Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:0 (kon.)
Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:2 (2:1, 0:0, 2:1 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Sobota 29.09.2018, 13:15 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    V Praze je dohráno, Sparta si po dnešním čtyřbodovém vítězství pojišťuje první místo v tabulce skupiny B. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (15:28:48)
     
    Konec zápasu.
     
    60:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé, Pražané se prosazují hned z prvního tažení na branku! Po převzetí Schwambergerovy nabídky usměrnil pryž do sítě VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Tomáš Schwamberger, Ondřej Havlín.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sparta bere po výhře 4:2 tři body! Po krátké přestávce nás čeká ještě nadstavba, tedy pětiminutové prodloužení tři na tři a případné nájezdy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Sparta vítězí! Osud utkání gólem do opuštěné hostující klece zpěčetil ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    59:43
    Ihned po vhazování se pokusil prosadit právě Filip Koffer, jehož dělovku z prostoru mezi mezikružím a modrou čárou ale hbitý Mičán bez problému vykryl.
     
    59:17
    Po přerušení se před domácí brankou do sebe pustili Gajdoš s Kofferem, emoce tečou proudem. Vylučovat se ale pravděpodobně nebude.
     
    58:51
    Prymula chtěl rozhodnout, jeho nahození z vlastní poloviny kluziště však ze vzduchu rukou smetl jeden z hostujících borců.
     
    57:58
    Vojtěch Nečas zůstává na střídačce, Pardubice už nemají co ztratit a zkusí power-play!
     
    57:58
    Mičán úspěšně zneškodnil pokus jednoho z protihráčů a rozhodl se podržet kotouč. Dynamo si následně bere time-out.
     
    56:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu bleskově využívají a tři minuty před koncem základní hrací doby jdou opět do vedení! Přesilovku v branku přesnou střelou přetavil DAVID VITOUCH. Asistence: František Gajdoš.
     
    56:40
    Další vyloučení. Za sekání putuje na trestnou lavici obránce Adam Nedelka (PCE), který má na svém kontě už čtrnáct trestných minut.
     
    56:12
    Do konce Prymulova trestu zbývá asi deset sekund, Pražané se zvládají bránit bez větších komplikací. Tahle přesilovka zůstane nevyužitá.
     
    55:05
    Kofferovu ránu ztečoval jeden z bránících hráčů mimo nebezpečí, pryž pouze zaduněla o plexisklo za brankou Jana Mičána.
     
    54:20
    Sparta jde do čtyř! Patrik Prymula (SPA) dostává dvě minuty za podrážení a v důležité části hry tak oslabuje svůj celek.
     
    53:45
    Nečas před najíždějícím protihráčem raději schoval kotouč pod lapačku, hra se tedy přerušuje. Vhazování proběhne po levici pardubického gólmana.
     
    52:31
    Filip Koffer mohl poslat hosty do vedení, v ideální pozici před brankou mu ale nesedla střela a Mičán slabší zakončení chytá.
     
    50:55
    Nedelka si bere pryž na svou hůl a vyráží dopředu, Dynamo se po nějaké době pokusí usadit před Mičánem. Sparťané se začínají stahovat na svou modrou.
     
    50:30
    Z těsné blízkosti branky zkusil své štěstí Obadal, jenž poslal puk přímo do betonu Vojtěcha Nečase. Ani jeden gólman teď nehodlá povolit.
     
    49:44
    Za hostující klecí se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik borců z obou týmů. Uvidíme, kdo si nakonec pryž z chumlu těl odveze.
     
    48:53
    Vágner nahrál dozadu Kropáčkovi, jehož pokus od modré čáry jen těsně minul levou tyč hostující svatyně. Nečas tak vůbec nemusel zasahovat.
     
    47:46
    Rouha si sebevědomě najel přímo mezi dva domácí beky, kteří jej velmi rychle obrali o kotouč a sami vyrazili do útoku.
     
