NY Rangers – Montreal 5:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Vegas 3:1 (kon.)
Detroit – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa Bay – Edmonton 5:2 (kon.) | Ottawa – NJ Devils 7:3 (kon.)
St. Louis – Carolina 4:1 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Minnesota 4:3 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Streda 07.11.2018, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Ryan O'REILLY - 4:1
     
    56:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V závěru třetí části utkání jsem zmínil, že by RYAN O'REILLY eventuálně mohl zkompletovat hattrick střelou do prázdné brány a přesně to se nyní stalo! Chad Johnson vyrazil střelu Caroliny z levého kruhu, dvojice Hurricanes poté puk promáchla a Ryan O'Reilly po krátké přihrávce Alexandera Steena z levého kruhu obranného pásma zamířil přes celou ledovou plochu do prázdné brány. Útočník St. Louis vstřelil svůj první hattrick v kariéře NHL během 664 utkání. 4:1. Asistence: Alexander Steen a Tyler Bozak.
    19:55 Ryan O'REILLY - 3:1
     
    19:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    RYAN O'REILLY si v levém kruhu najel na zpětnou přihrávku Tylera Bozaka zpoza brány a parádní střelou z jeho bodu nad pravým ramenem Curtise McElhinneyho zamířil do bližšího levého rohu brány! Oba týmy během poslední minuty první třetiny skórovaly v přesilové hře a St. Louis rychle získalo zpět dvoubrankové vedení poté, co Ryan O'Reilly skóroval podruhé v zápase a zadělal na hattrick. Asistence: Tyler Bozak a Vladimir Tarasenko.
    19:34 Jaccob SLAVIN - 2:1
     
    19:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    JACCOB SLAVIN na levém křídle zamíchal s pukem a táhlou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Chada Johnsona ke vzdálenější pravé tyči! Brankář St. Louis vůbec nic neviděl přes clonícího Justina Williamse a Carolina se po využití přesilové hry vrátila zpět do zápasu. Asistence: Justin Williams a Lucas Wallmark.
    14:01 Robby FABBRI - 2:0
     
    14:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Andrej Svečnikov po přihrávce Jordana Martinooka přes šířku útočného pásma na vzdálenější pravé tyči orazítkoval z blízkosti přední tyč a St. Louis podél střídaček vyrazilo do rychlého protiútoku, po kterém si ROBBY FABBRI v mezikruží rychle vyměnil puk s Davidem Perronem a parádní kombinaci zakončil bekhendovým blafákem, po němž puk po ledě zasunul do prázdné brány! Místo 1:1 je to 2:0. Asistence: David Perron a Robert Thomas.
    11:57 Ryan O'REILLY - 1:0
     
    11:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Alex Pietrangelo v pravém kruhu útočného pásma skvěle vypíchl puk jednomu z hráčů Caroliny a Vladimir Tarasenko zpětnou přihrávkou z úhlu oslovil na vzdálenější levé tyči RYANA O'REILLYHO, který bez přípravy z blízkosti uklidil puk do sítě a bodoval v osmém zápase v řadě, čímž vyrovnal svůj osobní rekord! St. Louis prolomilo ledy a vede 1:0. Asistence: Vladimir Tarasenko a Alex Pietrangelo.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. R. O'Reilly (Tarasenko, Pietrangelo), 15. Fabbri (Perron, Thomas), 20. R. O'Reilly (Bozak, Tarasenko), 57. R. O'Reilly (Steen, Bozak) – 20. Slavin (Williams, Wallmark)


    St. Louis Blues: Ch. Johnson (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Edmundson, Schmaltz – Schwartz, R. O'Reilly, Tarasenko (A) – Fabbri, Thomas, Perron – Sanford, Bozak, Steen (A) – Maroon, Barbašev, Sundqvist.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Darling) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk (A), T. van Riemsdyk, Pesce – Foegele, J. Staal (A), Williams (C) – Ferland, Aho, T. Teräväinen – Martinook, Wallmark, Svečnikov – B. McGinn, N. Roy, Zykov.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Ghislain Hebert. Čároví: Shandor Alphonso, Jesse Marquis

    Diváci: 16210