Orange 20 – Košice 0:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:1, 0:0, 1:1 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 15.11.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Střed
Partner:
     
    60:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nastavení je záhy ukončeno, když DAVID POLODNA předvedl po dobré přihrávce Pavelce rychlou střelu, kterou sice Borovička dokázal udržet ve výstroji, ale s pukem zacouval až do branky. Asistence: Daniel Pavelec, Matyáš Sapík.
     
    59:21
    Po buly ve středním pásmu u obranné modré Pardubic to domácí zkusí odvážně v šesti.
     
    52:49
    Jakub Vojtěch jde ven na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    52:49
    Tohle vypadalo na faul, kterého se Dynamo za brankou dopustilo. Hrálo se dále a Jihlava vinou velkého propadu hostí dokázala jet do situace dva na jednoho. Martin Matějíček vzal odpovědnost na sebe, ale zblízka Borovičku nepřekonal i kvůli hákování soupeře.
     
    51:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl od ONDŘEJE BROŽI moc pěkný gól. Bývalý obránce vykoupal jednoho soupeře, druhého soupeře a pak si poradil i s gólmanem Borovičkou. Sudí Přemysl Skopal nejprve ani nevěřil, že se jednalo o branku, musel se poradit se sudími. Krásná to branka.
     
    45:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Když tak dnes hodnotím domácí výkon, tak si myslím, že je rozhodnuto. Nahozený kotouč na branku dokázal ztečovat JAN MATUŠKA, kterého domácí obránci neodtlačili, a hosté vedou již o dvě branky. Asistence: Dominik Špinka, Matěj Půlpán.
     
    36:07
    No a nyní z toho byl málem gól pro hosty. Z čeho? Zdálo se mi, že tohle byl před zraky sudího Skopala faul na Marka Melenovského a Pardubičtí se rázem dostali do výborné šance, kdy před zblízka střílejícím hráčem zasáhl Maláč.
     
    35:08
    Špatná přesilovka domácích je u konce, neboť se faulem provinil David Polodna, když sekl soupeře.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    34:25
    Tohle bylo z domácí strany hodně povedené. Pigl se po Melenovského přihrávce natlačil před branku a Dominiku Špinkovi nezbylo nic jiného, než jej faulovat – držení. Jihlava tak jde do čtvrté přesilovky v zápasu.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    33:19
    Na druhé straně Maláč zblízka vytěsnil střelu kapitána Kloze a stav tak zůstává nezměněn.
     
    26:11
    To na druhé straně vznikl před Maláčem velký závar. Domácí brankář ale stihl puk udržet před čárou a poté přišla vniveč dorážka Daniela Herčíka.
     
    17:05
    Síly na ledě se srovnají, jelikož Martin Pigl nedovoleně zastavil před branku se tlačícího soupeře.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    16:50
    Pavelec obkroužil prakticky celé útočné pásmo a našel na středu útočného pásma Adama, jehož rána z první prošla těsně vedle pravé tyče.
     
    16:12
    Hosté se na trestné lavici vymění. Zatímco Vašíček z ní směřuje, jeho místo střídá Josef Kubíček kvůli podrážení u vlastní střídačky.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    14:09
    Máme zde další možnost přesilové hry pro Duklu. Obránce Vojtěch Vašíček totiž dostává dvě minuty za podrážení.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    12:03
    Zdarsa zblízka mohl najít před brankou volného Pavelce, ale než si stačil puk zpracovat, tak u něj byli protihráči a s následnou střelou už neuspěl. Kotouč zpoza branky vyplaval u pravé tyče, kde byl zcela volný právě Daniel Pavelec, ale z takřka nulového úhlu netrefil horní část branky.
     
    09:58
    Jihlava nyní hrála hodně aktivně a několikrát zabojovala o puk před brankou soupeře. A díky tomu získává výhodu přesilové hry, když Jungwirtha sekl Vojtěch Tvrdík.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    07:05
    V situaci dva na jednoho přihrával Herčík z levé strany před branku na Formánka, ale tentokrát jejich spolupráce gólem nekončí. Druhý jmenovaný vystřelil nahoru a jeho radost zastavila tyčka.
     
    04:31
    Mohlo být vyrovnáno. Pigl ujel domácí obraně po dobré přihrávce od spoluhráče a z kruhů vypálil, ale vyrážečka Borovičky byla na místě.
     
    03:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle už ale domácí jednička mít nemohla. Puk sice po střele Formánka sice dokázal vyrazit, ale kotouč si našel před brankou volný FRANTIŠEK FORMÁNEK, potáhl jej k tyči a poslal pod beton Maláče. Asistence: Daniel Herčík.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 52. Broža, 61. Polodna (Pavelec, Sapík) – 4. Formánek (Herčík), 46. Matuška (Špinka, Půlpán)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Adam, Hrbek, Sapík, Matějíček, Vranka, Port – Zdarsa, Melenovský, Pavelec – Pigl, Polodna, Fábry – Bulík, Báťa, Broža – Peš, Jungwirth. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Ševčík) – Vojtěch, Chabada, Červenka, Tvrdík, P. Kubíček, Vašíček, Špinka – Kloz, Herčík, Formánek – Pulpán, Paleček, Štětka – J. Kubíček, Novotný, Nekvinda – Matuška. Trenér: Michal Mikeska

    Rozhodca: Skopal – Šťastná, Polák