NY Rangers – NJ Devils 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Boston 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 1:5 (kon.)
Dallas – Minnesota 5:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:5 (po pr.) | LA Kings – Vancouver 4:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 4:2 (kon.) | Vegas – Colorado 3:5 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Colorado Avalanche
cz Utorok 25.09.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    VLADISLAV KAMENEV skóroval do prázdné brány po odvolání Malcolma Subbana a v T-Mobile Areně je zřejmě definitivně rozhodnuto!
     
    56:08
    Brayden McNabb v závěru zápasu dostal dvě minuty za nedovolené bránění a s největší pravděpodobností znemožňuje Golden Knights pokus o vyrovnání.

     
    55:07
    Dnešní utkání sleduje 17880 diváků.
     
    51:04
    Sheldon Dries dostal dvě minuty za vysokou hůl a Colorado začíná mít v závěru utkání obrovské problémy. Vegas si zahraje další přesilovou hru.
     
    50:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRAD HUNT dostal před bránu krásnou přihrávku od Riellyho Smitha a tvrdou střelou s příklepem se z blízkosti nemýlil! Golden Knights využili přesilovou hru a prohrávají pouze o gól. Drama. Asistence: Rielly Smith a Alex Tuch.
     
    49:59
    J.T. Compher mohl skórovat v oslabení, jenže Malcolm Subban ho v tváří v tvář fantasticky vychytal a připsal si velice důležitý zákrok!
     
    48:40
    Z tlaku Golden Knights pramenilo vyloučení. Vladislav Kamenev dostal dvě minuty za hákování a domácí hokejisté se mohou v přesilové hře dostat na dostřel.
     
    47:54
    Jonathan Marchessault a před ním William Carrier se ocitli před bránou ve velké šanci, jenže Pavel Francouz dokázal oba borce Golden Knights skvěle vychytat! Colorado vede 4:2.
     
    46:57
    Matt Nieto mohl na inkasovaný gól rychle odpovědět, u levé tyče ho ale skvěle vychytal Malcolm Subban, který úspěšně zakročil proti jeho střela z blízkosti a puk vyrazil mimo!
     
    45:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JAKE BISCHOFF se po přihrávce Erika Hauly ocitl před bránou v obrovské šanci a Pavlovi Francouzovi z blízkosti nedal šanci! Tichou pasáž hry ukončil gól Vegas, které odpovědělo na čtvrtý inkasovaný gól. Dokáže skóre vyrovnat na 4:4? Asistence: Erik Haula a Brad Hunt.
    44:36 Scott KOSMACHUK - 1:4

     
    44:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SCOTT KOSMACHUK se před bránou dostal po střele Dominica Toninata z vrcholu levého kruhu pro vhazování k dorážce a z blízkosti se nemýlil! Malcolm Subban sice dělal v bráně, co mohl, čtvrtému gólu ve své síti ale zabránit nedokázal. Avs vedou 4:1. Asistence: Dominic Toninato.
     
    41:43
    Erik Brännström byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Vegas jde do čtyř. Colorado si v úvodu třetí třetiny zahraje druhou přesilovou hru a má šanci rozhodnout.
     
    40:40
    Oba týmy vstoupily do závěrečné třetiny zápasu hodně zostra, když se nejprve snažil prosadit Jonathan Marchessault a na opačné straně poté Matt Nieto, jehož pokus z mezikruží a blízkosti Malcolm Subban zachytil ap puk podržel!

     
    38:34
    Rielly Smith se ocitl před bránou Colorada ve velké šanci, Pavel Francouz ale dokázal jeho bekhendový pokus z blízkosti zneškodnit!

     
    35:51
    Cody Glass se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, Pavel Francouz ho ale dokázal vychytat!
    33:00 Sheldon DRIES - 1:3

     
    33:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SHELDON DRIES skvěle clonil před bránou a po střele Marka Alta tečoval puk mimo dosah Malcolma Subbana! Avalanche rychle odpověděli na inkasovaný gól a znovu vedou venku o dvě branky. Asistence: Mark Alt a Logan O'Connor.
     
