeře pod tlak v jeho pásmu a nakonec z toho těží snižující branku! Od modré napřáhl JAKUB NAKLÁDAL a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Rušan Rafikov a Danil Jurtajkin.
    10:23 John NORMAN - 2:0
     
    10:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácím se daří vsítit branku s pořadovým číslem dva! A opět se prosazuje jeden z nejproduktivnějších hráčů týmu, JOHN NORMAN. Asistence: Jesse Joensuu a Brian O'Neill.
     
    03:40
    Grant nedokázal ubránit najíždějícího Artura Kajumova, který se dostal před brankáře Jokeritu, ale ten svým betonem vyrazil puk! První vážnější akce Lokomotivu. Následně byla branka vyražena mimo a musí se povolat povolaný člověk, který dá branku zpět na své místo.
    00:24 Brian O'NEILL - 1:0
     
    00:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A Jokerit se dostává do vedení ihned ze svého prvního útoku! Salák neudržel střelu od modré čáry, Joensuu následně před brankou přistrčil na volného BRIANA O'NEILLA a ten zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jesse Joensuu a Tommi Kivistö.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 1. O'Neill (Joensuu, Kivistö), 11. Norman (Joensuu, O'Neill), 24. Jormakka, 45. A. Grant (Manninen, Jormakka) – 14. Nakládal (Rafikov, Jurtajkin), 19. Loktionov (Kozun), 57. Kozun (Loktionov, Nakládal)


    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Zapolski) – Kivistö, Lepistö (C), Stollery, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Jormakka, H. Ikonen, Manninen – Moses, Platt, Wärn – Mäki, Niemi, Pihlström.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Salák (Konovalov) – Rafikov, Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, M. Osipov, Kutuzov, Afanasjev – Kozun, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Averin (A), Apalkov (A) – Alexejev, Jurtajkin, Kartajev – Kajumov, Ivanov, Beljajev – Kovalenko.

    Rozhodca: M. Sidorenko, N. Akuzovsky – E. Streltsov, A. Maitak

    Diváci: 8588