Jekaterinburg – Čerepovec 4:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 6:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – S.Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Soči 1:4 (kon.) | HC Slovan – Helsinki sk 3:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:5 (2:1, 1:1, 0:3)
Jokerit Helsinki
Štvrtok 27.09.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Štěpánek na striedačke, Slovan ide hrať power play bez brankára.
     
    56:59
    Oddychový čas domácich, ktorí mobilizujú sily na záver duelu.
     
    45:52
    Za vrazenie na mantinel dve minúty pre Normana a presilovka pre domácich.
    45:14 Sakari Manninen - 3:5
     
    45:14
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Jokerit vyhral buly, Štěpánek puk poslal za svoju bránku, SAKARI MANNINEN prepol na vyšší rýchlostný stupeň a z druhej strany puk po ľade zasunul do odkrytej časti domácej bránky. Asistencia: Sami Lepistö.
    44:16 Henri Ikonen - 3:4
     
    44:16
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Blesk z jasného neba, HENRI IKONEN z ľavej strany vystrelil do hornej časti domácej klietky a Štěpánek si na puk nesiahol. Asistencie: Karl Stollery a Sakari Manninen.
    40:42 Marko Anttila - 3:3
     
    40:42
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    MARKO ANTTILA sa dostal do brejku a zoči-voči Štěpánkovi nedal Jakubovi šancu. Slovan inkasuje pri presilovke vyrovnávajúci gól. Asistencia: Mika Niemi.
     
    39:35
    Taffe nabil z pravej strany pred bránku, kde stál Rau, ten po ľade v dobrej pozícii minul bránku súpera.
     
    39:12
    Joensuu hrubosť, Chipchura hrubosť, trest aj pre hráčsku lavičku hostí za príliš veľa hráčov na ľade, presilovka pre Slovan.
     
    35:34
    Meszároš vystrelil príklepom od modrej, Zapolski puk vyrazil pred seba, Červený pátral pred bránkoviskom po puku, nepodarilo sa mu zakončiť.
    34:19 Michal Sersen - 3:2
     
    34:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí vyhrali buly, puk smeroval na modrú a MICHAL SERSEN sťaby delostrelec vymietol sieť v bránke hostí. Asistencia: Jeff Taffe.
     
    34:17
    Klok a Grant putovali na lavicu hanby, obaja po dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    34:17
    Liška z ľavej strany vystrelil z uhla, Zapolski puk vyrazil oblúčikom pred seba, malá trma-vrma v bránkovisku a následne šarvátka a ideme vylučovať.
     
    28:10
    Bailey bol v akcii hákovaný, dvojku dostal Kivistö a Slovan ponuku na gól.
    26:23 Sakari Manninen - 2:2
     
    26:23
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Akcia hostí slávi úspech, z pravej strany po ľade Moses poslal puk pred bránkovisko a SAKARI MANNINEN puk usmernil do bránky domácich. Asistencie: Steve Moses a Sami Lepistö.
     
    25:36
    Lunter a Lööv po dve minúty za hrubosť, hrať budeme štyria proti štyrom.
    16:55 Ivan Švarný - 2:1
     
    16:55
    Slovan Bratislava dal gól!
    IVAN ŠVARNÝ sa oprel na modrej do puku a keď mal Zapolski zakrytý výhľad, puk sa zatrepotal za jeho chrbtom. Asistencie: Kyle Chipchura a Adam Liška.
    15:04 Pekka Jormakka - 1:1
     
    15:04
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Jokerit vyhral buly, posadil domácich na kolotoč a PEKKA JORMAKKA vyrovnáva, keď jeho strela bola ešte tečovaná do rohu bránky domácich. Asistencie: Sakari Manninen a Sami Lepistö.
     
    14:30
    Schaus sa zbytočne čuduje, za podrazenie mu hlavný ukázal smer trestná lavička, presilovka pre Jokerit.
     
    12:55
    Sukeľ neuspel pri streľbe z ľavej strany, Zapolski puk vyrazil späť do hry, následne Jokerit vyrobil akciu a strelou z pravej strany sa prezentoval Norman, Štěpánek puk pravým betónom poslal späť do hry.
     
    08:36
    Grman od modrej z pravej strany vyprášil betóny gólmana, puk potom z ľavej strany od modrej pálil Švarný, defenzíva Jokeritu akciu belasých napokon zvládla.
     
    07:31
    Kivistö príklepom vystrelil spoza kruhov, puk bol tečovaný hráčom pred bránkoviskom, Štěpánek ho zrazil dole na ľad, ľahol na chrbát a v akcii puk efektne schoval pod svojimi betónmi.
    05:44 Rudolf Červený - 1:0
     
    05:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    Taffe poslal puk z pravej strany pred bránkovisko a RUDOLF ČERVENÝ otvoril účet dnešného večera. Hostia reklamovali gól u arbitrov, tí po porade gól uznali. Asistencie: Jeff Taffe a Eric Gélinas.
     
    05:10
    Mäki za podrazenie Chipchuru dvojka, presilovka pre belasých.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 6. Červený (Taffe, Gelinas), 17. Švarný (Chipchura, Liška), 35. Sersen (Taffe) – 16. Jormakka (Manninen, Lepistö), 27. Manninen (Moses, Lepistö), 41. Anttila (Niemi), 45. H. Ikonen (Stollery, Manninen), 46. Manninen (Lepistö)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gélinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Švarný, Klok – Řepík (A), Taffe, Virta – Sukeľ, Bailey, Červený – Liška, Chipchura, Rau – Lamper, Buc, Lunter
    Jokerit Helsinki: Zapolski (Kalninš) – Lepistö (C), Kivistö, Grant, Stollery, Lauridsen, Lööv, Räsänen – O'Neill (A), Norman, Joensuu (A) – Jensen, Platt, Jormakka – Moses, Manninen, Ikonen – Anttila, Niemi, Mäki

    Rozhodca: Kuľov, Naumov – Kučava, Novikov

    Diváci: 7.190