Jekaterinburg – D. Moskva 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jaroslavľ 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 2:1 (kon.)
Riga – Barys 3:7 (kon.) | HC Slovan – Soči sk 1:4 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Sobota 29.09.2018, 14:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Time – out si bere trenér Severstalu. Pět vteřin do konce, vhazování bude před Sudnicinem. Dominik Furch samozřejmě zůstává na střídačce.
     
    59:55
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Rybakov – 2 min., sekání).
     
    59:45
    Vitalij Kravcov netrefil odkrytou branku ze střední třetiny.
     
    59:00
    Traktor hraje bez brankáře!
    54:32 Nick BAILEN - 2:1
     
    54:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se ujímá vedení! Děje se tak opět v přesilové hře! NICK BAILEN nahodil kotouč od modré, český brankář měl hodně ztížený výhled a kotouč skončil za jeho zády – 2:1! Asistence: Igor Isajev a Vitalij Kravcov.
     
    52:46
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Konstantin Kornějev – 2 min., držení).
     
    52:40
    Dominik Furch je opravdu dnes úžasný v brance hostů! Arťom Peňkovskij se kličkou dostal sám před českého brankáře, a ten opravdu úžasným zákrokem zachránil Severstal.
     
    44:00
    Zach Boychuk měl na hokejce vedoucí branku! Z pravého kruhu osamocený napřáhl, ale pravou tyč Sudnicinovi branky netrefil svou ranou jen o kousek!
     
    40:36
    Nick Bailen vypálil od modré a kotouč se odrazil od zadního mantinelu na hůl Paula Szczechury, ale ten přestřelil z vyložené pozice Dominika Furcha!
     
    39:35
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Maxim Rybin – 2 min., držení hole).
     
    37:00
    Teď už Anton Glinkin střílel hodně nebezpečně, a jen skvělý zákrok ramenem od Dominika Furcha zachránil Severstal.
     
    32:45
    Dominik Furch teď podržel Sevesrtal! Alexander Bergström nejprve ostrou ranou od pravého mantinelu orazítkoval rameno českého brankáře. Poté švédský útočník hledal před prázdnou brankou Paula Szczechuru, ale tomu kotouč přeskočil hůl!
     
    32:13
    Zach Boychuk na druhé straně krásnou kličkou objel obránce, ale za Alexandra Sudnicina puk nedokázal zasunout, toto byla velká šance kanadského útočníka ve službách Severstalu.
     
    25:00
    Vitalij Kravcov měl obrovskou možnost u pravé tyče Dominka Furcha! Český brankář ztratil kotouč z dohledu, ale forward Traktoru nedokázal puk poslat do odkryté branky a trefil boční konstrukci!
     
    22:16
    Carter Ashton našel mezi kruhy hůl Zacha Boychuka, a ten tečoval kotouč jen těsně vedle pravé tyče!
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arťom Peňkovskij.
     
    21:50
    Arťom Peňkovskij obdržel přihrávku na pravý mantinel od Alexandra Rybakova a rána z hole prvně jmenovaného jen těsně minula horní růžek Furchovi branky.
     
    19:13
    Domácí ujeli v oslabení ve dvou proti jedinému obránci, ale nabídku netrefil Arťom Peňkovskij, který vůbec netrefil kotouč.
     
    17:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ryan Stoa – 2 min., podrážení).
     
    15:13
    Igor Polygalov mohl poslat Traktor zpět do vedení. Objevil se sám u pravé tyče Dominika Furcha, ale ten si svou bližší tyč skvěle pohlídal a betonem kotouč vyrazil do rohu kluziště.
    12:22 Daniil VOVČENKO - 1:1
     
    12:22
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal odpovídá také využitou přesilovou hrou a srovnává stav utkání. Kornějev si odbruslil po modré a našel na kruhu DANIILA VOVČENKA, jenž ranou nad rameno Sudnicina rozvlnil síť – 1:1! Asistence: Konstantin Kornějev.
     
    10:32
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Isajev – 2 min., držení).
     
    09:34
    Carter Ashton ujel v oslabení a bekhednem velmi nebezpečně ohrozil branku Alexandra Sudnicina. Ten puk jen tak tak udržel před brankovou čarou.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jurij Trubačjov – 2 min., hákování).
    07:28 Paul SZCZECHURA - 1:0
     
    07:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilovka Traktoru je využita! Krásnou kombinaci nyní vymysleli domácí hokejisté. Alexander Bergström. poslal kotouč skrz celé pásmo na levý kruh na PAULA SZCZECHURU, který z první propálil Furcha – 1:0! Asistence: Alexander Bergström.
     
    06:43
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Stanislav Kalašnikov – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:50
    Paul Szczechura měl první šanci zápasu. Ze strany postupoval sám na Furcha, vytáhl si jej z branky a poté se snažil objet branku a zasunout kotouč za druhou tyč, tam však stihla zasáhnout obrana Severstalu.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 8. Szczechura (Bergström), 55. Bailen (Isajev, Kravcov) – 13. Vovčenko (Kornejev)


    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Suchačov) – Bailen, (C), Riasenskij, Borodkin, Isajev, Želdakov, N. Chlystov, Nikitin, Šolochov – Gynge, Bergström, Szczechura – Stoa, Jerofejev (A), Kravcov – Rybakov, Kokujov, Penkovskij – Glinkin, Polygalov (A).
    Severstaľ Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kulda (A), Lekomcev (A), Vasiliev, Kornejev, Kalašnikov, Verjovkin, Syčuškin – Boychuk, Ashton, Bumagin – Stránský, Trubačov, Rybin (C) – Vovčenko, Kodola, Geraskin – Jašin, Kazakovcev, Monachov – Karlin.

    Rozhodca: Oškirko, Sergejev – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 7380