Švédsko – Česko 12:6 (kon.)
koniec
Švédsko
12:6 (2:1, 5:2, 5:3)
Česko
cz Piatok 19.10.2018, 16:30EFT (junioři)
     
    59:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě v posledních vteřinách utkání snižují na rozdíl šesti branek, poměrně z dálky zkusil z pravé strany zakončit na bližší tyč FILIP FORMAN a to mu vyšlo. Asistence: Šimon Doubek.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu Švédsko (Emil Kalentun – 2 min., Bránění ve hře).
     
    53:01
    Haleš je na střídačce a Češi to zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    52:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi svou třetí početní výhodu využívají za čtyřicet vteřin, po přihrávce od Ruuda se z předbrankového prostoru prosadil MALTE LUNDMARK. Asistence: Emil Ruud.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Strnad – 2 min., Sekání).
     
    50:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu se očividně oddechový čas vyplatil, sedmnáct vteřin po něm snižuje na rozdíl šesti branek JOSEF JUHA. Bez asistence.
     
    49:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zmírňují velice nepříznivý výsledek, z rychlého útoku se sice mezi dvěma protihráči neprosadil Forman, ale nahrál na střed si nabíhajícímu MATYÁŠI ŠINDLEROVI, který uspěl se svou přízemní střelou k pravé tyči. Asistence: Filip Forman.
     
    47:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostali po delší době k zakončení, to však nebylo úspěšné a Švédi udeřili z rychlého brejku, jenž zakončil u levé tyče MALTE LUNDMARK. Asistence: Fabian Lindback.
     
    44:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přenesení hry na levou stranu přihrávkou Ruuda pálil z první MALTE LUNDMARK a Haleš se opět nestihl přesunout. Asistence: Emil Ruud.
     
    42:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. Eriksson poslal míček na JEPSERA ANDRESSONA a na jeho bezprostřední zakončení k tyči Haleš nestačil. Asistence: Filip Eriksson.
     
    40:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi začínají závěrečnou třetinu rychlou gólovou akcí, kdy Wettergern našel křižným pasem před brankou volného FREDIHO PETERSSONA, ten si obhodil Haleše a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Victor Wettergren.
     
    34:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V této fázi utkání se českému výběru příliš nedaří, Švédsko předvedlo úspěšný rychlý útok, když JEPSER ANDRESSON dostal přihrávku na levou stranu do druhé vlny a ihned pálil přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Asistence: Filip Eriksson.
     
    33:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z rychlého útoku se domácí neprosadili, ale zůstali na míčku a následně byl se svou střelou do horního rohu branky úspěšný VICTOR WETTERGREN. Asistence: Fredi Petersson.
     
    29:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédům se vyplatil důraz v předbrankovém prostoru, zavezení míčku k pravé tyči si ještě Haleš pohlídal, ale na dorážku HAMPUSE AHRÉNA už nestačil. Asistence: Victor Wettergren.
     
    28:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Češi ustáli oslabení, ale ihned po jeho konci inkasují, když VICTOR WETTERGREN zřejmě překvapil brankáře Haleše střelou z poměrně velké vzdálenosti do horní části branky. Asistence: Patrik Gustavsson.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu Česko (Matyáš Šindler – 2 min., Sekání).
     
    25:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr ovšem přispěchal s rychlou odpovědí v podobě přesné střely PATRIKA ŠEBKA ze středu hřiště a je srovnáno – 3:3. Bez asistence.
     
    24:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu, Qvarfordt nahrál na levé straně FILIPU ERIKSSONOVI, jenž překvapil Haleše střelou na bližší tyč, kde nechal český gólman místo. Asistence: Kasper Qvarfordt.
     
    22:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se prosazují ve vlastním oslabení a srovnávají stav na 2:2! Forman si zpracoval přihrávku před velkým brankoviště soupeře, byl bráněný, ale i přesto dokázal nahrát na levou stranu nabíhajícímu si MATĚJI HAVLASOVI, který z první zakončil k bližší tyči. Asistence: Filip Forman.
     
    21:44
    Vyloučení v týmu Česko (Šimon Doubek – 2 min., Sekání).
     
    10:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi z ničeho nic snižují na rozdíl jedné branky, domácí brankář nejprve vyrazil střelu pravé strany, následně se k míčku dostal VOJTĚCH ESTERKA, na jehož parádní trefu ze střední vzdálenosti do pravého horního rohu branky Lundgren nestačil. Bez asistence.
     
    06:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí Švédi navyšují své vedení, když Ahrén nahrál před branku VICTORU WETTERGRENOVI, který střílel z první a Haleš už se nestihl přesunou. Asistence: Hampus Ahrén.
     
    02:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To nebyl úpně ideální začátek českého výběru ve Švédsku, Haleš ve svém prvním startu v reprezentaci inkasuje na konci třetí minuty z hole MALTE LUNDMARKA. Asistence: Albin Hedstál.

    Adam Joska

    Góly a asistencie: 3. Lundmark (Hedstál), 7. Wettergren (Ahrén), 25. Eriksson (Qvarfordt), 29. Wettergren (Gustavsson), 30. Ahrén (Wettergren), 34. Wettergren (Petersson), 35. Andresson (Eriksson), 41. Petersson (Wettergren), 43. Andresson (Eriksson), 45. Lundmark (Ruud), 48. Lundmark (Lindback), 53. Lundmark (Ruud) – 11. Esterka, 23. Havlas (Forman), 26. Šebek, 50. Šindler (Forman), 51. Juha, 60. Forman (Doubek)


    Švédsko: Lundgren (Lundberg) – Hedstål, Westgärds, Kalentun, Lundmark, Eriksson, Lindbäck, Andersson, Ruud, Petersson, Wetterger, Samuelsson, Wedell, Niibrink, Wallström, Qvarfordt, Gustavsson, Ahrén.
    Česko: Haleš (Šimůnek) – Forman, Pěnička, Punčochář, Kreysa, Strnad, Juha, Doubek, Šebek, Havlas, Netrefa, Švéda, Šindler, Kůra, Sádeček, Buršík, Koláčný, Řezáč, Esterka.