Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
koniec po predl.
Panthers Praha
7:8 (2:2, 3:3, 2:2 - 0:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 28.10.2018, 18:00 • STODOLA Aréna Střešovice, Praha • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 9. kolo
     
    60:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Prodloužení netrvalo příliš dlouho a je rozhodnuto. Druhý, bonusový bod z dnešního utkání vystřelila hostujícímu týmu HANA POLÁKOVÁ, která dokonala hattrick a ukončila tak dnešní utkání. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    57:51
    Oddechový čas pro FbŠ Bohemians.
     
    54:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Nyní je v obležení svých spoluhráček ELIŠKA VRÁTNÁ, které se podařilo dostat míček do zcela odkryté branky – 7:7! Asistence: Hana Poláková.
     
    51:38
    Toulová se mohla stát hrdinkou okamžiku, ale její střelecký pokus pouze orazítkoval tyč domácí branky!
     
    51:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní však Horňáková poprvé kapituluje. Tu pokořila povedenou a hlavně přesnou ránou HANA POLÁKOVÁ, která míček poslal přesně do horního rohu domácí branky. Bez asistence.
     
    45:30
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak pozor, domácí dělají důležitý krok za dnešními body. IVANA MIKLÍKOVÁ zakončila rychlý protiútok domácích, kterému předcházely tři střely hostujících hráček na branku Horňákové. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    43:56
    Červovou střídá v domácí brance Horňáková.
     
    41:16
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    To, co se nepovedlo Kadidlové na straně jedné, se povedlo LUCII FLORIANOVÉ na straně druhé. Domácí hráčka nahodila lehce míček na branku a k údivu všech skončil míček v brance – 6:5! Bez asistence.
     
    33:57
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. ANDREA NOVÁKOVÁ všem ukázala jak se bojuje na brankovišti. Domácí hráčka míček doslova prorvala za brankovou čáru. Asistence: Ivana Lamková.
     
    28:22
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácím se daří zásluhou ANEŽKY SLANÉ velmi rychle snížit na rozdíl pouhého gólu. Asistence: Veronika Zittová.
     
    27:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    HANA POLÁKOVÁ před malou chvílí neproměnila trestné střílení, ale nyní si to vynahradila, když při klasické hře zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    24:51
    K němu se postavila Hana Poláková, ale tak nakonec na Červovou nedokázala vyzrát.
     
    24:51
    Bylo nařízeno trestné střílení pro FbŠ Bohemians.
     
    24:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokanky otáčejí vývoj podruhé v utkání na svou stranu. ADÉLA BOČANOVÁ stála šikovně u tyčky a odražený míček uklidila následně do odkryté branky. Asistence: Hana Poláková.
     
    21:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jak už je zvykem, tak i tentokrát Bohemians vyrovnává velmi rychle.ELIŠKA REISCHLOVÁ po sprintu na křídle trefuje přesně do horního rohu domácí branky – 3:3! Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    20:49
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Také druhou periodu začínají domácí hráčky vstřelenou brankou. O tu se tentokrát postarala DOMINIKA TŮMOVÁ. Asistence: Petra Šusterová.
     
    14:58
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se dlouho neradovaly z vedení. O pětatřicet vteřin později mířila přesně JESSICA ZLÁMALOVÁ, která propálila Červovou v domácí brance. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    14:23
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. Domácí hráčky se vyjme první branky k ničemu nedostaly a nyní přidávají druhou branku. Ztracené vedení vrací domácím VERONIKA ZITTOVÁ. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    12:50
    Vrátná to zkusila z otočky, ale ve velké šanci netrefila zcela odkrytou domácí klec.
     
    10:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přesně minutu po návratu Novákové z trestné lavice je vyrovnáno. ELIŠKA REISCHLOVÁ se dostala před Červovou k míčku, který následně s přispěním štěstí poslala do sítě. Bez asistence.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Andrea Nováková – 2 min., Hra na zemi).
     
    00:39
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak tomu se tedy říká začátek! DOMINIKA STEINBACHOVÁ převzala přihrávku od Tůmové a sama pohodlně zakončila za záda Kreisingerové. Asistence: Dominika Tůmová.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 1. Steinbachová (Tůmová), 15. Zittová (Jelínková), 21. Tůmová (Šusterová), 29. Slaná (Zittová), 34. A. Nováková (Lamková), 42. Florianová, 46. Miklíková (Vranová) – 11. Reischlová, 15. Zlámalová (Vrátná), 22. Reischlová (Divišová), 25. Bočanová (Poláková), 28. Poláková (Bočanová), 52. Poláková, 55. Vrátná (Poláková), 61. Poláková (Vrátná)


    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tůmová, Steinbachová – Miklíková, Lupačová, Jelínková – A. Nováková, Zittová.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Toulová – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Neubergerová, Zlámalová, Divišová – Pavlicová, Bočanová.

    Rozhodca: Kateřina Hátlová, Lenka Jansová

    Diváci: 75