Košice – Detva 7:1 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 5:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 2:0 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 19.10.2018, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Nitra dala gól!
    Scheidl s Rapáčom dobre napádali hráčov hostí pred ich brankárom, k puku sa dostal Scheidl, ktorý sa neulakomil a prihral nezištne BRANISLAVOVI RAPÁČOVI a ten strelou do odkrytej bránky prekonal Košarišťana a pridal štvrtý gól domácich. Asistencie: Lane Scheidl, Dalibor Bortňák.
     
    54:23
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presiovku vďaka gólu GRAEMA McCORMACKA, ktorý si prebral puk od Slováka na modrej čiare a strelou švihom prestrelil všetko, čo mu stáo v ceste. Asistencie: Marek Slovák.
     
    35:15
    Nitra dala gól!
    RÓBERT LANTOŠI využil nedôraz pri rozohrávke hostí, prešiel s pukom na os klziska a strelou švihom k pravej tyčky bránky hostí vyronal stav stretnutia. Bez asistencie.
     
    27:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovku vďaka presnej strele po ľade z hokejky RICHARDA NEJEZCHLEBA a prvýkrát v stretnutí sa ujímajú vedenia. Asistencie: Michal Juraško.
     
    23:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia z nenápadnej strely MARTINA JAKÚBEKA k pravej tyčke domácej bránky vyronávajú stav stretnutia. Asistencie: Branislav Fábry.
     
    14:03
    Nitra dala gól!
    MAREK SLOVÁK dostal trestuhodne veľa času a priestoru za obranou hostí. Domáci útočník si položil Košarišťana šikovným zamiešaním puku a strelou pod brvno vrátil domácim vedenie. Asistencie: Róbert Lantoši.
     
    11:03
    HC Nové Zámky dali gól!
    Pri avizovanom vylúčení domáceho hráča poslal Zaťko tvrdú strelu od modrej, ktorú Šimboch vyrazil pred seba. Nasledovala skrumáž, v ktorej sa najlepšie zorientoval HENRICH RUČKAY a prekonal domáceho brankára. Asistencie: Juraj Jurík.
     
    03:41
    Nitra dala gól!
    Tretí útok Nitry dobre manévroval s pukom v útočnom pásme a na radosť domácich divákov sa za chrbtom Košarišťana ocitla strela DALIBORA BORTŇÁKA. Asistenciu si pripísal pri prvom pobyte na ľade aj nováčik v domácom drese Kale Kerdashian.

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 4. Bortňák (Kerdashian), 15. Slovák (Lantoši), 36. Lantoši, 55. McCormack (Slovák), 60. Rapáč (Scheidl, Bortňák) – 12. Ručkay (Jurík), 24. Jakúbek (Fábry), 28. Nejezchleb (Juraško)


    HK Nitra: Šimboch (Foltán) – Mezei,McCormack, Rais, Morrison, Sloboda, Pupák, Rácz, Pätoprstý – Lantoši, Slovák, Blackwater, Buček, Richard, Scheidl, Rapáč, Bortňák, Kerbashian, Hrušík, Čaládi, Fominykh
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Juraško, Andersons, Zaťko, Henderson, Novák, Ordzovenský, Hatala, Kudla – Štrauch, Hruška, Pospíšil, Jurík, Zbořil, Ručkay, Rogoň, Urban, Nejezchleb, Bajtek, Fábry, Jakúbek

    Rozhodca: Kalina, Kincses – Jobbágy, Árkovics – Lauf

    Diváci: 2929