Čeljabinsk – Ufa 0:5 (kon.) | Nižnekamsk – Red Star Kunlun 0:2 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Omsk – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | D. Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Pondelok 24.09.2018, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Krasikov už odjel na střídačku, hosté to zkoušejí s šesti hráči!
     
    55:57
    Dělovku Pedana vyrazil Krasikov lapačkou k Arťomovi Lukojanovi, který už zasouval puk do odkryté branky, ale to se mu nakonec nepodařilo! Krasikov si lehl na záda a kotouč je někde pod nimi!
     
    53:36
    Obrovská šance domácích! Po střele Klinkhammera z mezikruží se puk odrazil před odkrytou klec k Fjodoru Malychinovi. Ten však skákavý kus gumy nedokázal zkrotit včas a o možnost skórovat tak přišel!
     
    43:43
    Po ráně Postmy už Krasikov v brankovišti ležel. Vladimir Tkačov však nedokázal dostat puk za brankovou čáru!
    42:57 Rob KLINKHAMMER - 3:2
     
    42:57
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí potřetí zápase srovnávají! Po odrazu od zadního hrazení se dostal ke kotouči Justin Azevedo. Ten se neukvapil a ještě puk předložil ROBOVI KLINKHAMMEROVI, který zakončoval do poloodkryté branky. Asistence: Justin Azevedo.
     
    39:27
    Galijev oslovil přesnou přihrávkou Paula Postmu, který si sjel z pozice obránce až před branku. Ten však bekhendem zakončil jen do Krasikova.
    32:29 Danil ROMANCEV - 2:2
     
    32:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají! Dobře mířenou střelou z pravého kruhu, která byla navíc šikovně skryta za bránícího hráče, překonal domácího gólmana DANIL ROMANCEV. Bez asistence.
     
    30:03
    Hosté se ale nevzdávají. Střelu Jakovleva vykopl Podjapolskij jen k Vladimirovi Pešechonovovi, který ale nedokázal trefit odkrytý kout domácí svatyně!
    27:36 Alexej POTAPOV - 2:1
     
    27:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Skvělou práci odvedl Arťom Lukojanov, který dobruslil nastřelený kotouč a z rohu kluziště našel ALEXEJE POTAPOVA, který z mezikruží překonal Krasikova střelou na lapačku. Asistence: Arťom Lukojanov.
     
    23:49
    Stanislav Galijev zasáhl hokejkou do obličeje Bertranda. Uvidíme tedy přesilovou hru Sibiru.
     
    23:05
    Lander vyhrál buly na Jiřího Sekáče, který okamžitě vystřelil. Krasikov vůbec netušil, kde má puk, ale ten ke štěstí hostů uvízl někde mezi jeho betony!
     
    11:20
    Síly na ledě se vyrovnávají. Charles Bertrand byl v souboji opuk v rohu kluziště důrazný až příliš.
     
    10:41
    Fjodor Malychin je vyloučen za vysokou hůl. Sibir si tedy zahraje přesilovku.
    06:31 Charles BERTRAND - 1:1
     
    06:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    První hostující formace je nebezpečná a teď se dokonce prosadila střelecky! U zadního mantinelu se dostal ke kotouči CHARLES BERTRAND, který s ním rychle vyjel před branku a zasunul ho k bližší tyčce kolem pravého betonu zaskočeného brankáře Podjapolského. Asistence: Ilja Morozov.
     
    03:40
    Domácí se opět vrhli dopředu a rozpoutali závar před Krasikovem. Puk za záda brankáře Sibiru nedostali Tkačov a Gluchov.
    03:13 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    03:13
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Anton Lander zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal Justinovi Azevedovi. Ten zápěstím minul horní růžek, ale kotouč, který se odrazil od zadního mantinelu, vrátil ze vzduchu bekhendem za záda Krasikova JIŘÍ SEKÁČ. Asistence: Anton Lander a Justin Azevedo.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 4. Sekáč (Lander, Azevedo), 28. A. Potapov (Lukojanov), 43. Klinkhammer (Azevedo) – 7. Bertrand (Morozov), 33. Romancev


    Ak Bars Kazaň: Poďjapolskij (Šaryčenkov) – Markov (C), Jarullin, Batyršin, Abrosimov, Postma, Pedan, Judin – Azevedo (A), Lander, Sekáč – Galijev, Tkačov, M. Gluchov – A. Potapov (A), A. Michejev, Lukojanov – Kara, Malychin, Klinkhammer.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Savčenko, Naumov, Piganovič (A), Vorobej, K. Alexejev (C), Morozov, Ignatovič – Lisin, Šarov, Bertrand – Dugin, Sajustov, Michajlov – Pešechonov, J. Bodrov, A. Jakovlev – Pervušin, Romancev, Šaškov – Kazakov.

    Rozhodca: Kulakov, Ravodin – Viljugin, Šaljanin

    Diváci: 6119