Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jaroslavľ – Vladivostok 4:0 (kon.)
Novgorod – Helsinki 4:5 (po pr.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 3:2 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Avangard Omsk
cz Štvrtok 18.10.2018, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Jevgenij TIMKIN - 4:1
     
    57:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře, ovšem následně se k puku dostal JEVGENIJ TIMKIN, který zpoza vlastní třetiny vypálil přesně doprostřed prázdné brány a Magnitogorsk tak vede už 4:1! Asistence: Denis Platonov.
    53:55 Sergej MOZJAKIN - 3:1
     
    53:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je to 3:1 pro domácí po obrovské gigantické chybě brankáře Igora Bobkova, který bude chtít na tento moment co nejrychleji zapomenout, jelikož pohřbil šance na zvrat tohoto utkání. Hostující gólman zastavil kotouč za svou bránou, ale místo rozehrávky čekal, až se k němu dostal Ellison, který mu odebral kotouč a přihrál ho SERGEJI MOZJAKINOV, který měl snadnou úlohu vstřelit gól do prázdné brány. Asistence: Matt Ellison a Maxim Matuškin.
    50:11 Sergej MOZJAKIN - 2:1
     
    50:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpátky do vedení! Rasmussen to udělal skvěle za bránou a následně poslal kotouč před hostující svatyní, kde se do něj opřel SERGEJ MOZJAKIN, který vypálil tvrdou ránu přesně k levé tyči a nedal Bobkovi šanci! Asistence: Dennis Rasmussen a Nikolaj Kuljomin.
    41:23 Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    41:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Skvělý start hostů do této třetiny, jelikož srovnali a to přesně potřebovali. Autorem branky je SERGEJ ŠIROKOV, který po skvělé přihrávce Petrova vypálil přesně k levé tyči domácí brány. Asistence: Kirill Petrov.
    24:20 Iiro PAKARINEN - 1:0
     
    24:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ovšem jsou to domácí, kteří jdou do vedení! Rasmussen poslal kotouč před bránu, kde se do něj opře Wolski, s tímto pokusem si ještě Bobkov poradil, ale na dorážku IIRA PAKARINENA už nestačil! Asistence: Wojtek Wolski a Dennis Rasmussen.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 25. Pakarinen (Wolski, Rasmussen), 51. Mozjakin (Rasmussen, N. Kuljomin), 54. Mozjakin (Ellison, Matuškin), 58. Timkin (Platonov) – 42. Širokov (K. Petrov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Bereglazov, Antipin, Vereščagin, Rylov, Matuškin, J. Birjukov (A), Bobrjašov – Mozjakin (C), Ellison, Wolski – N. Kuljomin, Pakarinen, Rasmussen – Dorofejev, Čibisov, Ľubimov – Platonov, Timkin (A), Spiridonov – Kaletnik.
    Avangard Omsk: Bobkov (Murygin) – Medvedev (C), Pokka, Jemelin, Čudinov, Franson, Martynov – Širokov (A), Zernov, Michejev (A) – Perežogin, Semionov, K. Petrov – Fisenko, Stas, A. Galimov – Talbot, Desharnais, Versteeg – Manukjan, Zaseda.

    Rozhodca: Evgeny Romasko, Konstantin Olenin – Alexander Sadovnikov, Ivan Sazonov