Kazaň – HC Slovan sk 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Riga 3:4 (kon.) | Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 13.11.2018, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    33:43 Stanislav Galijev (KZN) - 2:1
     
    33:43
    Bars Kazaň dala gól!
    Veľká škoda, Lunter riskoval a chyboval a Slovan z následného protiútoku inkasuje. Autorom gólu je opäť STANISLAV GALIJEV, ktorý strelou švihom na lapačku prekonal Štěpánka. Asistencia: Vladimir Tkačov
    17:22 Stanislav Galijev (KZN) - 1:1
     
    17:22
    Bars Kazaň dala gól!
    Nešťastný moment pre Slovan. STANISLAV GALIJEV bol s pukom pri mantineli, poslal ho smer brána, trafil Štěpánka do masky, puk mu následne padol na betón a odtiaľ sa nešťastne odrazil do brány! Asistencie: Andrei Popov, Vladimir Tkačov
    14:21 Mário Lunter (SBA) - 0:1
     
    14:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kazaň si prihrávala v útočnom pásme, no prišla zlá prihrávka, MÁRIO LUNTER puk vypichol, rútil sa na Garipova, jeho strelu nešťastne tečoval Yarullin medzi Garipovove betóny a Slovan sa v oslabení ujíma vedenia 1:0! Bez asistencie.

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 18. Galijev (An. Popov, Tkačov), 34. Galijev (Tkačov) – 15. Lunter


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Poďjapolskij) – Postma, Pedan, Markov, Jarullin, Ľamkin, Batyršin – Zaripov, Azevedo, Burmistrov – An. Popov, Galijev, Tkačov – A. Michejev, Lukojanov, A. Potapov – M. Gluchov, Klinkhammer, Svitov.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Gelinas, Grman, Meszároš, Jánošík, Klok, Švarný – Řepík, Taffe, Červený – Sukel', Jeglič, Lunter – Liška, Rau, C. Bailey – Baranov, Chipchura, M. Sloboda – Hrnka.

    Rozhodca: Fateyev, Kislov – Antonov, Maximovsky