Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jaroslavľ – Vladivostok 4:0 (kon.)
Novgorod – Helsinki 4:5 (po pr.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 3:2 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
4:5 (1:0, 3:2, 0:2 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 18.10.2018, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:09 Brandon BOCHENSKI - 4:5
     
    61:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Tentokrát ovšem v opačném gardu! Frattin vyslal dobrou střelu, kterou Děmčenko vyrazil do strany. Tam byl připravený BRANDON BOCHENSKI, jehož rána z první skončila v síti. Asistence: Matthew Frattin.
    59:30 Matt FRATTIN - 4:4
     
    59:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže Barys měl obrovský tlak v útočném pásmu, což dokazuje vstřelenou brankou! Dietz vyslal parádní střelu od mantinelu a Děmčenko jí vyrazil jen vedle sebe, kde byl připravený MATTHEW FRATTIN, jenž dostal puk do sítě. Asistence: Darren Dietz.
    54:57 Jesse BLACKER - 4:3
     
    54:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Už je to zase jen o gól! Hosté přestáli oslabení a hned potom se vydali do útoku. Kotouč se dostal k mantinelu, kde byl připravený JESSE BLECKER, jehož parádní rána na zadní tyč se od ní odrazila a zaplula do branky. Bez asistence.
    38:53 Alexandr ŠAROV - 4:2
     
    38:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým střílí další branku a bere si zpět dvoubrankové vedení! ALEXANDR ŠAROV se šikovně odpoutal od svého protihráče, dostal se k odraženému puku a střelou z první překonal Hrachovinu v bráně! Asistence: Alexandr Bergström a Ryan Stoa.
    36:03 Brandon BOCHENSKI - 3:2
     
    36:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže už je to znovu zase jen o gól! Po přesilové hře se hosté udrželi v útočném pásmu, z čehož pramení snížení. BRANDON BOCHENSKI si skvěle najel na křižný pas a z hranice brankoviště uklízel do prázdné brány. Asistence: Kevin Dallman.
    35:23 Alexandr RYBAKOV - 3:1
     
    35:23
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se prosazuje v oslabení a už vede o dvě branky! ALEXANDR RYBAKOV zachytil puk ve středním pásmu a jel se spoluhráčem do přečíslení. Celou akci vzal na sebe prosadil se parádní střelou na přední tyč! Bez asistence.
    26:42 Anton GLINKIN - 2:1
     
    26:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Toto sousloví naprosto vystihuje současnou situaci. Petrov vyslal pobídku na teč k tyči, kde byl připravený ANTON GLINKIN, jenž poslal puk mimo dosah Hrachoviny. Asistence: Alexej Petrov a Vitalij Kravcov.
    24:27 André PETERSSON - 1:1
     
    24:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Ne, že by toho hostující hokejisté zatím předvedli mnoho, přesto jim to stačí na srovnání! ANDRÉ PETERSSON získal puk v útočném pásmu u mantinelu, najel si do dobré střelecké pozice a vymetl pavučiny v domácí brance. Bez asistence.
    11:05 Alexandr ŠAROV - 1:0
     
    11:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí o svou šanci přišli, jenže oni jdou do vedení! Rybakov chtěl poslat puk na obránce, jenže pas byl sražen bruslí hostujícího hráče přesně na hůl ALEXANDRA ŠAROVA, jehož rána se zastavila až o síť v bráně. Asistence: Alexandr Rybakov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 27. Glinkin (A. Petrov, Kravcov), 36. Rybakov – 25. A. Petersson, 37. Bochenski (Dallman), 55. Blacker, 60. Frattin (Dietz), 62. Bochenski (Frattin)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Sudnicin) – , Bailen, A. Petrov, Riasenskij, Borodkin, Isajev, N. Chlystov – Enlund, Szczechura, Kravcov – Lapenkov, Glinkin, Polygalov – Rybakov, , Kokujov – Bergström, Stoa, Jerofejev – Šolochov.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (41. H. Karlsson) – Dallman, Blacker, Makljukov, Dietz, M. Semjonov, Klimontov, Danijar, Polochov – Frattin, Bochenski, Boyd – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Valk, Michajlis, Ševčenko – Gurkov, Akolzin, Sagadejev.

    Rozhodca: Belov, Ravodin – Ponamarenko, Zacharov