Salzburg – Č. Budějovice 9:1 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 4:5 (kon.) | Chomutov – Kladno 2:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Sparta Praha 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Přerov – Havířov 3:5 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Vsetín 6:5 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 4:7 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
9:1 (4:0, 2:0, 3:1 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
cz Sobota 27.10.2018, 11:00DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina C
Partner:
     
    63:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto i o tom, kdo si dnes odnese bonusový bod z nadstavby! Salzburg přesně věděl, jak přesilovou hru bleskově sehrát. Peterka poslal chytrou přihrávku před branku, kde už kotouč od branky doklepl ELIS NIKOLAJ HEDE. Asistence: John Jason Peterka, Luis Lindner.
     
    63:10
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Šimon Masopust.
     
    57:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg má dnes opravdu velmi dobrou střeleckou formu. TIM LUCA HARNISCH vyslal na motoráckou branku poměrně nenápadnou střelu. Ta Svobodovi prošla až za jeho záda. Asistence: Filip Varejcka, Oleksij Myklucha.
     
    53:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    V budějovické brance se třepotá již osmý puk! Po menším závaru na brankovišti se puk dostal na hůl dojíždějícího FILIPA VAREJCKY, který se nezmýlil. Asistence: Tim Luca Harnisch, Oleksij Myklucha.
     
    47:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak i českobudějovičtí hokejisté se dočkávají přesné trefy. MATOUŠ MASOPUST jel s kotoučem na holi po pravém křídle, načež zamířil do horních pater branky. Kotouč otřel o tyčku, od níž se odrazil až za Kolarzova záda. Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    41:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další zásah v síti hostí... Salzburg se dostal do útočného pásma, kde se po rychlé kombinaci a po Polegoškově přihrávce dostal ke střele OSKAR MAIER. A z první uklidil kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Vladislav Polegoško.
     
    39:41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak před odchodem do kabin ještě jedna branka! Před branku si najížděl OSKAR MAIER, jenž do stejných míst dostal také přihrávku. A střelou z první trefil nad Svobodovu vyrážečku. Asistence: Vladislav Polegoško.
     
    34:27
    Jeden ze salzburgských hokejistů nabral obdivuhodnou rychlost, díky čemuž se dostal do samostatného nájezdu. Pokusil se zasunout kotouč podél Svobodova levého betonu, ovšem puk končí jen velmi těsně vedle tyčky!
     
    23:14
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Zündel – 2 min., podrážení).
     
    21:14
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je to o opět gólů! Svoboda si připsal těžký zákrok, na ten, který na něj letěl záhy už ale nestačil. TIM LUCA HARNISCH dostal přihrávku před branku a z prvního dotyku rozvlnil síťku. Asistence: Filip Varejcka, Oleksij Myklucha.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Motor České Budějovice: ze hřiště odchází Dvořák, přichází Svoboda.
     
    19:14
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácích hokejistů netrvala vůbec dlouho a je proměněna! Na modré čáře ke střele napřáhl VLADISLAV POLEGOŠKO, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kilian Zündel, Tim Luca Harnisch.
     
    19:01
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dudáček – 2 min., držení).
     
    10:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Pro českobudějovické hokejisty je to v porovnání se včerejším utkání začátek jako noc a den. Po rychlém přechodu do pásma dostal přesnou přihrávku do jízdy FILIP VAREJCKA, jenž rozradostnil domácí příznivce již po třetí! Asistence: Oleksij Myklucha, Tim Luca Harnisch.
     
    06:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté prožívají povedený start do utkání! Nyní tak dlouho kombinovali, až se ke střele dostal opět JOHN JASON PETERKA, a ten se nezmýlil ani teď! Asistence: Luis Lindner, Oleksij Myklucha.
     
    04:56
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vávra – 2 min., držení).
     
    04:43
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Od začátku utkání měli k dispozici více šancí, nyní jednu z nich přetavují v branku! Přihrávku na pravý kruh dostal JOHN JASON PETERKA, který prokázal své střelecké kvality přesným zásahem k bližší tyči. Asistence: Juraj Eliaš, Elis Nikolaj Hede.

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 5. Peterka (Eliaš, Hede), 7. Peterka (Lindner, Myklucha), 11. Varejcka (Myklucha, Harnisch), 20. Polegoško (Zündel, Harnisch), 22. Harnisch (Varejcka, Myklucha), 40. Maier (Polegoško), 42. Maier (Polegoško), 54. Varejcka (Myklucha, Harnisch), 58. Harnisch (Varejcka, Myklucha), 64. Hede (Peterka, Lindner) – 48. M. Masopust (Grossmann)


    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Menner, Zündel, Szuber, Wimmer – Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Peterka
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (21. Svoboda) – Škola, Vávra, Hubata, Remta, Dudáček, Svach, A. Čížek, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hracholski, M. Masopust, Janoch, Novák, Čížek, Silný

    Rozhodca: Kontschieder – Huber, Wimmler