Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 3:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 5:4 (po pr.)
Boston – Montreal 0:3 (kon.) | St. Louis – Chicago 7:3 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.)
Arizona – Tampa Bay 7:1 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:5 (kon.) | LA Kings – NY Rangers 4:3 (kon.)
Detroit – Dallas 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Columbus Blue Jackets
5:4 (1:2, 3:0, 0:2 - 1:0)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 28.10.2018, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Artěmij PANARIN - 5:4
     
    60:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Prodloužení nemělo dlouhého trvání, Blue Jackets už po půlminutě urvali bonusový bod! Bránící hráči Sabres pozdě přistoupili k ARTĚMIJOVI PANARINOVI, který z levého kruhu vymetl pavučinky v horním růžku Ullmarkovy svatyně. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    44:30 Casey MITTELSTADT - 4:4
     
    44:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dvougólový náskok Blue Jackets se rychle rozplynul, nyní začínáme znovu od nuly! Před Joonasem Korpisalem vznikl nepřehledný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval CASEY MITTELSTADT a uklidil puk do sítě. Asistence: Jason Pominville a Jeff Skinner.
    42:32 Jason POMINVILLE - 4:3
     
    42:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Svěřenci Phila Housleyho se na začátku třetí třetiny vracejí zpět do zápasu. Jack Eichel zpoza Korpisalovy svatyně poslepu našel v předbrankovém prostoru JASONA POMINVILLEA a ten z první zakončil nechytatelně. Asistence: Jack Eichel a Jake McCabe.
    37:13 Cam ATKINSON - 4:2
     
    37:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON po svém gólu ještě zůstal na ledové ploše a o půl minuty později se trefil znovu! Foligno vyslal subtilního útočníka na zteč a Atkinson se z levého kruhu trefil přesně mezi Ullmarkovy betony. Asistence: Nick Foligno a Scott Harrington.
    36:42 Cam ATKINSON - 3:2
     
    36:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly jdou poprvé v zápase do vedení. Obrana Sabres na chvilku zaspala a pramenilo z toho přečíslení dva na jednoho, po němž Riley Nash na stříbrném podnose naservíroval gól CAMU ATKINSONOVI, a ten se nezmýlil! Asistence: Riley Nash a Zach Werenski.
    21:34 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    21:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly na začátku druhé třetiny vyrovnávají stav zápasu. Dubois našel na levém kruhu volného ARTĚMIJE PANARINA, který nechytatelnou střelou nedal Ullmarkovi šanci! Asistence: Pierre-Luc Dubois a Cam Atkinson.
    14:11 Jeff SKINNER - 1:2
     
    14:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres vyhráli buly v útočném pásmu a po sérii odrazů se kotouč dostal na okraj pravého kruhu, kde číhal JEFF SKINNER, který na nic nečekal a z první uklidil kotouč za záda přesouvajícího se Korpisala! Asistence: Jake McCabe a Jack Eichel.
    08:37 Pierre-Luc DUBOIS - 1:1
     
    08:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Parádní přehled teď prokázal Artěmij Panarin, který si všiml na pravém kruhu úplně volného PIERREA-LUCA DUBOISE, jenž si poté srovnal kotouč na čepel a poslal ho nechytatelně ke vzdálenější tyči! Asistence: Artěmij Panarin.
    01:38 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    01:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo jde do vedení! Po zaváhání Ryana Murrayho se hosté vydali do rychlé protiakce, načež Thompson našel v předbrankovém prostoru volného KYLEA OKPOSA a ten se z bezprostřední blízkosti nezmýlil! Asistence: Tage Thompson a Casey Nelson.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 9. Dubois (Panarin), 22. Panarin (Dubois, Atkinson), 37. Atkinson (Riley Nash, Werenski), 38. Atkinson (N. Foligno, Harrington), 61. Panarin (Dubois) – 2. Okposo (T. Thompson, C. Nelson), 15. Skinner (McCabe, Eichel), 43. Pominville (Eichel, McCabe), 45. Mittelstadt (Pominville, Skinner)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Sedlák, Riley Nash, Hännikäinen.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen, Dahlin, C. Nelson, Scandella, Bogosian – Skinner, Eichel, Pominville – Sheary, Sobotka, S. Reinhart – T. Thompson, Mittelstadt, Okposo – Berglund, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodca: L’Ecuyer, St. Pierre – Daisy, Murray