    46:37
    Václav Leder drží kotouč za svou klecí a čeká, až se na led dostane čerstvá lajna Dynama. Hosté se poté pokusí znovu protlačit před Mičána.
     
    45:35
    Sparta si chtěla rychle znovu uzurpovat vedení, Vojtěch Nečas byl ale proti. Oba projektily domácích zneškodnil bez větších obtíží.
     
    45:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, začínáme zase od začátku! Pardubičtí hokejisté se dostali do rychlého protiútoku, ze kterého rozvlnil síť domácí svatyně JIŘÍ BUCEK. Asistence: Michal Hrádek.
     
    44:24
    V Tipsport areně je vidění jeden střelecký pokus za druhým, Mičán si nyní musel poradit s ranou Jiřího Bucka z vysokého úhlu.
     
    43:11
    Před domácí branku se nyní protlačil Pochobradský, jehož zakončení šlo vysoko nad horní tyč. Sparta tak stále vede o jeden gól.
     
    42:12
    Tomáš Schwamberger prorazil do útoku po levém křídle a vypálil, připravený Vojtěch Nečas proti střele zakročil levým betonem.
     
    41:08
    Mičán má na svém kontě první dva zákroky ve třetí třetině, do konce přesilové hry Dynama zbývá pouhých šest sekund.
     
    40:28
    Marek Bláha se hned zkraje periody dostal do skvělé střelecké pozice, z pravého kruhu pro vhazování ale těsně minul pardubickou klec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Pardubičtí krouží po ledě, sparťané už jsou na cestě z kabin ven na hrací plochu. Třetí třetina začne co nevidět. Nutno podotknout, že domácí jí zahájí v oslabení.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:49.
     
    Po druhé třetině platí v Tipsport areně stejný stav jako po té první, domácí Sparta vede nad soupeřem z Pardubic o jednu branku. Dynamo dnes sice většinu zápasu tahá za kratší konec pomyslného lana, nicméně mu chybí i notná dávka štěstí – v první polovině prostřední dvacetiminutovky nastřelilo hned dvě tyčky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Marek Bláha drží kotouč na své polovině, ve druhé části se toho už moc zajímavého nestane. Do konce zbývá asi pět sekund.
     
    39:14
    Asistent kapitána Ondřej Havlín (SPA) stráví zbytek druhé části na trestné lavici, kam je rozhodčím vykázán za hákování.
     
    38:28
    Chára nahrál na modrou Blažejovi, po jehož ráně se ještě pokusil odraženou pryž do sítě protlačit Kostka. Po hvizdu rozhodčího jsme před brankou viděli strkanici.
     
    37:36
    Skoro okamžitě po vhazování chtěl brankáře prudkou ránou překvapit Tomek, ani jeho pokus se ovšem neujal. Dynamo tak stále prohrává jen o jeden gól.
     
    37:08
    Své štěstí nyní z prostoru pro vhazování zkusil Jevgenij Pika, jehož střela pouze zaduněla o beton maskovaného strážce pardubické klece.
     
    36:27
    Chaotickou situaci před brankou řeší Vojtěch Nečas přikrytím pryže, hra je přerušena. Vhazování proběhne po pravici hostujícího gólmana.
     
    35:49
    Gajdoš našel přesnou přihrávkou rozjetého Vágnera, kterého ještě před vjezdem do pásma odstavil jeden z připravených beků Pardubic.
     
    34:59
    Na kotouči jsou hlavně domácí hráči, kterým se ovšem nedaří prorazit za střední pásmo. Podobně neúspěšně si počíná i jejich soupeř.
     
    33:50
    Ani Sparta v početní výhodě nepředvádí nijak oslnivé výkony, oba celky budou muset na přesilovkách ještě zapracovat.
     
    31:54
    Dynamo jde do čtyř, Adam Nedelka (PCE) dostává trest 2+10 minut za naražení zezadu. Menší trest za něj odpyká Matěj Poul.
     
