Orange 20 – Detva 1:3 (kon.) | Žilina – Miškovec 4:1 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
DVTK Miškovec
Štvrtok 18.10.2018, 17:00 • Tipsport Aréna, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia MsHK Žilina a DVTK Miškovec. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Dnes sú na programe dve stretnutia v rámci hokejovej Tipsport Ligy. V tomto prenose zavítame do Žiliny, kde domáci celok privíta maďarské mužstvo DVTK Miškovec.

    Pôjde o súboj tabuľkových susedov, keďže sa domáci hokejisti nachádzajú až na poslednom 12. mieste so ziskom 13 bodov, hostia zase okupujú so 14 bodmi 11. miesto. Posledná forma oboch celkov nieje vôbec dobrá, ale lepšie sú na tom čo sa tejto štatistiky týka domáci hokejisti. Rozdiel medzi posledným a deviatim miesto je len jednobodový, takže obom tímom pôjde o dôležitý zápis do tabuľky. Snáď budeme svedkami zaujímavého stretnutie, ktoré môžte sledovať prostredníctvom nášho prenosu.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK Žilina: Horčička (Mikoláš) – Kučný, Jankovič, Pastor, Bagin, Piegl, Matejka, Mendrej, Zhilin – Barta, Podešva, Síkela – Jenčík, Milý, Ru. Huna – Beránek, J. Ručkay, Hvila – Hrazdíra, Ondruš, Rehák

    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, T. Slovák, Láda, Milam, Rusk – Miskolczi, Harrison, Magosi – Pance, Vas, Kulmala – Somogyi, Loiseau, Hajós – Ritó, Galanisz, Vincze

    Rozhodca: Vladimír Snášel, Miroslav Valach – Lukáš Kacej, Michal Orolin – Vladimír Martinko
     
    Prajem príjemný hokejový podvečer! Tipsport Aréna v Žiline dnes bude hostiť stretnutie medzi domácim celkom MsHK Žilina, ktorý hostí maďarský Miškovec. Proti sebe sa stretávajú tímy, ktorým sa v poslednom období až tak nedarí, takže to majú šancu dnes napraviť. Zatiaľ si teda prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Dozneli hymny oboch krajín, čoskoro tak už bude vhodené úvodné buly tohto stretnutia!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Prvá tretina tohto stretnutia sa tak už naplno rozbehla, úvodné buly vyznelo v prospech domácich hokejistov. Žilina sa okamžite presúva do útočného pásma.
     
    00:29
    Svoje prvé chvíle strávili v pásme súpera aj hosťujúci hokejisti, zatiaľ sme nevideli žiadny strelecký pokus na jednu či druhú bránku.
     
    00:56
    Nebezpečne vyzerajúca prihrávka smerovala pred bránku Žiliny, ale obrana domácich zblokovala puk do bezpečia a tak Mikoláš zasahovať nemusel.
     
    01:19
    Sledovali sme peknú kombináciu domácej Žiliny v útočnom pásme, aktívne pracoval pred súperovou bránkou Rudolf Huna, ale až k zakončeniu sa nedostal.
     
    01:28
    Úvodné minúty stretnutia prinášajú aktívny hokej z oboch strán, sledujeme rýchle útočné výpad, zatiaľ to však je bez strely do priestoru jednej či druhej bránky.
     
    02:35
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Crawford – 2 min., podrazenie).
     
    02:45
    Žilina má ako prvá možnosť v tomto zápase hrať presilovku, už sa teda s pukom snaží usadiť v útočnom pásme, musí však začínať až od svojej brány.
     
    03:02
    Žilina dala gól!

    Máme tu otvárací gól tohto stretnutia, domácim hokejistom sa podarilo využiť svoju prvú presilovku v zápase a ujímajú sa tak vedenia 1:0! Barta potiahol puk až do útočného pásma, následne presnou prihrávkou pred bránou našiel na druhej strane MARTINA PODEŠVU a ten dostáva puk za Adorjánov chrbát.
    Asistencia: Michal Barta.
     
    03:22
    Na rade sú tak teraz hostia, ktorí musia doťahovať náskok súpera. Obraz hry sa však nemení, stále to je aktívne z oboch strán. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá situácia.
     
    03:56
    Pri avizovanom vylúčení na domácej strany dokázali hostia poriadne pritlačiť súpera pred jeho bránou, ale Pancemu sa nepodarilo pretlačiť puk za Mikolášove betóny. Následne sa strhla poriadna šarvátka medzi hosťujúcim hokejistom a Zhilinom, takže tých trestov bude viac.
     
