Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | NJ Devils – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 3:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Arizona 1:4 (kon.)
Edmonton – Boston 3:2 (po pr.) | LA Kings – NY Islanders 2:7 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Vancouver Canucks
cz Piatok 19.10.2018, 02:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brendan Lemieux – 10 min.).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 10 min.).
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Erik Gudbranson – 10 min.).
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Ben Hutton – 10 min.).
    54:43 Dustin BYFUGLIEN - 4:1
     
    54:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Takřka exhibiční zakončení a o vítězi zápasu je nejspíš rozhodnuto! DUSTIN BYFUGLIEN přihrál Littleovi do levé strany a zatímco si jeho spoluhráč naznačením povytáhl brankáře, sám si najel blíž k brance. Little následně poslal Byfuglienovi přesný pas, který zaklidil obránce domácích do odkryté klece. Asistence: Bryan Little, Nikolaj Ehlers.
     
    53:37
    A opět v akci Lowry s Coppem! Nilsson tentokrát vleže zachytil puk a schoval ho pod svým tělem!
    52:46 Andrew COPP - 3:1
     
    52:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích se vyplatila! Po vhazování se opět Jets tlačili k brankovišti, Nilsson se musel ohánět na všechny strany, ale ztratil puk z dohledu a dokonale toho využil ANDREW COPP, který se přiřítil ze strany, klepl do puku a Nilsson, ani přes reflexivní vykopnutí betonem, kotouč zastavit nedokázal. Asistence: Adam Lowry.
     
    52:32
    Neskutečná šance domácích! Obrana Canucks měla z kolotoče, který rozjeli Ehlers s Lainem, doslova zamotanou hlavu a trestuhodně ponechala mezi kruhy volného Lowryho, který ale napálil jen horní tyč!
     
    51:47
    Connor šel do přečíslení se Scheifelem. Zatímco na sebe Scheifele musel navázat vracejícího se obránce, Connor zkusil kličku na střed a bekhendovou střelu z mezikruží. Nilsson podržel svůj tým.
    44:58 Bryan LITTLE - 2:1
     
    44:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE využívá přesilovou hru! Při přechodu útočné modré dostal přesnou přihrávku od Ehlerse, přebruslil mezi obránci do levého kruhu a bekhendem propálil Nilssona. Asistence: Nikolaj Ehlers, Dustin Byfuglien.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., podrážení).
     
    40:32
    Domácí v oslabení vyrazili ve dvou do útoku, ale perfektní skluz bránícího hráče jejich šanci ukončil.
     
    39:37
    Tak to se Myersovi nepovedlo. Po návratu na led se dostal v útoku do kontaktu s brankářem Nilssonem a je mu odpískáno nedovolené bránění.
     
    38:07
    Hellebuyck podržel svůj tým reflexivním zákrokem proti střele Boesera! Ten se dostal k puku mezi kruhu a střílel na vzdálenější tyčku, poté, co Hellebuyck byl nalepen na své pravé tyči a vyrazil střelu zpoza branky. Proti střele Boesera vymrštil svou ruku.
     
    37:23
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Tyler Myers – 2 min., hrubost).
    32:53 Bo HORVAT - 1:1
     
    32:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To byl hodně nečekaný a šťastný gól BO HORVATA! Jen s velkým štěstím se dokázal prokličkovat přes Jacoba Troubu, málem ztratil puk, ale dokázal se zorientovat. V prostoru mezi kruhy do kotouče klepl a dostal ho za záda Hellebuycka, jenž už byl připraven na snadný zákrok a nepohlídal si prostor u tyče. Asistence: Derrick Pouliot.
    18:56 Patrik LAINE - 1:0
     
    18:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus se PATRIK LAINE dočkal! Opět dostal přesný pas do levého kruhu a ránou z první překonal přesouvajícího se Nilssona! Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
     
    17:14
    Edler na zadním mantinelu podrazil Coppa a Vancouver má po přesilovce.
     
    17:11
    Byfuglien využil chyby soupeře v rozehrávce, na červené čáře se zmocnil puku a vyrazil za obranu soupeře! V souboji jeden na jednoho s brankářem ale neuspěl, Nilsson dostal proti jeho střele svůj beton.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:12
    Pořádný závar u branky Nilssona, který se dostal dál od levé tyčky a Scheifele toho chtěl zpoza klece využít. Hostující brankář se ale stihl vrátit a ucpat mezeru.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 19. Laine (Wheeler, Byfuglien), 45. Little (Ehlers, Byfuglien), 53. Copp (Lowry), 55. Byfuglien (Little, Ehlers) – 33. Horvat (D. Pouliot)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien, Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little (A), Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Perreault, Roslovic, Lemieux.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Ch. Tanev (A), Edler, Gudbranson, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot – Boeser, Horvat (A), Bärtschi – Eriksson, Gaudette, Goldobin – Virtanen, B. Sutter (A), Roussel – Motte, M. Granlund, Schaller.

    Rozhodca: Morton, Rank – Amell, Pancich

    Diváci: 15321