Čerepovec – Helsinki 0:4 (kon.) | Soči – Dinamo Minsk 1:2 (kon.)
koniec
HK Soči
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
cz Utorok 06.11.2018, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    21:05 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    21:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají do vedení! To byla hodně šťastná branka TEEMU PULKKINENA, který už v pádu dopravil puk do sítě, přičemž Šikina to zaskočilo natolik, že nedokázal reagovat. Skvělý vstup běloruského celku do druhého dějství!
    Bez asistence.
    12:26 Jevgenij KOVYRŠIN - 1:1
     
    12:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychle využitá přesilová hra běloruského celku! Hosté totiž vyhráli důležitou buly, posléze to střelou od modré čáry zkoušel Lisovec, Šikin vykopl puk pouze k JEVGENIMU KOVYRŠINOVI, který bekhendovou střelou propálil brankáře.
    Asistence. Jevgenij Lisovec, Kristian Chenkel.
    07:04 Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    07:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jenomže je tu branka v oslabení! Dinamo se sice usadilo v útočném pásmu, posléze se k puku dostal Kazionov, který ale trefil pouze nohu protihráče. Domácí se tak dostali do rychlého protiútoku, který přesnou ránou pod břevno zakončil SERGEJ ŠMELJOV.
    Asistence: Jury Alexandrov.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 8. Šmeľov (Alexandrov) – 13. Kovyršin (Lisovec, Chenkeľ), 22. Pulkkinen


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (C), Vorobjev, Alexandrov, Jokipakka, Rykov, Alexandrov, Budkin, D. Musin – Rachimullin, R. Rosén, O'Dell (A) – Šmeľov (A), Kaletnik, Polunin – Chlopotov, Točickij, Akmaldinov – Altybarmakjan, Tomilin, Beľajev.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Wiercioch, Chenkeľ, Znacharenko, Lisovec, D. Osipov, Chochlov, Jevenko – Q. Howden (A), Denis Kazionov, Pulkkinen – Kogaljov, S. Kosticyn, A. Kosticyn (A) – Stepanov, Kovyršin, Kitarov (C) – Arťomov, A. Volkov, Drozdov – Litvinov.

    Rozhodca: Oskirko, Gamalej – Golovljov, Savenkov