    03:56
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Ondruš – 2 min., hákovanie).
     
    03:56
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Zhilin – 2 min., hrubosť).
     
    03:56
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Pance – 2 min., hrubosť).
     
    05:05
    Podstatné však je, že hostia hrajú klasickú presilovku 5 na 4. Miškovec sa tak už skúša usadiť v útočnom pásme, ale domáci dobre bránia svoje územie a súpera k ničomu nepúšťajú.
     
    05:10
    Opäť sa vylučovalo na domácej strane, takže hostia hrajú presilovku o dvoch hráčov.
     
    05:14
    Miškovec dal gól!

    Je vyrovnané! Hostia využili presilovku o dvoch hráčov a tak začíname v tomto zápase odznova. Sledovali sme peknú kombináciu hostí pred bránkou súpera, na modrej sa k puku dostal JAMESON MILAM a presnou strelou prekonáva Mikoláša – 1:1!
     
    06:28
    Úvod prvej tretiny je veľmi rozpačitý, videli sme už dva presné zásahy a veľmi početné vylúčenia. Pomaly sa dianie na ľadovej ploche začína upokojovať.
     
    07:29
    Stále však sledujeme rýchle útočné výpady na oboch stranách, viacej práce začínajú mať aj obaja brankári. Častejšie sa však aj hra prerušuje.
     
    09:18
    Dlhšiu dobu teraz hrali v útočnom pásme hostia, ale žiadnu zaujímavú príležitosť sme nevideli.
     
    10:12
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Ondruš – 2 min., podrazenie).
     
    10:49
    Domáci znova hrajú v oslabení, ktoré však zvládajú úspešne a dostávajú puk do bezpečia.
     
    11:12
    Polovica z tohto oslabenia už uplynula, zatiaľ Mikoláš nemusel výrazne zasahovať. Domáci sú však stále pod tlakom a musia sa mať na pozore.
     
    12:12
    Domáci v plnom počte. Hostia teda túto presilovku nevyužili, ale poriadne v jej závere pohrozili pred žilinskou bránkou.
     
    13:52
    Pastor sa dostal k strele od modrej čiary, ale jeho pokus kryje hosťujúci brankár vo svojej lapačke. Žilina teda ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    14:10
    Žilina dala gól!

    Domáci hokejisti sa opäť dostávajú do vedenia! Po vhadzovaní sa k strele na bránku súpera dostal Barta, brankár Adorján vyrazil tento pokus len pred seba a MATEJ SÍKELA ho dokázal doraziť do bránky – 2:1!
    Asistencia: Michal Bárta, Martin Podešva.
     
    14:35
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Hajós – 2 min., krosček).
     
    14:54
    Žilina dala gól!

    Žilina využíva druhýkrát v tomto zápase presilovku a navyšuje svoje vedenie na dva góly! Výborne čítal hru teraz LUKÁŠ HVILA, ktorý sa skvelo predral pred súperovu bránku a presnou strelou prekonáva Adorjána – 3:1!
    Asistencie: Richard Jenčík, Lukáš Matejka.
     
    16:28
    Domáci celok hrá teraz veľmi aktívne, vedie o dva góly a drží súpera pod tlakom. Čoskoro tu bude záver prvej tretiny, hostí čaká neľahká úloha pri zmazaní tohto manka.
     
    17:10
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Matejka – 2 min., podrazenie).
     
    17:45
    Miškovec hrá v závere prvej tretiny presilovku, má tak šancu na kontaktný gól. Domáci však výborne bránia svoje pásmo a dostávajú puk do bezpečia.
     
    18:10
    Žilina ubránila prvú časť tejto súperovej presilovky, hostia sa veľmi ťažko dostávajú do útočného pásma.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:10
    Domáci v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina priniesla hneď štyri presné zásahy. Najprv išli domáci do vedenia, ale hostia dokázali veľmi rýchlo odpovedať. Videli sme aj množstvo vylúčení, ktoré boli aj potrestané. Žilina si pred koncom prvej tretiny vytvorila dvojgólový náskok, ktorí sa hostia budú musieť pokúsiť zmazať, ak chcú dnes u súpera bodovať.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Druhá tretina v Žiline je už teda v plnom prúde, aj toto úvodné buly vyhral domáci celok, ktorý má momentálne nahraté dostatočne a nemusí sa nikam ponáhľať.
     
