Čeljabinsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Helsinki – Soči 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
CSKA Moskva
cz Pondelok 01.10.2018, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa zrušila prokletí branky CSKA v 52. minutě a využívá přesilovou hru! Linus Omark si počkal na ideální moment a našel mezi kruhy ANTONA BURDASOVA, který švihem poslal kotouč do sítě – 1:2! Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.
    13:59 Maxim ŠALUNOV - 0:2
     
    13:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krásnou akci předvedlo CSKA a je to o dvě branky! Sergej Tolčinskij naznačil střelu a krásnou nahrávkou našel před prázdnou brankou MAXIMA ŠALUNOVA, který bez problémů puk posunul do branky – 0:2! Asistence: Sergej Tolčinskij a Alexandr Popov.
    10:25 Greg SCOTT - 0:1
     
    10:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA naložilo se svou přesilovkou o dost lépe a jde do vedení! Kirill Kaprizov našel z poza branky mezi kruhy GREGA SCOTTA, a ten po ledě trefil mezeru betony a dává tak svou první branku v této sezoně – 0:1! Asistence: Michail Grigorenko a Kirill Kaprizov.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 52. Burdasov (Omark, Hartikainen) – 11. Scott (Grigorenko, Kaprizov), 14. Šalunov (Tolčinskij, Popov)


    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Ar. Sergejev (A), Semionov, S. Těreščenko, Koledov, Ljachov, Šen – Omark, Kemppainen, Kugryšev – Hartikainen, Tkačov, Osnovin – Fjodorov (A), Burdasov, Chochriakov – Kadejkin, , Soloduchin.
    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Naumenkov, Marčenko, Romanov, Nesterov, Čmychov – Kaprizov, Vey, Grigorenko (C) – Kalinin, Slepyšev (A), Andronov – Šalunov, Tolčinskij, Popov – Svetlakov, Telegin (A), Scott.

    Rozhodca: Bondar, Kulakov – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 6730