Barys – Vladivostok 2:0 (kon.) | Čeljabinsk – S.Moskva 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 4:2 (kon.)
Petrohrad – Red Star Kunlun 5:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Utorok 30.10.2018, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Matias MYTTYNEN - 3:0
     
    59:20
    Riga právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Pavolovs poslal kotouč do středního pásma, kde ho zachytil MATIAS MYTTYNEN a poté z dálky zpoza obránce hostů dokázal dostat puk do opuštěné klece – 3:0. Asistence: Vitalijs Pavlovs.
    45:59 Lauris DARZINŠ - 2:0
     
    45:59
    Riga právě vstřelila branku!
    A tak se také děje. Domácí svou dvojnásobnou přesilovou hru využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. LAURIS DARZINŠ číhal u tyčky hostující branky, kam následně dolétl puk a ten pak v pohodě doklepl do odkryté Furchovy klece – 2:0. Druhou brankou v utkání tak pojišťuje domácí náskok. Asistence: Mathew Maione a Linus Videll.
    30:44 Lauris DARZINŠ - 1:0
     
    30:44
    Riga právě vstřelila branku!
    A hned po tom, co se Riga ubránila, otevírá účet tohoto duelu. LAURIS DARZINŠ sebral odražený kotouč na pravém kruhu poté střelou švihem nedal Furchovi šanci – 1:0. Asistence: Mikelis Redlihs a Mathew Maione.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 31. Dārziņš (Rēdlihs, Maione), 46. Dārziņš (Maione, Videll), 60. Myttynen (Pavlovs)


    HC Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Sotnieks (A), Ališauskas, Zanetti, Balinskis, Maione, Šulenin, Aliajev – Skvorcovs, Džerinš, Clark – Rēdlihs (A), Videll, Dārziņš (C) – Gegeris, Batna, Meija – Myttynen, Berzinš, Dzierkals – Pavlovs.
    Severstaľ Čerepovec: Furch (Magarilov) – Kornejev, Lekomcev (A), Kulaš, Kalašnikov, Kulda, Kudako, Syčuškin, Makarov (C) – Rybin (A), Trubačov, Bumagin – Boychuk, Korotkov, J. Grigorenko – Geraskin, Juňkov, Jašin – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov – Ščerbina.

    Rozhodca: Vasiljev, Gamalej – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 4 696