Sparta Praha – Vítkovice 1:4 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
cz Streda 31.10.2018, 18:30 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga (ČR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:39 Roman SZTURC - 1:4
     
    55:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Fanoušci domácích hromadně opouští O2 arenu, čtyři a půl minuty před koncem je asi definitivně rozhodnuto! Z poloviny kluziště trefil prázdnou klec ROMAN SZTURC a zpečetil tak osud utkání. Bez asistence.
    48:10 Radoslav TYBOR - 1:3
     
    48:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už pro Kruppovu partu vypadá hodně špatně, hosté jdou deset minut před koncem do dvoubrankového trháku! Na levém kruhu se uvolnil RADOSLAV TYBOR, jehož střela k bližší tyči rozvlnila síť Machovského svatyně – 1:3! Asistence: Tomáš Černý, Petr Šidlík.
    33:13 Ondřej ROMAN - 1:2
     
    33:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kuriózní zásah vrací vedení na stranu Vítkovic! Z rohu kluziště zkusil své štěstí ONDŘEJ ROMAN, jehož střela propadla Machovskému skrz výstroj do branky. Hostující forvard se tak prosadil z téměř devadesátistupňového úhlu a zadělal si na hattrick. Bez asistence.
    24:38 Lukáš PECH - 1:1
     
    24:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kruppovi svěřenci poprvé dostali Ostravany pod tlak a hned je z toho gól, máme vyrovnáno! K levé tyči se propracoval LUKÁŠ PECH a zakončil do položeného Bartošáka, od jehož nohy se pryž odrazila do klece. Začínáme zase od začátku. Asistence: Richard Jarůšek.
    01:55 Ondřej ROMAN - 0:1
     
    01:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí byli sice dosud jednoznačně lepším celkem, do vedení ale jdou jako první hosté! Po fatální chybě soupeřovy defenzívy se na kotouč dostal Baranka, který jej nabídl před branku ONDŘEJI ROMANOVI a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 0:1! Asistence: Ivan Baranka.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 25. Pech (Jarůšek) – 2. O. Roman (Baranka), 34. O. Roman, 49. Tybor (Černý, Šidlík), 56. Szturc


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Gregorc, Delisle, Blain, Kalina, Košťálek, Tomáš Dvořák, T. Pavelka – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – Říčka, Sill, Jarůšek – Kumstát, Pech (A), Forman (A) – Pšenička, Smejkal, Beran.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Hrbas, Baranka, Šidlík, Černý – Dej, Lev (A), Schleiss – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Szturc (A), Š. Stránský, P. Zdráhal – Toman, Pytlík, Baláž.

    Rozhodca: Jeřábek, Pešina – Brejcha, Jelínek.

    Diváci: 7 132