Boston – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (kon.) | Tampa Bay – Ottawa 4:6 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 4:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (2:3 po s.n.) | Florida – NY Islanders 4:2 (kon.)
Carolina – Detroit 3:4 (0:1 po s.n.) | LA Kings – Calgary 0:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:3 (kon.)
Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.)
koniec
Boston Bruins
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 11.11.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:

     
    57:29
    Steven Kampfer byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát v jeho závěru na dvě minuty za sekání.
     
    56:25
    Dnešní utkání sleduje 17565 diváků.
    54:30 Joakim NORDSTRÖM - 5:1
     
    54:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jen co z ledu zmizely čepice po hattricku Davida Pastrňáka, JOAKIM NORDSTRÖM si u levé tyče najel na krátkou kolmou přihrávku od Davida Krejčího a procedil puk mezi Sparksovými betony do sítě! Boston udeřil dvakrát v rozmezí pouhých 26 sekund! Asistence: David Krejčí.
    54:04 David PASTRŇÁK - 4:1
     
    54:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK po nádherné výměně puku přes šířku útočného pásma tam a zpět s Bradem Marchandem z levého kruhu zamířil mezi betony Garreta Sparkse, využil druhou přesilovou hru v zápase a zkompletoval hattrick! Bruins vedou již 4:1. Asistence: Brad Marchand a Torey Krug.
     
    51:28
    Kasperi Kapanen sice dobře forčekoval za bránou Bruins, jenže zasáhl do obličeje Johna Moorea a byl vyloučen na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl. Boston si po reklamní přestávce zahraje dvojnásobnou přesilovou hru kvůli krvavému zranění. Důležitý trest.
    47:33 Sean Kuraly mohl vrátit Bruins tříbrankové vedení!
     
    47:33
    Sean Kuraly si z pravého kruhu rychle vybruslil před bránu a málem z blízkosti překonal Garreta Sparkse, brankář Leafs ale puk vyrazil a poté ho zachránil na brankové čáře jeden ze spoluhráčů!
    45:37 David Krejčí ve snaze zakončit zboural bránu Toronta
     
    45:37
    Jake DeBrusk na levém křídle vyrazil do přečíslení 2 na 1 a David Krejčí si před bránou najížděl na jeho zpětnou diagonální přihrávku, jenže puk přebruslil a poté tvrdě hlavou narazil do tyče!
    39:30 John TAVARES - 3:1
     
    39:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Mitchell Marner po diagonálním pasu Morgana Riellyho od modré čáry z pravého kruhu parádně přenesl hru přes šířku útočného pásma doleva, kde si puk zpracoval v levém kruhu JOHN TAVARES a z ostrého úhlu zamířil do odkryté brány! Toronto snížilo v závěru druhé části po skončení přesilové hry, stále ale ztrácí dva góly. Asistence: Mitchell Marner a Morgan Rielly.
     
    37:28
    Kasperi Kapanen za bránou Bruins tvrdým hitem narazil na hrazení jednoho z domácích hráčů a Brandon Carlo se vžil do role mstitele, když mu to dokonale uplatil a ještě ho rukavicí udeřil do obličeje. Dvě minuty hrubost.
    35:33 David Pastrňák měl obrovskou šanci na hattrick!
     
    35:33
    John Moore vypálil od modré čáry a jeho střelu před bránou zablokoval David Pastrňák, který se ho z otočky snažil po ledě zasunout do brány, jenže ztroskotal na levém betonu ležícího Garreta Sparkse! Hattrick se zatím nekoná.
    33:37 Joakim Nordström a jeho velmi nebezpečný golfák!
     
