NY Rangers – Montreal 5:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Vegas 3:1 (kon.)
Detroit – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa Bay – Edmonton 5:2 (kon.) | Ottawa – NJ Devils 7:3 (kon.)
St. Louis – Carolina 4:1 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Minnesota 4:3 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
7:3 (2:2, 3:0, 2:1)
New Jersey Devils
cz Streda 07.11.2018, 01:45 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Magnus PÄÄJÄRVI - 7:3
     
    58:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MAGNUS PÄÄJÄRVI drama nepřipouští a střelou do prázdné branky navyšuje vedení svého celku na 7:3! Švédský útočník dostal přihrávku od Tierneyho a střelou do opuštěné branky se nemýlil. Asistence: Chris Tierney a Matt Duchene.
    54:13 Travis ZAJAC - 6:3
     
    54:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Pokračující snažení brankou již skončilo a Devils snižují na rozdíl tří branek. Blake Coleman svižně střílel od modré čáry, puk do branky nakonec dostal po lehké teči TRAVIS ZAJAC! Asistence: Blake Coleman a Sami Vatanen.
    50:11 Ryan DZINGEL - 6:2
     
    50:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Místo zdramatizovaní přichází šestá branka, která vše nejspíše hatí a na druhou stranu zase rozhoduje! RYAN DZINGEL unikl po levé straně a zakončením po ledě překonává Kinkaida mezi betony! Asistence: Mark Stone.
    37:44 Colin WHITE - 5:2
     
    37:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho další přesilovková trefa, kterou dává právě faulovaný COLIN WHITE! K domácímu útočníkovi se dostal kotouč u pravé tyčky a s nutnou dávkou štěstí se dostal za záda Keitha Kinkaida. Asistence: Mark Stone a Thomas Chabot.
    27:35 Mark STONE - 4:2
     
    27:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další branka, Ottawa se dostává do dvoubrankového vedení a Schneider je střídán! Matt Duchene si najel do útočné třetiny a posunul kotouč na pravou stranu. MARK STONE svižně zakončoval a hostujícího brankáře překonal počtvrté v duelu. Asistence: Matt Duchene a Thomas Chabot.
    22:27 Colin WHITE - 3:2
     
    22:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí naskočili do druhé třetiny parádně a brzy se dočkávají branky, obrat je na světě! COLIN WHITE byl osamocen u pravé tyčky, kam dostal parádní přihrávku. Následně se domácí útočník do odkryté branky nemýlil! Asistence: Mark Stone a Nick Paul.
    12:58 Mark STONE - 2:2
     
    12:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A ani ne minutu na to je vyrovnáno, tak to byla pořádná odpověď od domácích! Matt Duchene se dostal zpoza branky před Schneidera a u pravé tyčky se zjevil MARK STONE, jenž kotouč procpal do branky amerického brankáře. Asistence: Matt Duchene a Ryan Dzingel.
    12:05 Thomas CHABOT - 1:2
     
    12:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři ovšem rychle odpovídají a opět je to jen o jednu branku! Bobby Ryan našel na modré čáře volného THOMASE CHABOTA, který tvrdou ránou prostřelil Coryho Schneidera v brance! Asistence: Bobby Ryan a Chris Tierney.
    11:20 Kyle PALMIERI - 0:2
     
    11:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se Devils dostávají do dvoubrankového vedení! Ben Lovejoy tvrdě zakončoval od modré čáry a kotouč skončil před Andersonem. KYLE PALMIERI byl pozorný a bekhendovým zakončením se mu povedlo překonat vyjetého brankáře Senators. Asistence: Ben Lovejoy a Nico Hischier.
    03:14 Taylor HALL - 0:1
     
    03:14
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey přežilo oslabení a pár sekund na to se hned dostávají do vedení! Nico Hischier si najel s kotoučem do útoku a na levém křídle jej přenechal TAYLORU HALLOVI. Ten si puk stáhl a zakončil na vzdálenější tyčku, nad beton Craiga Andersona! Asistence: Nico Hischier a Andy Greene.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 13. Chabot (B. Ryan, Tierney), 13. Mark Stone (Duchene, Dzingel), 23. White (Mark Stone, N. Paul), 28. Mark Stone (Duchene, Chabot), 38. White (Mark Stone, Chabot), 51. Dzingel (Mark Stone), 59. Pääjärvi (Tierney, Duchene) – 4. Hall (Hischier, A. Greene), 12. Palmieri (Lovejoy, Hischier), 55. Zajac (Coleman, Vatanen)


    Ottawa Senators: C. Anderson (55. McKenna) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Ch. Wideman, Jaroš – Bødker, Tierney, B. Ryan – Dzingel, Duchene, Mark Stone – Pääjärvi, White, Pyatt – M. McCormick, N. Paul, Rodewald.
    New Jersey Devils: Schneider (28. Kinkaid) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Seney, Stafford – Boyle, Dea, J. Anderson.

    Rozhodca: Rooney, Morton – Nagy, Galloway