Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Barys – D. Moskva 2:3 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.)
Dinamo Minsk – Jekaterinburg 0:4 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:0 (kon.)
S.Moskva – Jaroslavľ 1:3 (kon.) | Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Admiral Vladivostok
cz Piatok 16.11.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je tu kosmetické snížení stavu! Admiral se po delší dob dostal do útočné třetiny, kde se do zakončení natlačil Butuzov. Jeho zakončení Metsola ještě vyrazil, před brankou se ale nejlépe zorientoval SERGEJ KOŇKOV, který došoural puk za brankovou čáru.
    Asistence: Vladimir Butuzov, Denis Vicharev.
    36:30 Maxim MAJOROV - 3:0
     
    36:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hezká akce domácích přináší další branku! Dalekonosná přihrávka našla na druhé straně volného Tkačova, který nezazmatkoval, naopak přihrál pod sebe na MAXIMA MAJOROVA, který puk bezpečně uklidil mimo dosah Serebrjakova.
    Asistence: Joonas Kemppainen, Vladimir Tkačov.
    22:12 Jegor DUBROVSKIJ - 2:0
     
    22:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Admiralu se nepodařilo kloudne rozehrát, za brankou se dostal k puku Žarkov, po jehož přihrávce pálil do brankáře Dubrovskij. Ten střelu vyrazil pouze před sebe, kde číhal právě JEGOR DUBROVSKIJ, který ránou vleže překonal brankáře. Regulérnost branky musel ještě potvrdit videorozhodčí.
    Asistence: Vladimir Žarkov.
    01:57 Maxim Majorov (UFA) - 1:0
     
    01:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí se opět nastěhovali do útočné třetiny, posléze si Kemppainen nabruslil s pukem k pravému kruhu, odkud svižnou střelou překvapil brankáře Serebjakova, který určitě nemá čisté svědomí. Do střely ještě vložil hůl MAXIM MAJOROV, který se tak stává střelcem první branky.
    Asistence: Joonas Kemppainen, Zachar Arzamascev.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 2. M. Majorov (Arzamascev, Kemppainen), 23. Dubrovskij, 37. M. Majorov (Kemppainen, Tkačov) – 57. Koňkov (Vicharev, Butuzov)


    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (A), Ar. Sergejev, Semionov, S. Těreščenko, Arzamascev, S. Garejev, Koledov – Kugryšev, Osnovin, Omark (A) – Burdasov (C), Chochriakov, Hartikainen – M. Majorov, Kemppainen, Tkačov – Dubrovskij, Kadejkin, .
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Ugolnikov (A), Taratunin, Kubát, Kozlovskij, Antropov, Karmaškov, Tatalin – Koňkov, Vicharev, Butuzov – Hovorka, V. Polák, Zajcev – Černikov, Strelcov (C), V. Strelcov – Glazačev (A), Mereskin, K. Voronin.

    Rozhodca: Bukin, Kočetov – Maximovskij, Černyšjov