    31:21
    Nahození Prchala z hranice pásma skončilo až za brankou, domácí hokejisté se nakonec zvládli k volné pryži dostat jako první a stále se drží před Nečasem.
     
    30:35
    Do konce početní výhody zbývá něco málo přes dvacet sekund, Dynamo zatím působí dost tragicky. Sparta se zvládá bránit bez větších obtíží.
     
    29:38
    Na ledě to teď chvilku vypadalo, jako kdyby měl přesilovku opačný tým. Pražané svého soka na chvilku sevřeli v jeho pásmu a dostali se i ke dvěma střelám.
     
    28:57
    Sparta si komplikuje život dalším vyloučením, za krosček jde na dvě minuty ven slovenský obránce František Gajdoš (SPA).
     
    28:09
    Na konci krátké série pardubických přihrávek stál Vít Kaštánek. Projektil pardubického beka od modré čáry zamířil přesně do hrudníku strážce klece.
     
    27:01
    Rozlílek přišel za brankou o pryž a dopředu tak nyní zamířili hokejisté Sparty, jejichž pobyt v útočné třetině však také neměl zrovna dvakrát dlouhého trvání.
     
    26:28
    Domácí měli už podruhé z pekla štěstí, rána Michala Rouhy z prostoru pro vhazování totiž trefila vnitřní stranu levé tyčky!
     
    25:33
    Z bezprostřední blízkosti brankoviště se pokusil pryž do sítě protlačit Kuracina, Nečas byl na svém místě připraven. Už dlouho se hraje bez přerušení.
     
    24:43
    Sledujeme svižnou a vyrovnanou podívanou, oba celky se snaží prorazit před svatyni soupeře. Obrany však momentálně hrají prim a nepouští soupeře do šancí.
     
    23:30
    Sparta se usadila před Nečasovou brankou a rozjela kombinaci, vystřelit se ještě neodhodlala. Hráči Dynama se snaží kotouč ukořistit, zatím marně.
     
    22:37
    Kropáček pronesl kotouč za modrou čáru, okamžitě po překročení hranice pásma jej však odzbrojili připravení pardubičtí obránci.
     
    21:40
    Rozjetý Bucek zvládl v pádu zakončil, kotouč skončil na betonu hbitého Jana Micána. Spartu tak stále může hřát těsné jednobrankové vedení.
     
    20:46
    Mohlo být vyrovnáno, Mičána nyní zachránila pravá tyčka! Od gólu nás dělily pouhopouhé milimetry!
     
    20:13
    Sám na brankáře nyní mířil Vojtěch Kropáček, který se místo střely ale rozhodl nahrát za sebe, čímž omylem odevzdal kotouč jednomu z protihráčů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky už jsou po pauze zpět na ledě, od startu prostřední části nás dělí pouhých několik sekund.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:00.
     
    První třetina rozhodně nenudila, malé publikum v pražské Tipsport areně vidělo tři branky, stejný počet vyloučení a nemálo velkých šancí. Drtivou většinu dvacetiminutovky měla navrch domácí Sparta, která svou aktivitu přetavila v góly Patrika Prymuly a Ondřeje Pšeničky, ke konci se však začal herní projev vyrovnávat a Pardubice po ubránění prvního oslabení snížili trefou Víta Rozlílka. Uvidíme, co přinese další dějství druhé.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Obadalovu střelu z modré se do branky ještě pokusil dorazit Kropáček, jehož zakončení nakonec jen prosvištělo kolem bližší tyče soupeřovy branky.
     
    18:55
    Ondřej Rohlík se dostal do skvělé pozice na pravém kruhu, odkud poslal kotouč přímo do hrudníku Jana Mičána. Ten pryž následně přikryl rukavící.
     
    18:05
    Dynamo je momentálně aktivnějším celkem na ledě, Sparta už by potřebovala přestávku. Do konce třetiny zbývá kolem dvou minut.
     
