Winnipeg – Washington 3:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:0 (kon.) | Colorado – Boston 6:3 (kon.)
Vegas – Anaheim 5:0 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Washington Capitals
cz Štvrtok 15.11.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Kyle CONNOR - 3:1
     
    59:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rychlou trefou z obranného pásma trefuje KYLE CONNOR odkrytou branku a upravuje nejspíš finální výsledek. Bez asistence.
    52:51 Ben CHIAROT - 2:1
     
    52:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe teď udeřili domácí, jenž jsou pár minut před koncem blíže k vítězství! Tanev posunul puk na rozjetého BENA CHIAROTA, který nic nevymýšlel a poslal střelu zápěstím na vzdálenější tyč. Na tu si Copley sáhl pouze hranou lapačky. Asistence: Brandon Tanev.
    25:05 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    25:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí trest Ovečkina rychle trestají. Wheeler přihrávkou posunul hru na Connora, který z první přihrál mezi kruhy na MARKA SCHEIFELEHO, jenž bez přípravy poslal puk přesně do odkrytého prostoru. Asistence: Kyle Connor a Blake Wheeler.
    13:00 Jakub VRÁNA - 0:1
     
    13:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté jsou celkem, který otevírá branková účet! Bowey přihrávkou do středního pásma poslal do zakončení JAKUBA VRÁNU, který po rychlém přechodu zamíchal kotoučem a senzačně jej poslal na vzdálenější tyč! Asistence: Madison Bowey a Dmitrij Orlov.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 26. Scheifele (Connor, Wheeler), 53. Chiarot (B. Tanev), 60. Connor – 13. J. Vrána (Bowey, Orlov)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Roslovic, Copp, Petan.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Orlov, Carlson, Niskanen, Djoos, Bowey – Ovečkin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Eller, Connolly – Stephenson, Boyd, Smith-Pelly.