Chabarovsk – Metallurg Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Red Star Kunlun – Jekaterinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan sk 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
cz Nedeľa 07.10.2018, 13:05 • Kazachstan Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:22 Curtis VALK - 3:0
     
    39:22
    Astana právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly! Andrej Meszároš propadl na útočné modré, načež se do rychlého protiútoku vydal Nikita Michajlis, který poté našel v mezikruží volného CURTISE VALKA a ten se tváří v tvář Štěpánkovi nemýlil! Asistence: Nikita Michajlis.
    21:23 Nikita MICHAJLIS - 2:0
     
    21:23
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tento gól si Jakub Štěpánek za rámeček rozhodně nedá. Brankáři Slovanu totiž vypadla z náruče střela NIKITY MICHAJLISE, načež kotouč doskotačil až za brankovou čáru. Bez asistence.
    17:02 Dmitrij ŠEVČENKO - 1:0
     
    17:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se po nenápadné akci ujímá v závěru první třetiny vedení. Darren Dietz tvrdě vypálil od modré a za nicnetušícího Štěpánka jeho projektil protečoval clonící DMITRIJ ŠEVČENKO. Asistence: Darren Dietz.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 18. Ševčenko (Dietz), 22. Michajlis, 40. Valk (Michajlis)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Blacker, Dallman, Makljukov, Dietz, Klimontov, Lipin, Polochov, Danijar – Bochenski, Boyd, Frattin – R. Starčenko, Cormier, A. Petersson – Ševčenko, Valk, Michajlis – Akolzin, Sagadejev, Asetov.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Gelinas, Meszároš, Grman, Jánošík, Klok, Bačik, Baranov – Červený, Taffe, Řepík – Virta, Sukel', Liška – Rau, Chipchura, C. Bailey – Lunter, Šimun, Lamper.

    Rozhodca: Beljajev, Sojn – Šalagin, Šišlo