    16:56
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek momentálně nemá na ledě převahu. U kotouče jsou častěji domácí, kterým se vůbec nedaří usadit před Nečasem.
     
    15:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují, domácí vedou už jen o jedinou branku! Čtyři a půl minuty před koncem úvodní části se prosadil VÍT ROZLÍLEK a připravil tak Mičána o čisté konto. Asistence: Jiří Bucek, Dominik Dubovčí.
     
    15:30
    Dynamo je v plném počtu, oslabení ubránilo na jedničku. Pochobradský se už připojil ke svým spoluhráčům, kteří zamířili před Mičánovu klec.
     
    14:26
    Střelu Piky od modré čáry ztečoval jeden z bránících protihráčů do plexiskla, Pardubice se následně dostaly k volné pryži a okamžitě vyhodily.
     
    13:25
    Další vyloučení, tentokrát si přesilovku vyzkouší svěřenci Jana Tlačila. Dvě minuty za hákování dostává Michal Pochobradský (PCE).
     
    12:54
    Prchal na poslední chvíli udržel kotouč v pásmu a přihrávkou poslal dopředu Slavíčka, kterého ale pardubická defenzíva nepustila do zakončení.
     
    11:56
    Obadal navzdory dotěrnému protihráči prorazil za modrou čáru, čímž se ovšem dopustil ofsajdu. Tah Sparty na branku je tak předčasně ukončen.
     
    10:59
    Dynamu se na rozdíl od první přesilovky tentokrát daří pravidelně ohrožovat sparťanskou klec, všechny jejich pokusy však zatím skončily neúspěchem.
     
    09:57
    Nebezpečnou ránu Pochobradského z kruhu vyrazil Mičán betonem před sebe a udržel tak dvoubrankové vedení svého celku při životě.
     
    09:42
    Ruka sudího opět vystřelila vzhůru, domácí čeká další dvouminutové oslabení. Za nedovolené bránění tentokrát za katr míří David Vitouch (SPA).
     
    08:57
    Pardubice se pokusily na druhý inkasovaný gól rychle odpovědět, připravený Jan Mičán ovšem střelu z levého kruhu pro vhazování polapil bez větších obtíží.
     
    08:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostům se dnes v Tipsport areně opravdu nedaří, v úvodních devíti minutách první třetiny inkasují už podruhé. Tentokrát se po spolupráci s Bláhou a Schwambergerem z nevelké vzdálenosti prosadil ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: Tomáš Schwamberger, Marek Bláha.
     
    07:35
    Domácí opět projeli soupeřovou obranou jako nůž máslem a dostali se i k zakončení, které ovšem minulo pardubickou klec.
     
    07:13
    Průběh hry nyní brzdí icing pražské Sparty, po kratičké pauze tak uvidíme buly po pravé ruce zatím stoprocentního Jana Mičána.
     
    06:04
    Slavíček rozbil hostující kombinaci zachycením přihrávky v mezikruží a vydal se na branku, následně nahrál dozadu jednomu ze spoluhráčů a ten zakončil do betonu připraveného Nečase.
     
    04:38
    Přesilovka pro Dynamo. Za podrážení míří na trestnou lavici Tomáš Tomek (SPA), Pardubice mají ideální příležitost srovnat krok se soupeřem.
     
    04:27
    Na kotouči se momentálně drží hlavně hráči Pardubic, nedaří se jim ovšem se prodrat ven z vlastního obranného pásma.
     
    03:21
    Skrz pardubickou obranu nyní proklouzli hned dva hráči, připravený strážce branky však pohotově vypíchl Klimovi kotouč!
     
    02:31
    Svěřencům Jana Tlačila jedna branka evidentně nestačí a snaží se opět protlačit před Nečasovu klec. Zpevněná defenzíva Dynama je ale daleko za modrou nepouští.
     
