Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:0 (1:0 po s.n.)
Miškovec – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Budapešť – Nitra 2:8 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
HK Poprad
Nedeľa 28.10.2018, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    Poprad dal gól!
    A je to tu. Poprad strieľa vedúci gól, zo série šťastnejších, ale platí. Strelcom je MAREK ZAGRAPAN, ale zdá sa, že puk si do siete vrazil Skapski sám.
     
    41:37
    Poprad dal gól!
    LUKÁŠ PAUKOVČEK opustil trestnú lavicu a okamžite dostal puk do jazdy. V zakončení puk síce puk ušiel ale nejakým pričinením nakoniec predsalen skončil v domácej sieti – 3:3. Asistoval Radomír Heizer.
     
    40:19
    Zvolen dal gól!
    Sedem sekúnd pred ukončením presilovky 5:3 strieľa HKM vedúci gól. DAVIS VADNANE dostal prihrávku na ľavú stranu a oprel sa do puku tak silno a presne. Presilovka HKM ale bude pokračovať.
    Asistovali Rastislav Špirko a Michal Chovan.
     
    27:54
    Poprad dal gól!
    Navlas rovnaká akcia ako pred desiatimi sekundami. Hostia vyhrali buly, nasledovala bomba od modrej od MARCELA PETRANA, ktorou prestrelil Skapskiho niekde medzi betóny. Asistoval Samuel Mlynarovič.
     
    15:14
    Zvolen dal gól!
    Domáci v priebehu minúty otáčajú skóre zápasu. Patrik Lušňák atakovaný pri mantineli nevedel čo s pukom, tak ho vystrelil po ľade na bránu. Medzi kruhmi puk do siete tečoval PETER ŠIŠOVSKÝ. Asistoval Patrik Lušňák.
     
    14:11
    Zvolen dal gól!
    Petráš nahodil puk na bránu hostí, kde boli asi štyria hráči. Gračnar puk iba vyrazil pred seba. MICHAEL VANDAS sa zorientoval najlepšie a buchol do puku, ktorý nakoniec šťastne preskackal až do siete. Asistoval Samuel Petráš.
     
    08:51
    Poprad dal gól!
    Prvá presilovka hostí je hneď využitá. Lukáš Kozák pred Špirkom nahodil puk na bránu a v lete úspešne zmenil jeho smer SAMUEL MLYNAROVIČ. Asistoval Lukáš Kozák.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 15. Vandas (S.Petráš, Špirko), 16. Šišovský (Lušňák, Zeleňák), 41. Vandane (Špirko, Michal Chovan) – 9. Mlynarovič (Kozák, Belluš), 28. Petran (Mlynarovič), 42. Paukovček (Heizer), 48. Zagrapan


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), S.Petráš – Lušňák, M.Halama, Šišovský – Mich.Chovan (C), Kytnár (A), Zuzin – Andrišík, P.Halama, Marcinek (tréner A.Podkonický)
    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Petran, D.Brejčák (A), Salija, Ťavoda, Erving, Kozák, Fabian (C) – Takáč, Mlynarovič, Václav – Miškovec, Zagrapan, Koyš – Svitana (A), Heizer, Bondra – Belluš, Paukovček, Macík (tréner R.Stantien)

    Rozhodca: Adamec, Šefčík – Rencz, Muzsik (video – J.Konc st.)

    Diváci: 2086