Jičín – Střešovice 3:4 (po pr.) | Slavia Plzeň – Ostrava 1:9 (kon.) | Olomouc – Liberec 5:0 (kon.)
Panthers – Ne 4:11 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Crazy girls FBC Liberec
cz Sobota 17.11.2018, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 11. kolo
     
    42:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucké hráčky sice už prakticky slavily po ráně Reimerové, ta však nakonec vyletěla od spojnice před liberecké brankoviště. Zde vběhla připravená MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž dorážka byla milimetrově přesná. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    33:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je další tvrdý úder! Po individuální chybě liberecké hráčky na polovině hřiště se dostala do brejku TEREZA REIMEROVÁ, jejíž rána z pravého křídla byla přesná. Míček trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Bez asistence.
     
    32:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se radují i potřetí! Po dlouhém a vytrvalém tlaku se protlačila k výběhu před branku TEREZA REIMEROVÁ, která sice napoprvé nezvládla zakončit přesně, z dorážky už ale míček do poloprázdné brány dostala. Asistence: Veronika Rozenbergová.
     
    28:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se velice brzy dočkávají využití početní výhody! Po rychlém krosu přes celé obranné pásmo se dostala na levé straně k palbě z první MARTINA PEJZLOVÁ, jejíž rána zamířila přesně do šibenice. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    15:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky se překvapivě dostávají jako první do vedení! první větší gólovka olomouckého týmu totiž skončila hned úspěchem, když zvládla TEREZA MOŠŤKOVÁ nastavit hokejku na přízemní žabku od Cholinské. Štěpánová měla pramálo šanci na rychlý přesun k opačné straně branky. Asistence: Lucie Cholinská.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 16. Mošťková (Cholinská), 29. Pejzlová (Cholinská), 33. Reimerová (Rozenbergová), 34. Reimerová, 43. Žáková (Reimerová)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová, M. Grufíková, Křížková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková (C), Dlouhá, Rumlová, Foffová – M. Mlejnková, Horáková, Zíková – Zelníčková, Knotková, Dostalíková – Bárková.

    Rozhodca: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

    Diváci: 73