    01:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fantastický vstup do utkání pro Pražany! Mladíci Sparty nyní úplně rozebrali hostující obranu a dostali se až do těsné blízkosti brankoviště, přičemž pryž za bezmocného Nečase škvírou mezi tyčí a betonem protlačil PATRIK PRYMULA. Asistence: Tomáš Schwamberger, Jakub Prchal.
     
    00:48
    Zasahovat musel už i Mičán na druhém konci ledové plochy, který se rozhodl kotouč podržet. Hra je tedy přerušena, vhazovat se bude před domácí brankou.
     
    00:16
    Vojtěch Nečas má na svém kontě první zákrok, ránu Ondřeje Havlína od modré čáry vyrazil betonem do rohu. Pardubice následně míří do protiútoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už vyjíždí na led, úvodní buly tu bude co nevidět. Sparta dnes do branky pošle Jana Mičána, hostující klec bude střežit Vojtěch Nečas.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne z Tipsport areny, kde rolba dočišťuje poslední zbytky ledové plochy. Začínáme za pět minut.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Bláha, Pika (A), Havlín (A), Prchal, Tomek, Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwamberger (C), Kropáček, Slavíček, Obadal, Pšenička, Vágner, Kasanda, Gluzman, Vitouch.

    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Odehnal, Leder, Nedelka, Blažej (C), Kaštánek – Pochobradský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára (A), Rohlík, Poul, Bucek, Trejbal, Tobiáš.

    Rozhodčí: Sýkora – Ondráček, Klouček..
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Dynamo má dnes svému soupeři co vracet, o tom není pochyb. Před dvěma týdny totiž Sparta na ledě svého dnešního soupeře zaznamenala dosud nejvyšší vítězství v aktuálním ročníku, když mu uštědřila potupnou porážku 10:3. Malou náplastí pro domácí mohl být pouze bod z nadstavby, který jim svým gólem přisoudil Jiří Bucek.

    14. září 2018 – ČSOB Pojišťovna ARÉNA, Pardubice
    HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 3:10
    Třetiny: 0:2, 3:5, 0:3 – N 1:0
    ----------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 22. Machač (Rozlílek), 24. Antoníček (Dubovčí, Rouha), 39. Pochobradský (Hrádek, Rozlílek), rozh. gól v nadstavbě 62. Bucek (Koffer) – 11. Vitouch (Rousek, Havlín), 19. Kropáček, 23. Obadal (Gluzman, Gajdoš), 34. Kropáček (Rousek, Gajdoš), 36. Kropáček (Rousek), 37. Prymula (Prchal, Pyka), 38. Prchal (Obadal, Bláha), 43. Gajdoš (Havlín, Vitouch), 53. Vitouch (Kropáček, Rousek), 55. Pšenička (Schwamberger, Prymula).
    Střely na branku: 40:48.
    Vyloučení: 6:5, navíc Klimo (SPA) 10 min. OT.
    Využití: 0:3.
    ----------------------------------------------------------
    Dynamo: Vlk (36. Nečas) – Dubovči, Hrádek, Leder, Nedelka, Bučko, Blažej, Jelínek – Machač, Pochobradský, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Koffer, Kostka, Chára, Bucek, Trejbal, Tobiáš.

    Sparta: Škorpík – Bláha, Pika, Havlín, Prchal, Tomek, Gajdoš – Prymula, Klimo, Schwamberger, Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Rousek, Gluzman, Čech, Vitouch.
    ----------------------------------------------------------
    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Špringl.
    Počet diváků: 100 (0,01% kapacity).
     
    HC DYNAMO PARDUBICE

    Východočechy ve vyrovnané tabulce skupiny B najdeme na čtvrtém místě s bilancí tří výher a čtyř porážek. Díky třem vítězstvím v tzv. nadstavbě si na své konto mohou přičíst další tři body, celkem jich tak mají dohromady třináct. Triumf by je dnes mohl potenciálně katapultovat do čela tabulky, zatímco neúspěch odsoudit až na předposlední příčku.

