Stuttgart – Frankfurt 0:3 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
0:3 (0:2)
Eintracht Frankfurt
Piatok 02.11.2018, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Trápenie domácich futbalistov v tomto zápase už hlavný rozhodca nepredlžoval a Frankfurt si tak po výhre rozdielom triedy odváža domov tri body, ktoré sú teda určite zaslúžené. Stuttgart bol dôstojnejším súperom hlavne v druhom dejstve, ale výrazne svojho súpera neohrozil. Kríza domácich sa tak prehlbuje, hostia sa naopak posúvajú aspoň dozajtra na tretiu pozíciu.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:24:34)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Frankfurt dal gól!
    Je tu ešte jeden presný zásah tohto stretnutia v Mercedes-Benz Aréne! Frankfurt založil rýchlu útočnú akciu na súperovu polovicu, striedajúci Willems našiel skvelým centrom pred bránou hlavu NICOLAIA MÜLLERA a ten už dáva konečnú podobu tohto zápasu – 0:3!
    89. Nicolai Müller (FRN) - 0:3
     
    88
    Frankfurt drží loptu na svojich kopačkách sa už sa snaží len ukontrolovať záver tohto stretnutia. Môžme už zrejme konštatovať, že sa len hrá o konečnú podobu výsledku.
     
    86
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Jetro Willems.
     
    85
    Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Berkay Özcan, prichádza Gonzalo Castro.
     
    83
    Zaujímavý center pred bránu hostí vyslal Maffeo, ale jeho pokus končí len u brankára Trappa. Ten sa pochopiteľne s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    82
    Čas sa tak domáci už výrazne kráti, v druhom polčase si žiadnu veľkú gólovú situáciu nevypracovali. Zlepšili síce svoju hru, ale v ofenzíve sa Stuttgart stále trápi.
     
    81
    Niečo málo cez desať minút, ak rátame aj nadstavený čas, ostáva do konca tohto stretnutia. Frankfurt smeruje za troma bodmi, čo by znamenalo posun na popredné priečky v Bundeslige.
     
    80
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Ante Rebić, prichádza Nicolai Müller.
    79. Ante Rebić (FRN)
     
    79
    Rebić dnes zrejme ten gól naozaj nedosiahne! Po peknej výmene lôpt sa pokúsil o ďalší strelecký obstrel, ale ten ide tesne vedľa domácej brány!
     
    78
    Hostia zvolili rozohrávku nakrátko a aj naďalej sú s loptou usadení na útočnej polovici. Ako to tak už vypadá, podobné obrázky už uvidíme do konca stretnutia.
     
    77
    Pekná útočná akcia futbalistov v čiernych dresoch, nasledovať ešte bude aj rohový kop. Frankfurt si tak môže svoj pobyt na útočnej polovici predĺžiť.
     
    76
    Momentálne prebieha boj o loptu v okolí stredového kruhu. To určite viacej vyhovuje Frankfurtu, ktorý sa dnes pod výraznejší tlak nedostal a tri body by pre hostí boli zaslúžené.
     
    75
    Ten sa stále nemá kam ponáhľať a tak si pohodlne drží svoje vedenia o dva góly, ktoré sa v týchto chvíľach zdá byť už neohrozené.
     
    74
    Po dlhšej dobe sme sledovali aj útočnú kombináciu domáceho výberu, ktorá však nebola nijak úspešná. Opäť je tak pri lopte hosťujúci celok.
     
    73
    Individuálnou akciu sa teraz snažil presadiť Rebić, ale nepodarilo sa mu preniknúť cez obranu súpera. Čo je však podstatné, Frankfurt je stále pri lopte.

    Miroslav Revaj

    Góly: 11. Haller, 32. Rebić, 89. N. Müller

    Karty:   45+1. Ascacibar (STU) – 6. Kostić (FRN), 42. Haller (FRN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 8:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 4:10.
    VfB Stuttgart: Zieler – Maffeo, Baumgartl, Pavard, Badstuber, Aogo – Thommy (46. Özcan, 85. G. Castro), Gentner (C), Ascacibar, N. González – Mario Gómez.
    Náhradníci: Grahl – G. Castro, Akolo, Kopacz, Özcan, Beck, Sarpei.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – N'Dicka, D. Abraham (C), Hasebe – D. da Costa, de Guzmán, G. Fernandes (46. Stendera), Kostić (86. Willems) – Jović, Rebić (80. N. Müller) – Haller.
    Náhradníci: Rönnow – Willems, Stendera, N. Müller, Allan, Tawatha, Hrgota.

    Rozhodca: Jablonski – Pfeifer, Badstübner