Dukla Praha – Teplice 1:3 (kon.) | Slavia – Chrudim 3:1 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:3 (0:2)
FK Teplice
cz Piatok 16.11.2018, 17:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • MOL Cup • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Do čtvrtfinále MOL cupu postupuje tým FK Teplice!
     
    90+1
    Jakub Podaný ještě zahrál přímý kop, který se točil k tyči, avšak perfektním zákrokem se blýskl Tomáš Grigar! Následně hlavní sudí ukončil duel.
     
    89
    Vojtěch Mentberger si naběhl do vápna na centr z pravého křídla a jen málo chybělo k tomu, aby balon zapadl do sítě! Grigarovu tyč obletěl opravdu jen o decimetry!
     
    86
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým k velké radosti diváctva snižuje na rozdíl dvou tref. Herní převaha z posledních minut vyústila ve střelu z poměrně vzdálené pozice, kterou dokázal Tomáš Grigar pouze vyrazit. Míč doběhl Uroš Djuranovič, který místo zakončení vrátil míč před branku PATRIKU BRANDNEROVI, který neměl problém trefit prázdnou svatyň!
     
    84
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Jan Knapík.
     
    76
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Vojtěch Mentberger.
     
    75
    Jakub Podaný našel po kratším obléhání branky za obranu nabíhajícího Martina Chlumeckého, jehož ale v obrovské šanci vychytal skvěle vybíhající Tomáš Grigar!
     
    74
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martin Jindráček, přichází Jan Vošahlík.
     
    72
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Kučera, přichází Ladislav Kodad.
     
    71
    Po rohovém kopu, který po Hruškově zákroku následoval, propadl míč opět k nohám Trubačovým. Tento osamocen na zadní tyči napálil míč těsně nad břevno! Mezi hrací předmět a břevno byste možná ni list papíru nevložili...
     
    70
    Pražský tým byl v posledních chvílích aktivnější směrem dopředu, ale zapomněl na zadní vrátka, do kterých se vřítil Daniel Trubač, jenž ale nevyzrál na skvěle vybíhajícího Matúše Hrušku!
     
    66
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Tomáš Kott, přichází David Breda.
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Patrik Brandner.
     
    64
    Teplice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Teplice vedou po povedeném rohovém kopu již 3:0! Navíc tu máme HATTRICK MARTINA JINDRÁČKA, který se pověsil do rohového kopu. Opět z penalty, znovu hlavou nedal Hruškovi šanci. Teď už to s šancemi pražského týmu nevypadá vůbec dobře.
     
    61
    Hodně si nyní zavařili a špatnou malou domů udělali Tomáši Grigarovi zle. Ten nakonec pod tlakem rozehrál jen do autu. Po jeho rozehrání se dostal do střely Ivan Schranz, Grigarova robinsonáda zabránila gólové radosti. Dorážející Miloševič pak také na teplického brankaře nevyzrál, navíc byl v ofsajdu.
     
    58
    Daniel Trubač zakončil tak týmu ze Stínadel rychlým centrem na zadní tyč, kde se do hlavičky opřel Pavel Moulis, který ale svůj projektil poslal do míst, ke kterým se modlí věřící.
     
    55
    Jen málo chybělo hostům k tomu, aby jejich útočník zajel skluzem do sraženého centru před brankou! Nakonec z toho byl roh. Vysokou svíci si stáhl do rukavic Matúš Hruška.
     
    52
    Uroš Djuranovič se famózně uvolnil, ale jeho zakončení ještě parádněji odvrátil do rohu jeden z bránících hostů! Následnou standardní situaci vyřešil bryskní Grigar, který pohotovým výběhem odpravil balon od své svatyně.
     
    45
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice jdou těsně před koncem první půle do vedení! Tomáš Kučera dovršil sérii ohromných šancí parádním centrem z pravého křídla, do kterého se na penaltě hlavou opřel MARTIN JINDRÁČEK, jenž nasměroval míč přesně do Hruškova protipohybu. Jako z učebnice kopané!
     
    44
    Michal Jeřábek se prohnal jako blesk stromem šestnáctkou a zblízka zakončoval, avšak parádním zákrokem se blýskl bryskně vybíhající Matúš Hruška. Balon udržel ve hře Soungole. Vondráškova hlavička zblízka pak letěla jen těsně nad!
     
    27
    Obrovskou chybu hostů mohl potrestat Uroš Djuranovič, který po perfektní přihrávce mezi těžkopádně se obracející beky uháněl sám na Tomáše Grigara. Juliska ale jen zklamaně vydechla. Brejkující hráč byl nachytán v těsném ofsajdu.
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se v desáté minutě dostávají do vedení a dělají tak první krok k postupu do další fáze MOL cupu. Obrana Dukly teď výrazně zaspala. Hned trojice hráčů Teplic zůstala v malém vápně bez dozoru, čehož využil MARTIN JINDRÁČEK, který z prostoru penalty uklidil přízemní střelou balon k levé tyči Hruškovy svatyně. Reakce domácího brankáře poté přišla později, než by se očekávalo.

    Richard Wagner

    Góly: 86. Brandner – 10. Jindráček, 45. Jindráček, 64. Jindráček


    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Miloševič (C), Ostojič, Podaný – Bezpalec, Doumbia (76. Mentberger), Kott (66. Breda), Bilovský – Djuranovič, Schranz (66. Brandner).
    Náhradníci: Rada – Mašek, Mentberger, Brandner, Breda.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek (C), Jeřábek, Hošek, Hyčka – Moulis, Soungole, T. Kučera (72. Kodad), Trubač (84. Knapík) – Hora, Jindráček (74. Vošahlík).
    Náhradníci: Diviš – Kodad, Šimeček, Dressler, Vošahlík, Knapík.

    Rozhodca: Pavel Královec – Dušan Pospíšil, Ondřej Kožár

    Diváci: 374