LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.) | Toronto – St. Louis 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:3 (po pr.) | Florida – Detroit 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 1:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 5:4 (po pr.) | Vancouver – Boston 2:1 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 0:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 21.10.2018, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Ivan BARBAŠEV - 1:4
     
    58:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani si z tohoto zápasu odnesou velice cenné dva body! Pěkným bekhendovým obloučkem totiž nasměroval kotouč do prázdné klece z vlastní obranné poloviny ruský forvard IVAN BARBAŠEV. 1:4! Asistence: Ryan O'Reilly.
    44:22 Morgan RIELLY - 1:3
     
    44:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak teď to Maple Leafs sehráli moc pěkně, je sníženo! Jake Gardiner poslal puk od modré čáry mezi kruhy. Tam jej zpracoval Mitchell Marner, který se neukvapil a zkušeně přihrál za sebe. S tím počítal MORGAN RIELLY, jenž obehrál jednoho z hostujících hráčů, načež prostřelil Allena do spodních pater brány. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.
    36:37 Ryan O'REILLY - 0:3
     
    36:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je to už 3:0 z pohledu Bluesmanů! Patrick Maroon vybojoval puk ve skrumáži za brankou. Posunul jej na Vladimira Tarasenka, jenž viděl mezi kruhy zcela volného RYANA O´REILLYHO. Ten vystřelil bez přípravy a trefil se zblízka naprosto přesně mezi Andersenovy betony! Asistence: Vladimir Tarasenko, Patrick Maroon.
    33:05 Zachary SANFORD - 0:2
     
    33:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to tam Blues padlo! Velký kus práce odvedl David Perron, jenž zpoza úrovně brankové čáry poslal parádní přihrávku pod sebe. Pro tu si sjel ZACHARY SANFORD, který ukázkovou střelou zápěstím nedal Andersonovi z pravého kruhu žádnou šanci! Kotouč skončil přesně v horním rohu. Asistence: David Perron, Alex Pietrangelo.
    24:45 Robert BORTUZZO - 0:1
     
    24:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skóre budiž otevřeno! Většina diváků z toho ovšem příliš velkou radost nemá. Rychle po vyhraném vhazování v útočném pásmu nahodil puk na branku ROBERT BORTUZZO. Do dráhy střely sahal Brayden Schenn, nakonec to však byl jeden z domácích beků, který nechtěnou tečí poslal Frederika Andersena do role diváka. 0:1! Asistence: David Perron.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 45. Rielly (Marner, Gardiner) – 25. Bortuzzo (Perron), 34. Sanford (Perron, Pietrangelo), 37. R. O'Reilly (Tarasenko, Maroon), 59. Barbašev (R. O'Reilly)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Kapanen, Matthews, Marleau (A) – Marner, Tavares (A), Hyman – Co. Brown, Kadri, P. Lindholm – A. Johnsson, F. Gauthier, Leivo.
    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Pietrangelo (C), Dunn, Schmaltz, Parayko, Bortuzzo, Edmundson – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Steen (A), Bozak, Maroon – Kyrou, Barbašev, Blais.

    Diváci: 19 268 (vyprodáno)