Nitra – Zvolen 2:3 (po pr.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | B. Bystrica – Nové Zámky 2:1 (3:1 po s.n.)
Trenčín – Miškovec 4:0 (kon.) | Žilina – Košice 4:3 (2:1 po s.n.) | Budapešť – Detva 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 07.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:25
    Liptáci majú teraz ideálnu možnosť na strelenie kontaktného gólu. Boris Česánek dostáva menší trest za podrazenie.
     
    48:33
    Takáč šikovnou prihrávkou našiel pred bránkou uvoľneného Dávida Bondru, ktorý vystrelil ihneď z prvej, no Kislitsyn si postrážil bližšiu žrď.
     
    44:09
    Lukáš Žiak sa poriadne oprel do puku medzi kruhmi. Vošvrda okamžite vyšiel ďalej z brány a potom ramenom vyrazil túto tvrdú a nepríjemnú strelu.
     
    41:53
    Kamzíci budú hrať presilovú hru. Kamil Korím dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    40:46
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti gólovo vstupujú do tretej tretiny. MARTIN BELLUŠ vykorčuľoval po ľavom krídle a z kruhu svižnou strelou usmernil puk popri Kislitsynovej lapačke.
    Bez asistencie.
     
    34:36
    V tomto zápase sa hrá fair-play a vidíme len prvé vylúčenie na strane hostí. Peter Horváth dostáva dve minúty za držanie.
     
    29:38
    Aj liptáci sa natlačili do útočného pásma a podarilo sa im vystreliť od modrej čiary. Postaral sa o to Filip Mezovský, ktorého delovku však Vošvrda výborne lapačkou zachytil a udržal u seba.
     
    27:31
    Joona Erving si prebral Svitanovu prihrávku pri mantineli a dostal sa s ňou až pred Kislitsyna, ktorého teraz zachránila horná žrď.
     
    21:44
    Priestor sa teraz otvoril pred Dávidom Bondrom, ktorý už šiel sám na Kislitsyna, vystrelil prvýkrát najprv do betónov a potom aj jeho dorážku Kislitsyn vynikajúco vyrazil.
     
    19:10
    Tak teraz mali hostia veľkú príležitosť. Kriška z prvej vypálil od modrej čiary, Vošvrdovi vypadol puk na bránkovisko, no jeden z Hunovcov ho už nedokázal expresne doraziť do brány.
     
    17:35
    Sme svedkami prvého vylúčenia v zápase. Presilovku si zahrá Mikuláš. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Ján Ťavoda.
     
    12:23
    Po Salijovej chybe v strednom pásme sa puku zmocnil Lukáš Žiak a vykorčuľoval rýchlo na ľavý kruh, odkiaľ preveril Vošvrdu. Český gólman v službách Popradu mal svoju lapačku na správnom mieste.
     
    06:34
    Fabian dostal do tváre nepríjemný odrazený puk a z jeho tváre mu tečie aj krv. Na pomoc ihneď prišiel lekár a rolbári sú po probléme s mantinelom opäť zamestnaní, musia totižto zoškrabať z ľadu krv.
     
    04:39
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otvárajú skóre stretnutia. Dlhší pobyt prvého domáceho útoku v pásme priniesol ovocie. Brejčák z pravého kruhu nabil nakrátko SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorého delovka z prvej preletela ponad Kislitsynovu vyrážačku.
    Asistencia: Daniel Brejčák
     
    03:25
    Bjalončík pristavil puk medzi kruhmi Paločkovi, ktorý sa ešte cez obrancu pretlačil do výhodnejšej pozície na ľavý kruh, Kislitsyn však strelu pohotovo vyrážal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Mlynarovič (Brejčák), 41. Belluš


    HK Poprad: Vošvrda (Gračnar) – Petran, Brejčák (A), Salija, Ťavoda, Fabian (C), Kozák, Česánek, Erving – Svitana (A), Mlynarovič, Belluš – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, M. Bača, Korím, Kurali, Suchý (A), Nemec, Horváth – Kriška (C), Ri. Huna, Ró. Huna – Piatka, Oško, Števuliak – Žiak, Uhrík (A), Vybíral – Heikkilä, Lichanec, J. Sukeľ

    Rozhodca: Kalina, Juhász – Jobbágy, Vincze

    Diváci: 1 209