B. Bystrica – Plzeň sk 2:3 (po pr.) | Hradec Králové – Kärpät 3:4 (2:3 po s.n.) | Junosť Minsk – TPS 2:1 (kon.)
Salzburg – Bern 2:1 (kon.)
koniec po predl.
HC´ 05 Banská Bystrica
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Streda 17.10.2018, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Liga majstrov • Skupina H
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:57
    Plzeň dáva gól! Presilovku hostia využili, po prihrávke Kaňáka sa triafa z kruhu parádne PETR KODÝTEK – 2:3.
     
    39:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Presilovku domáci využili sekundu pred koncom druhej tretiny. Ján Sýkora vystrelil spoza kruhu a pred bránkou operuje robustný IVAN ĎATELINKA, ten zmenil smer puku tak, že Milčakov kapituluje – 2:2.
     
    29:13
    Plzeň dáva gól! Hostia rýchlo odpovedajú na inkasovaný gól, po situácii v strede ihriska, kde to zaváňalo faulom sa dostali do rýchleho protiútoku Kvasnička s PETROM ERETOM, ktorý sa pred Barošom presadil – 1:2.
     
    28:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci vyrovnali stav stretnutia na 1:1. Z pravej strany sa presadil parádnou strelou do vinkla Tomáš Török i z uhla, keď mal príliš veľa priestoru na ľade, no predviedol aj peknú koncovku. Asistoval Higgs.
     
    09:02
    Plzeň dáva gól! Hostia sa dostali do brejku, až dvaja hráči išli sami na bránku Bystrice a po prihrávke Pulpána bez problémov a nekompromisne zakončuje PETR KODÝTEK – 0:1.

    Dado Balco

    Góly a asistencie: 29. Török (Higgs), 40. Ďatelinka (Sýkora) – 10. Kodýtek (Pulpán), 30. Eret (Kvasnička), 63. Kodýtek (Kaňák)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Baroš – Kubka, Dlapka, Ďatelinka, Petrinec, Košecký, Kupec – Gabor, Češík, Kabáč – T. Török, Higgs, J. Sýkora – Asselin, Faille, Selleck – Giľák, Buc, R. Varga
    HC Škoda Plzeň: Milčakov – J. Kindl, Jones, Kvasnička, Čerešňák, Vráblik, Pulpán, Kaňák – P. Straka, Preisinger, Pour – D. Kindl, Roubal, Němec – Stach, Kodýtek, Kantner – Eret, Matiášek

    Rozhodca: Nikolič (Rak.), P. Stano (SR) – R. Výleta, Šefčík (obaja SR)

    Diváci: 1832