    20:49
    Sledovali sme rýchly útočný výpad domácich hokejistov do útočného pásma, ale Adorján zasahovať nemusel. O niečo podobné sa už pokúša hosťujúci celok.
     
    21:16
    Črtali sa zaujímavé situácie pred oboma bránkami, ale v oboch prípadoch dobre zapracovali obrancovia a tak sme nič podstatného nezaregistrovali.
     
    22:19
    Peknou strelou od modrej sa teraz prezentoval domáci Piegl, ale jeho pokus kryje brankár Adorján, ktorý zrazil puk na ochrannú sieť. Žilina tak ešte získava buly v útočnom pásme.
     
    22:55
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Kiss – 2 min., podrazenie).
     
    23:05
    Domáci hrajú v početnej výhode, už dve presilovky dnes Žilina dokázala využiť. Hostia si tak musia dávať pozor, prípadný štvrtý gól by im už definitívne zlomil väz.
     
    23:53
    Toto oslabenie však Miškovec zatiaľ zvláda úspešne, už dvakrát dostali hostia puk do bezpečia. Žilina sa teda snaží o ďalší prechod do útočného pásma.
     
    24:10
    Žilina sa usadila v útočnom pásme, ale prihrávka pred súperovu bránku bola tečovaná do bezpečia. Bude sa vhadzovať po pravici brankára Adorjána.
     
    24:45
    Matejka mohol navýšiť vedenie domáceho celku! Po peknej kombinácii sa dostal menovaný k puku, ale v dobrej pozícii pálil len do brankára Adorjána, ktorý tak zachránil svoj tím od ďalšieho inkasovaného gólu.
     
    24:55
    Hostia v plnom počte.
     
    25:06
    Druhá tretina má zatiaľ rýchlejší spád ako tá prvá. Žilina si drží svoje vedenie o dva góly a je lepším celkom v prostrednej časti hry.
     
    26:11
    Mohlo však prísť k zníženiu domáceho vedenia! Pred žilinskou bránkou nebezpečne pracoval Pance, puk len tesne nevošiel medzi tri žrde. Bude sa však vylučovať na domácej strane.
     
    26:11
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Kučný – 2 min., sekanie).
     
    26:47
    V nádejnej príležitosti sa teraz ocitol Kulmala, jeho pokus však zastavila konštrukcia brány! Domáci mal aj kus šťastia, stále však vedú o dva góly.
     
    27:39
    Miškovec hrá výborne túto presilovku, drží súpera pod tlakom, ale ani Pance teraz nedokázal presne zakončiť. Žilina čakajú ešte náročné chvíle v oslabení.
     
    28:14
    Domáci v plnom počte. Žilina ubránila náročné oslabenie a stále je tak vo výhodnejšej pozícii.
     
    28:50
    Rýchly brejk domácich hokejistov, do zakončenia sa po výbornej prihrávke dostal Kučný, ale Adorján skvelým zákrokom zabránili puku dostať sa do bránky!
     
    29:03
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Pastor – 2 min., sekanie).
     
    29:13
    Je tu ďalšia presilovka maďarského tímu, ktorý sa snaží už napodobniť tú svoju predchádzajúcu početnú výhodu. Tá bola síce veľmi vydarená, ale gól v nej nepadol.
     
    30:03
    Polovicu tohto oslabenia domáci zvládli bez problémov, Miškovec sa ťažko teraz prebíja do útočného pásma. Stále však ešte majú hostia dosť priestoru v početnej výhode.
     
    30:47
    Pekná kombinácia hostí pred žilinskou bránkou, ale Kulmala ani v tomto prípade gól nedal, dobre zasiahol brankár Mikoláš.
     
    31:03
    Domáci v plnom počte.
     
    31:28
    Žilina tak stále vyhráva o dva góly, je aj lepším celkom na ľadovej ploche. Hostia hrozia hlavne v presilovkách, ale domáci ich v druhej tretine úspešne eliminujú.
     
    32:03
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Bagin – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    32:30
    Žilina dala gól!

    Je tu štvrtý gól domáceho výberu a vyzerá to, že o osude zápasu sa pomaličky zdá byť aj rozhodnuté! V útoku bol hosťujúci celok, ktorý však stratil puk a tak následne prepadol aj v obrane, do samostatného úniku sa dostal LUKÁŠ HVILA a úspešne prekonáva Adorjána – 4:1!
    Asistencia: Lukáš Matejka.
     
