Plzeň – B. Bystrica sk 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Hradec Králové 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mníchov – Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna 7:4 (kon.) | Lugano – Jyväskylä 2:0 (kon.)
koniec
Frölunda HC
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
Aalborg Pirates
cz Utorok 09.10.2018, 18:30 • Frölundaborg, Göteborg • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Samuel FAGEMO - 6:0
     
    59:56
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Pathrik Westerholm ve středním pásmu zachytil oblouk po vyhození jednoho z hostů rukavicí a mezi dvěma protihráči se protáhl až k pravé tyči, kde se otočil a zpětnou přihrávkou oslovil SAMUELA FAGEMA, který si v pravém kruhu udělal dobrý den z Mikea McNameeho a po parádní stahovačce mezi jeho nohama rychlou střelou zápěstím prostřelil Ronana Quemenera mezi betony – 6:0! Výstavně dovršený hattrick se sirénou! Asistence: Pathrik Westerholm.
    56:22 Samuel FAGEMO - 5:0
     
    56:22
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Simon Hjalmarsson za bránou přihrál Ryanovi Laschovi, který si vyjel k levé tyči a přihrávkou z ostrého úhlu před bránou oslovil SAMUELA FAGEMA, který obrovskou šanci využil a z blízkosti v přesilové hře zamířil pod víko! Asistence: Ryan Lasch a Simon Hjalmarsson.
    53:42 Gustav LINDSTRÖM - 4:0
     
    53:42
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Frölunda vyhrála vhazování v útočném pásmu a GUSTAV LINDSTRÖM po výměně puku s Chayem Genowayem zamířil na levém křídle od modré čáry do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, přestože se jednalo pouze o nahození! Asistence: Chay Genoway a Samuel Fagemo.
    43:08 Tim SÖDERLUND - 3:0
     
    43:08
    Frölunda právě vstřelila branku!
    TIM SÖDERLUND na útočné modré čáře převzal puk po nádherné dlouhé kolmé přihrávce Simona Hjalmarssona od vlastní brány a samostatný únik zakončil gólem, když u levé tyče dokázal přehodit brankáře Ronana Quemenera! Brankář Aalborgu si sice na puk sáhl, vytěsnit ho ale mimo nedokázal. Asistence: Simon Hjalmarsson a Gustav Lindström.
    28:28 Samuel FAGEMO - 2:0
     
    28:28
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Pathrik Westerholm po zpětné přihrávce Ponthuse Westerholma zpoza brány v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil a odražený kotouč od brankové konstrukce se dostal v levém kruhu k SAMUELOVI FAGEMOVI, který se rychle zorientoval a z otočky propálil Ronana Quemenera mezi betony! Asistence: Pathrik Westerholm a Ponthus Westerholm.
    23:36 Mats ROSSELI-OLSEN - 1:0
     
    23:36
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Ryan Lasch si najel za bránou na nahození Joela Lundqvista z pravého křídla podél hrazení a po skvělé otočce s pokrytím puku zpětnou bekhendovou přihrávkou našel před bránou MATSE ROSSELIHO-OLSENA, který rychlou střelou zápěstím nad lapačkou Ronana Quemenera vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Ryan Lasch a Joel Lundqvist.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 24. Rosseli-Olsen (Lasch, Lundqvist), 29. Fagemo (Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm), 44. Söderlund (Hjalmarsson, Lindström), 54. Lindström (Genoway, Fagemo), 57. Fagemo (Lasch, Hjalmarsson), 60. Fagemo (Pathrik Westerholm)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Genoway, Lindström, Sigalet, Moverare, Gunnarsson, Grönlund, Hasa – Rosseli Olsen, Lundqvist, Lasch – Friberg, Nässén, Raymond – Söderlund, Hjalmarsson, Stålberg – Fagemo, Ponthus Westerholm, Pathrik Westerholm – Emanuelsson. Hlavní trenér: Roger Rönnberg.
    Aalborg Pirates: Quemener (Wulff) – Knudsen, Carstensen, Humphries, Harstad, Eriksen, Panelin Borg, Iversen, Jonas Jakobsen – Spelling, Julian Jakobsen, Korsgaard – Martin Højbjerg, McNamee, Mikkel Højbjerg – Ladehoff, S. Brinkman, Walker – Marcussen, J. Brinkman, Anker. Hlavní trenér: Jason Morgan.

    Rozhodca: Jari-Pekka Pajula, Marcus Linde. Čároví: Henrik Pihlblad, Alexander Waldejer

    Diváci: 2233