    Jak už bylo dole zmíněno – Pardubičtí hokejisté zatím letos na půdě soupeře nevyhráli. V Boleslavi padli 4:5 po prodloužení, v Brodě 2:4 a na ledě rivala v Hradci schytali debakl 0:6. Momentálně se však vezou na šňůře tří vítězství, na kterou budou chtít v Praze jistě navázat.

    Nejproduktivnější hráči
    Jiří BUCEK – 7 Z, 9 b. (3+6)
    Vít ROZLÍLEK – 7 Z, 9 b. (2+7)
    Filip KOFFER – 7 Z, 8 b. (3+5)

    Brankářské statistiky
    Tomáš VLK – 288 min. | 87,0% úsp. | prům. 3,75
    Vojtěch NEČAS – 157 min. | 85,7% úsp. | prům. 4,97
     
    HC SPARTA PRAHA

    Domácí hokejisté prožívají povedený vstup do ročníku, po sedmi kolech vedou svojí skupinu s celkem šestnácti nasbíranými body. Pokud si však chtějí svou pozici pojistit, budou muset dnes vyhrát – druhá Mladá Boleslav na čelo tabulky ztrácí pouze bod, hradecký Mountfield pak dva.

    Svěřencům Jana Tlačila se daří hlavně venku, doma se zatím moc s úspěchem nepotkávají. Ze tří duelů v Bubeneči zvládli zdolat pouze Hradec Králové, zatímco Mladá Boleslav a Liberec si odsud odvezly těsné výhry. Povede se jim dnes proti Dynamu, které dosud venku ani jednou neuspělo, nepříznivou bilanci prolomit?

    Nejproduktivnější hráči
    Ondřej HAVLÍN – 7 Z, 10 b. (6+4)
    Patrik PRYMULA – 7 Z, 10 b. (4+6)
    Vojtěch KROPÁČEK – 7 Z, 10 b. (4+6)

    Brankářské statistiky
    Jan ŠKORPÍK – 233 min. | 92,3% úsp. | prům. 2,83
    Oldřich CICHOŇ – 140 min. | 90,3% úsp. | prům. 3,86
    Jan MIČÁN – 65 min. | 97,8% úsp. | prům. 0,92
     
    AKTUÁLNÍ TABULKA SKUPINY B

    1. Sparta – 7 Z, 4-1-0-2 (2-4), 16 b.
    2. Ml. Boleslav – 7 Z, 3-1-1-2 (3-2), 15 b.
    3. Hr. Králové – 7 Z, 3-1-0-3 (3-3), 14 b.
    -----------------------------------------------------
    4. Pardubice – 7 Z, 3-0-1-3 (3-3), 13 b.
    5. Havl. Brod – 7 Z, 2-1-0-4 (4-2), 12 b.
    6. Liberec – 7 Z, 2-0-2-3 (2-3), 10 b.
     
    Krásné sobotní odpoledne! V bubenečské Tipsport areně se dnes proti sobě v rámci osmého kola DHL Extraligy juniorů postaví celky Sparty a Dynama. Pojďme si oba soupeře představit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 2. Prymula (Schwamberger, Prchal), 9. Pšenička (Schwamberger, Bláha), 57. Vitouch (Gajdoš), 60. Pšenička (Schwamberger), 61. Kropáček (Schwamberger, Havlín) – 16. Rozlílek (Bucek, Dubovčí), 45. Bucek (Hrádek)


    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Bláha, Pika (A), Havlín (A), Prchal, Tomek, Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwamberger (C), Kropáček, Slavíček, Obadal, Pšenička, Vágner, Kasanda, Gluzman, Vitouch.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Odehnal, Leder, Nedelka, Blažej (C), Kaštánek – Pochobradský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára (A), Rohlík, Poul, Bucek, Trejbal, Tobiáš.

    Rozhodca: Sýkora – Ondráček, Klouček.