    33:34
    Miškovec to však ešte nevzdáva, snaží sa usadiť teraz s pukom v útočnom pásme a dostať tak súpera pod tlak. Žilina však až na to jedno zaváhanie pri tom dvojnásobnom oslabení predvádza dnes úspešnú defenzívu.
     
    34:09
    Opäť sa však striedajú rýchly útoky na oboch stranách, čo viacej vyhovuje domácim hokejistom. Pomaly sa blíži aj záver prostrednej časti tohto zápasu, Žilina sa nemá kam ponáhľať.
     
    34:32
    Z druhej vlny dobre pálil Barta, ale jeho pokus ide tesne nad bránu hosťujúceho celku! Veľké šťastie pre Miškovec, že to domáci hokejista nenamieril presnejšie.
     
    34:58
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Adorján – 2 min., podrazenie). Trest odpyká Galanisz.
     
    35:21
    Domáci síce hrajú presilovku, ale teraz čelil brankár Mikoláš veľmi nebezpečnej situácii, ktorú však zvládol úspešne. Miškovec aspoň získal cenné sekundy v súperovom pásme.
     
    36:02
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Magosi – 2 min., sekanie).
     
    36:10
    Žilina hrá presilovku o dvoch hráčov, čo je veľká šanca na strelenie ďalšieho gólu. Miškovec teda usadený pred svojou bránkou a snaží sa ubrániť tento veľký tlak.
     
    36:58
    Početná výhoda o dvoch hráčov domácim hokejistom nevyšla podľa predstáv, len pár slabých pokusov smerovalo na Adorjána.
     
    37:06
    Stále však pokračuje presilovka o jedného hráča, hostia sa tak ešte musia brániť vo vlastnom pásme.
     
    37:28
    Toto bola veľmi pekná kombinácia domáceho tímu, na jej konci stál Matejka, ale v dobrej pozícii tesne minul bránu súpera!
     
    38:02
    Hostia v plnom počte.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli jeden presný zásah, o ktorý sa postaral domáci celok a tak Žilina vyhráva po dvoch tretinách nad Miškovcom 4:1! Vyzerá to, že sa už tretia tretina bude len dohrávať, ale nechajme sa ešte prekvapiť.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Rozbehla sa nám posledná tretina tohto zápasu, buly v prospech Miškovca, ktorý musí streliť až tri góly, ak chce dnes v Žiline bodovať.
     
    40:29
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Miskolczi – 5 min. + osobný trest do konca zápasu, faul kolenom).
     
    40:29
    Zhilin ostáva ležať na ľadovej ploche po zásahu od Miskolcziho, na ľad prichádzajú aj nosítka. Snáď teda bude žilinský hokejista v poriadku.
     
    40:39
    Domáci hrajú napokon až päťminútovú presilovku. Je tu teda šanca už na úplné a definitívne rozhodnutie tohto stretnutia.
     
    41:29
    Zatiaľ sa však domácemu výberu nedarí sa poriadne usadiť v útočnom pásme, hostia sa bránia úspešne. Budú musieť byť však v takejto pozícii ešte veľmi dlho.
     
    42:29
    Až teraz sa dokázala Žilina poriadne usadiť v útočnom pásme, ale strelecké pokusy z domácich hokejok boli nepresné a nič zaujímavého nám neponúkli.
     
    43:29
    Miškovec znova vyhadzuje puk do bezpečia, domáci začínajú svoj ďalší útok od svojej bránky. Ťažko sa teraz hokejisti Žiliny presadzujú cez pozornú obranu súpera.
     
    44:38
    Tá väčšia početná výhoda Žiliny sa už čoskoro bude končiť, nebol tu žiadny väčší náznak príležitosti. Uvidíme, či tomu tak ešte bude do konca tejto presilovky domáceho tímu.
     
    44:50
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Barta – 2 min., držanie).
     
    45:01
    Momentálne tu tak je hra štyri na štyri, potom bude nasledovať skrátená presilovka hosťujúceho celku. Päťminútová početná výhoda tak pre domácich nedopadla najlepšie.
     
    45:16
    Kulmala ešte mohol vykresať iskierku nádeje pre svoj tím! Dostal sa do úniku na domácu bránku, ale Mikoláša sa mu prekonať nepodarilo.
     
    45:29
    Hostia v plnom počte. Začína sa skrátená presilovka maďarského tímu.
     
    45:58
    Miškovec sa teraz ťažko dostáva do útočného pásma, domáci sa bránia úspešne. Predsa len sa hostia teraz dlhšie bránili a tak chýbajú potrebné sily na založenie úspešného útoku.
     
