Nové Zámky – Budapešť 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.)
Poprad – Trenčín 0:3 (kon.) | Detva – Žilina 2:1 (kon.) | Miškovec – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
MAC Budapešť
Nedeľa 14.10.2018, 16:00 • ZŠ Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Tomáš Klempa – 2 min., podrazenie).
     
    54:41
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Langkow, ktorý ani nadvakrát nedokázal prekonať pripraveného Andreja Košarišťana. Nasleduje vhadzovanie po jeho pravici.
     
    48:51
    Novák sa rozhodol zakončiť od modrej čiary. Miklós Rajna vôbec netušil, kde strela smeruje. Síce ju nevidel, ale rozhodne ju počul. Tento strelecký pokus opečiatkoval brvno jeho bránky.
     
    45:51
    Budapešť dáva gól!
    Tomáš Klempa spoza bránky našiel voľného Jesseho Dudása, ktorý možno aj nechcene prihral puk na hokejku výborne postaveného JAREDA BROWNA, ktorý už len zasunul puk do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 3:2! Asistencie: Jesse Ray Dudás, Tomáš Klempa.
     
    43:09
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Mátyás Odnoga – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    41:26
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Urban – 2 min., sekanie).
     
    34:13
    Budapešť dáva gól! Jared Brown získal puk v strednom pásme a priviezol ho do toho útočného. Po svojej ľavej ruke mal voľného TOMÁŠA KLEMPU, ktorému okamžite prihral puk presne na hokejku, a ten presne zakončil. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Jared Brown, Jesse Ray Dudás.
     
    33:22
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Andrej Hatala – 2 min., sekanie).
     
    32:32
    Martin Jakúbek sa snažil šikovnou kľučkou oklamať Miklósa Rajnu. Podarilo sa mu ho položiť na ľadovú plochu, ale v kľúčovom momente netrafil prázdnu bránu z väčšieho uhlu. Stav duelu tak ostane nezmenený.
     
    32:32
    Martin Jakúbek bol vo svojom brejku faulovaný, a tak budeme svedkami trestného strieľania v prospech Nových Zámkov.
     
    31:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    JURAJ JURÍK si prevzal prihrávku od Adama Zbořila. Následne sa rýchlo presunul pred bránu súpera, kde mal dostatok priestoru k tomu, aby zasunul puk za chrbát Miklósa Rajnu. Tento gól mu už nikto nezoberie. Stav duelu je tak 3:0! Asistencie: Adam Zbořil, Miroslav Zaťko.
     
    30:03
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Jared Brown – 2 min., hrubosť).
     
    30:03
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Patrik Rogoň – 2 min., hrubosť).
     
    29:19
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Krisztián Nagy – 2 min., faul kolenom).
     
    26:24
    Ordzovenský nahodil puk z ľavej strany na bránu súpera, kde sa ho snažil tečovať Tomáš Urban. Miklós Rajna si na svoje konto pripíše dôležitý zákrok.
     
    24:18
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Jared Brown – 2 min., sekanie).
     
    21:09
    Juraj Jurík dokázal po dorážke skórovať, ale hlavný rozhodca po konfrontácií s hosťujúcim kapitánom gól neuznal. Veľká škoda pre Nové Zámky.
     
    17:21
    Rogoň sa ocitol úplne sám pred brankárom, ktorého sa pokúsil prekonať blafákom. Rajna sa nenechal oklamať a jeho pokus zachytil.
     
    16:20
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Ákos Szigeti – 2 min., sekanie).
     
    14:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Andreas Štrauch prihral puk za bránu, kde sa nachádzal Richard Nejezchleb. Ten okamžite našiel na pravej strane voľného RADIMA HRUŠKU, ktorý si ešte vylepšil pozíciu a následne presne zakončil medzi betóny. Využitá presilovka znamená zmenu stavu. 2.0! Asistencie: Richard Nejezchleb, Andreas Štrauch.
     
    14:33
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macaulay – 2 min., krosček).
     
    13:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    Miroslav Zaťko vyhodil puk z vlastnej tretiny, pre ktorý si nakorčuloval ADAM ZBOŘIL. Priviezol ho až do útočného pásma, odkiaľ zakončil presne nad rameno bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Miroslav Zaťko.
     
    12:21
    Langkow spätnou prihrávkou našiel pred bránou voľného Bodá, ktorý z prvej zakončil. Košarišťan mal teraz šťastie, že puk len o kúsok minul pravú žrď.
     
    05:41
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Štrauch, ktorý neprekonal pozorného Rajnu. Puk do brány sa snažil doraziť Patrik Kudla, ktorý však netrafil odkrytú bránku súpera. To bola šanca!
     
    04:23
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Cameron Burt – 2 min., hákovanie).

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 14. Zbořil (Zaťko), 15. Hruška (Nejezchleb, Štrauch), 32. Jurík (Zbořil, Zaťko) – 35. Klempa (Brown, Dudás), 46. Brown (Dudás, Klempa)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Andersons, Kudla, Hain, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Juraško, Hatala – Nejezchleb, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Bajtek, Urban, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Ondrušek
    MAC Budapešť: Rajna – Macaulay, Pozsgai, Garát, Burt, Dudás, Vokla, Fejes, Pápa – Dansereau, Brown, Klempa – Szigeti, Nagy, Odnoga – Bodó, Langkow, Orban – Kreisz, Majoross

    Rozhodca: Lokšík, Novák – Šefčík, Tvrdoň