    30:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    MAX PACIORETTY v levém kruhu pro vhazování krásně vypálil z úhlu a Pavel Francouz poprvé v zápase kapituloval! Gól Vegas tentokrát platí – 1:2. Asistence: Alex Tuch a Brayden McNabb.
     
    27:22
    Pavel Francouz si v rychlém sledu připsal dva skvělé zákroky, když nejprve vyrazil táhlou střelu Braydena McNabba od modré čáry a poté zastavil dorážku Erika Hauly z mezikruží!
     
    23:45
    Obránce Deryk Engelland se pokusil vrátit Golden Knights zpět do zápasu střelou v blízkosti pravé tyče, Pavel Francouz ale zatím chytá výtečně a bezchybně!
     
    22:57
    Dominic Toninato se ocitl v levém kruhu ve slibné příležitosti, střelou zápěstím ale našel pouze výstroj Malcolma Subbana, který jeho pokus vyrazil mimo!
     
    19:55
    J.T. Compher mohl v závěru první třetiny vstřelit svůj druhý gól v zápase, jenže obrovskou šanci zahodil, když z blízkosti zamířil vedle brány Malcolma Subbana!
     
    17:21
    Tomáš Nosek se ocitl před bránou ve slibné šanci, tváří v tvář svému krajanovi ale uspět nedokázal a Pavel Francouz si připsal další fantastický zákrok!
     
    13:12
    Vegas právě vstřelilo branku, která neplatí!
    Deryk Engelland na levém křídle vypálil od modré čáry a Pavel Francouz ji dokázal na poslední chvíli zastavit. Colorado stále vede 2:0.
     
    11:26
    Dominic Toninato z blízkosti přestřelil bránu Golden Knights a kotouč skončil v ochranné síti!
     
    11:17
    A.J. Greer mohl rychle přidat třetí gól, Pavel Francouz ale jeho pokus z mezikruží skvěle vyrazil!
    10:47 Carl SÖDERBERG - 0:2

     
    10:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SÖDERBERG v pravém kruhu napřáhl k rychlé střele zápěstím a Colorado se po využití přesilové hry ujímá dvoubrankového vedení! Asistence: Alexander Kerfoot a Samuel Girard.
     
    10:09
    William Carrier dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Colorado si zahraje první přesilovou hru.
     
    06:32
    Brayden McNabb se ocitl před bránou ve velké šanci, Pavel Francouz ho ale dokázal vychytat a po skvělém zákroku přerušil hru. Colorado drží své těsné vedení.
     
    01:34
    Logan O'Connor byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Golden Knights mohou rychle vyrovnat.
    01:01 J.T. COMPHER - 0:1

     
    01:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pavel Francouz si připsal první zákrok a po rychlém protiútoku Avalanche udeřil J.T. COMPHER, který se na levém křídle prosadil po přihrávce Martina Kauta střelou z ostrého úhlu – 0:1. Asistence: Martin Kaut a Ryan Graves.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 31. Pacioretty (Tuch, McNabb), 46. Bischoff (Haula, Hunt), 51. Hunt (Smith, Tuch) – 2. Compher (Kaut, Graves), 11. Söderberg (Kerfoot, Girard), 33. Dries (Alt, O'Connor), 45. Kosmachuk (Toninato), 59. Kamenev


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Fleury) – McNabb, Engelland (A), Holden, Brännström, Bischoff, Hunt – Marchessault, Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Stastny (A), Tuch – Haula, C. Glass, Carpenter – Carrier, Lindberg, Nosek. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Colorado Avalanche: Francouz (Martin) – Nemeth, Girard, Graves, Alt, Bojkov, Lindholm – Nieto (A), Söderberg (A), Bourque (A) – Kerfoot, Compher, Kaut – Dries, Kamenev, O' Connor – Greer, Toninato, Kosmachuk. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodca: Tom Chmielewski, Kyle Rehman. Čároví: Trent Knorr, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17880