    33:37
    Jake DeBrusk na pravém křídle vyrazil rychle do přečíslení dva na jednoho a nádhernou žabičkou kolem Rona Hainseyho našel na vzdálenější tyči ze druhé vlny najíždějícího Joakima Nordströma, který ze vzduchu puk sklepl těsně vedle brány!
    30:34 David PASTRŇÁK - 3:0
     
    30:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma po objetí brány přenesl hru doprava, kde Brad Marchand zvedl hlavu a další úžasnou přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči DAVIDA PASTRŇÁKA, který doklepl puk z blízkosti do prázdné sítě a skvělou kombinační akci Bruins v přesilové hře zakončil svým druhým gólem v utkání! Torontu začíná ujíždět vlak. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
     
    29:09
    Chris Wagner prověřil pozornost Garreta Sparkse střelou z bodu levého kruhu pro vhazování, která mířila ke vzdálenější pravé tyči a skončila na levém betonu brankáře Toronta, přestože byl zezadu faulován Martinem Marinčinem. Slovenský obránce po poskytnuté výhodě dostal dvě minuty za držení.
    25:46 David PASTRŇÁK - 2:0
     
    25:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si na bodu levého kruhu najel na krásnou zpětnou přihrávku Patrice Bergerona z pravého kruhu pro vhazování a střelou bez přípravy propálil přesouvajícího se Garreta Sparkse! Dvojice Bruins udeřila podruhé, i když tentokrát v opačném gardu, a domácí vedou 2:0. Asistence: Patrice Bergeron a Matt Grzelcyk.
     
    20:41
    Zach Hyman chtěl v levém rohu útočného pásma vybojovat puk, jenže krosčekem sestřelil Matta Grzelcyka, který byl u puku první a navíc si vykoledoval faul, jenž byl ze strany Leafs zbytečný.
    18:14 David Krejčí stál na konci pohledné kombinační akce
     
    18:14
    Jake DeBrusk na pravém křídle nabral velkou rychlost a krásnou zadovkou oslovil Davida Krejčího, který z vrcholu kruhu pro vhazování mířil prudkou střelou ke vzdálenější levé tyči, jenže Garret Sparks puk vyrazil a poté mu pomohli spoluhráči, kteří rychle uklidili kotouč!
    16:12 Patrice BERGERON - 1:0
     
    16:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák v pravém rohu útočného pásma vyhrál osobní souboj proti Morganovi Riellymu a po rychlém objetí brány přihrávkou z ostrého úhlu našel na přední tyči PATRICE BERGERONA, který skvělou tečí překonal Garretse Sparkse vedle vyrážečky! Asistence: David Pastrňák.

     
    14:09
    John Moore se ocitl v mezikruží sám před Garretem Sparksem, jenže ho střelou zápěstím nedokázal překonat a trefil jeho výstroj!

     
    12:24
    Boston během dosavadního průběhu zápasu čelil 16 střelám soupeře, což je nejvíce během první třetiny v letošní sezóně NHL. Velký tlak!
     
    10:08
    Joakim Nordström se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže bekhendem bránu přestřelil! Garret Sparks neměl tušení jak.
     
    05:48
    Steven Kampfer se postavil na obranné modré čáře do cesty jednomu z rozjetých hráčů Leafs a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Toronto si zahraje první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 17. Bergeron (Pastrňák), 26. Pastrňák (Bergeron, Grzelcyk), 31. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 55. Pastrňák (Marchand, Krug), 55. Nordström (Krejčí) – 40. Tavares (Marner, Rielly)


    Boston Bruins: Halák (Vladař) – Chára (C), Carlo, Krug, J. Moore, Grzelcyk, Kampfer – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Nordström, Krejčí (A), DeBrusk – Heinen, Forsbacka-Karlsson, Bjork – Wagner, Kuraly, Backes.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen (A)) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Marinčin – Hyman, Tavares (A), Marner – Marleau (A), Kadri, Kapanen – A. Johnsson, P. Lindholm, Co. Brown – Ennis, F. Gauthier, Leivo.

    Rozhodca: Tim Peel, TJ Luxmore. Čároví: Brian Mach, Ryan Daisy

    Diváci: 17565