    46:50
    Domáci v plnom počte.
     
    47:09
    Už to teda začína vyzerať, že tri body ostanú v Žiline. Pre oba tímy je toto stretnutie pomerne dôležité, keďže sa im nedarí podľa predstáv a nachádzajú sa na spodku tabuľky.
     
    47:38
    Hostia sa ešte pokúšajú niečo vymyslieť, ale dnes je domáca defenzíva veľmi pozorná, podobne aj brankár Mikoláš. Ten si síce čisté konto neudržal, ale výrazne dnes svojim spoluhráčom pomohol.
     
    48:52
    Žiline sa podarilo usadiť v útočnom pásme, ale dlhšiu dobu teraz nemusel brankár Adorján zasahovať. Podstatné však pre domáci výber je, že sa hrá ďaleko od jeho brány.
     
    49:07
    Fantastická robota od Kučného, ktorý vystihol prihrávku súpera a následne z pozície obrancu postupoval na brankára Adorjána, ale skúšal to na bránku až príliš skoro a tak brankár Miškovca nemal až tak ťažkú prácu!
     
    49:17
    Na druhej strane musel teraz zasahovať aj brankár Mikoláš, ktorý si podobne pripisuje ďalší úspešný zákrok. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Žiliny.
     
    50:33
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Ru. Huna – 2 min., podrazenie).
     
    50:43
    Miškovec získava presilovku a tak sa ešte môže pokúsiť streliť gól a troška tak zdramatizovať záver tretej tretiny.
     
    51:51
    Hostia sa dobre usadili v početnej výhode pred bránkou súpera, ale aj v tomto prípade Mikoláš puk za svoj chrbát nepustil.
     
    52:33
    Domáci v plnom počte.
     
    52:53
    Pred súperovou bránkou teraz operovali aj domáci hokejisti, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vmyslieť. Blíži sa už pomaličky aj záver tretej tretiny a vyzerá to, že už aj toho stretnutia.
     
    53:38
    Žilina sa snaží v pokoji dohrať toto stretnutie a pripísať si tak dôležité tri body do tabuľky. To by mohlo znamenať aj posun vyššie, čo domácim môže výrazne pomôcť v psychike.
     
    54:01
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Pastor – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    54:01
    Oddychový čas hostí.
     
    54:15
    Posledná šanca pre Miškovec niečo ešte vymyslieť pred koncom tretej tretiny. Domáca defenzíva hrá však dnes veľmi pozorne a už si tri body pustiť z rúk nenechá.
     
    54:25
    Tak to je zaujímavá situácia, hostia to skúšajú so šiestimi hráčmi na ľadovej ploche!
     
    55:31
    Miškovec usadený v útočnom pásme, hrá stále so 6 hráčmi, ale nedostáva sa k strelám na Mikolášovú bránu. Domáci to skúšajú na prázdnu bránku a keďže hrajú v oslabení, nieje tu riziko zakázaného uvoľnenia.
     
    55:49
    Adorján sa však už vrátil do svojej bránky, sledujeme tak presilovku hostí 5 na 4.
     
    56:01
    Domáci v plnom počte.
     
    57:39
    Zápas sa už len dohráva, už to vyzerá na pokojný zvyšok zápasu.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    59:06
    Hostia to predsa len ešte skúšajú bez brankára, keď je na to priestor. Aj tak sa im však nedarí presadiť v útočnom pásme.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine už nepadol žiadny presný zásah a tak Žilina zaslúžene vyhráva nad Miškovcom 4:1 a tým pádom preskakuje v tabuľke svojho dnešného súpera a rovnako aj druhý maďarský celok MAC Budapešť.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:06:35)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Podešva (Barta), 15. Síkela (Barta, Podešva), 15. Hvila (Jenčík, Matejka), 33. Hvila (Matejka) – 6. Milam


    MsHK Žilina: Mikoláš (Horčička) – Kučný, Jankovič, Pastor, Bagin, Piegl, Matejka, Mendrej, Zhilin – Barta, Podešva, Síkela – Jenčík, Milý, Ru. Huna – Beránek, J. Ručkay, Hvila – Hrazdíra, Ondruš, Rehák
    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, T. Slovák, Láda, Milam, Rusk – Miskolczi, Harrison, Magosi – Pance, Vas, Kulmala – Somogyi, Loiseau, Hajós – Ritó, Galanisz, Vincze

    Rozhodca: Vladimír Snášel, Miroslav Valach – Lukáš Kacej, Michal Orolin – Vladimír Martinko